Teplice – Liberec 2:2 (kon.) | Sparta Praha – Sigma Olomouc 4:2 (kon.)
koniec
FK Teplice
2:2 (1:1)
FC Slovan Liberec
cz Utorok 16.04.2013, 17:30 • Na Stínadlech, Teplice • Pohár FAČR
     
    79
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rabušic se zasekávačkou zbavil ve vápně obránce a pálil na Slavíka. Ten jeho střelu ještě vytáhl, ale jen k DAVIDU PAVELKOVI, který míč zametl do sítě.
     
    71
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tohle byla fotbalová paráda! Jindráček sprintoval s míčem, ustál souboj s obráncem a pak skvěle našel ve středu pokutového území úplně volného EGONA VŮCHA, který svou bombou málem rozpáral síť!
     
    37
    Liberec právě vstřelil branku!
    DZON DELARGE dostal přihrávku za obranu a obloučkem překonal gólmana Slavíka, který s touto situací příliš udělat nemohl. Konžský útočník tak výrazně přiblížil Slovan k postupu do semifinále.
     
    6
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice udeřily z rychlé akce, když Krátký potáhl míč po pravé straně a svým centrem našel kopačku JÁNA CHOVANCE, který nikým neatakován v pokutovém území poslal míč pod břevno.

    Martin Pešout

    Góly: 6. Chovanec, 71. Vůch – 37. Delarge, 79. Pavelka

    Karty:   7. Fleišman (LIB), 70. Delarge (LIB)


    FK Teplice: Slavík – Krátký, Lüftner, Rosa, Podaný – Vůch, Matula (65. Jindráček), Janič, Chovanec – Vachoušek (46. Čajič), Kerič (54. Litsingi).
    FC Slovan Liberec: Kovář – Kušnír, Kelič, Kováč, Fleišman (89. Coufal) – Rybalka, Pavelka – Šural, Štajner (74. Sackey), Frýdek (46. Rabušic) – Delarge.

    Rozhodca: Orel – Gallo, Blažej