Bardejov – Šamorín 2:1 (kon.) | Šaľa – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | L. Mikuláš – Podbrezová 0:0 (kon.)
Ružiná – Dolný Kubín 0:0 (kon.) | Dubnica – Senec 1:2 (kon.) | Michalovce – R. Sobota 1:2 (kon.)
koniec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
0:0 (0:0)
FK Železiarne Podbrezová
Utorok 23.04.2013, 16:30 • FŠ Okoličné, Liptovský Mikuláš • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Z futbalového štadióne v Liptovskom Mikuláši sa s Vami lúči Tomáš Batiz, prajem príjemný zvyšok večera. (18:24:28)
     
    Skončila sa nám tak dohrávka 21. kola, ktorá sa nám skončila šťastnejšie pre domáci hráčov, ktorým bod z takéhoto zápasu je určite cenný. Liptovský Mikuláš nakoniec dokázal so súperom z vyšších priečok vybojovať bod po výsledku 0:0.

    Celý zápas sa odohrával v jednej réžii, keď oba tímy sa snažili síce dostať do zakončenia, lenže viaceré pokusy boli zablokované. Čo by som Vám ešte k tomuto zápasu povedal. Ako som spomínal, pre Liptákov je to veľmi cenný bod, keď bojujú o záchranu.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Šavol pošle loptu ešte späť do hry, ale ihneď po tom je zápas ukončený.
     
    90+1
    Záverečný útok hostí. Tí sa snažia o posledný útok, ktorým by strelili gól. Týmto spôsobom to opäť nie je, ale lopta končí po teči obrancu na rohu.
     
    90
    Nastavený čas dve minúty.
     
    89
    Malec skoro prišiel v hodine dvanástej, keď ihneď po jeho striedaní sa dostal pred veľké vápno a zakončil strelou k ľavej tyči, ktorú pokryl brankár Hanák.
     
    88
    Ďalšie striedanie v tíme Liptovského Mikuláša. Ihrisko v týchto sekundách opúšťa Latiak. Útok posilní Malec.
     
    87
    Z ihriska už pomaly odchádzajú aj diváci, ktorí však mali ešte možnosť vidieť zakončenie pred malým vápnom, ktoré z hlavy Noska mieri nad bránu.
     
    86
    Po pár sekundách znovu Podbrezová pri tej útočnej chuti. Domáci hráči sú vo vlastnom veľkom vápnom dobre sformovaný a bránia čo to dá. Kubena odpratáva loptu na roh.
     
    86
    Znovu panuje útok súpera, myslím teda hostí, ktorí sa snažia o ten víťazný gól. Pár prihrávok na pravej strane a center pred malé vápno, ktorý do bezpečia posiela Kubena.
     
    85
    Posledné minúty zápasu a pri lopte sú hostia z Podbrezovej. Tí budí mať možnosť priameho kopu z pravej strany po faule Lišivku. Center do 16-tky súpera končí u Šavola, ktorý je znovu istotou pre Tatran.
     
    84
    Podbrezová si dokázala z odrazených lôpt vyprodukovať nejaký ten tlak v okolí veľkého vápna. Prvejšia strela z pravej strany skončila na obrancovi, vzápätí strela Greška míňa bránu.
     
    83
    Ako sa očakávalo vhadzovanie prišlo až pred malé vápno, ktoré Kubena posiela do bezpečia.
     
    82
    Liptovský Mikuláš pokračuje naďalej vo svojom bránení. Podbrezová pokračuje taktiež vo svojom útočnom nasadení, keď sa snaží o nejaký ten gól. Príde po aute z ľavej strany.
     
    80
    Ďalšie striedanie v tíme Podbrezovej. Z ihriska odchádza Kupčíko, ktorý je nahradený Podiom, ten by mal posilniť útok a vstreliť nejaký ten gól, ktorým by rozhodol zápas.
     
    79
    Držanie lopty v podaní Podbrezovej pokračuje aj naďalej. Po autovom vhadzovaní prišiel center z pravej strany, ktorý do bezpečia vyráža brankár Šavol.
     
    79
    Vyzerá to na remízu ak bude takéto tempo zápasu pokračovať aj naďalej. Liptovský Mikuláš sa dobre bráni a odráža každý útok zo súperovej strany. Je tak tomu aj v tomto prípade, keď center posiela do autu Mizerák.
     
    77
    Dobrou obrannou hrou sa prezentoval aj Kucharčík, ktorý zastavil rozohrávku súpera a snažil sa vysunúť spoluhráča po čiare. Liptovský Mikuláš následne drží loptu na kopačkách.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.

    Góly:


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Mizerák, Latiak, Chomistek, Lišivka (K), Moravčík, Pastva, Morong, Trnovský.
    FK Železiarne Podbrezová: Hanák (C) – Harvilko, Minčič, Andrić, Kochan, Kupčík, Greško, Tubonemi, Pančík, Čekovský, Nosko.

    Rozhodca: Weiss – Sluk, Petríček

    Diváci: 510