Čeljabinsk – D. Moskva 0:1 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Dynamo Moskva
Piatok 12.04.2013, 15:00 • Traktor Aréna, Čeljabinsk (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:22
    Na rade je presilová hra pre Traktor Čeljabinsk. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť hosťujúci Višnevsky, ktorý fauloval Bulisa.
     
    46:55
    Na rade je presilová hra pre hosťujúce Dinamo Moskva. Trest dve plus desať minút za napadnutie oblasti hlavy a krku si odnáša domáci Vasilčenko.
     
    34:56
    Dinamo Moskva si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci Razin.
     
    28:04
    Následne sa bude aj vylučovať. Domáci Čistov sa previnil nedovoleným faulom – nedovoleným bránením, za ktorý si odchádza odsedieť dvojminútový trest.
     
    12:59
    Avízované vylúčenie sa stáva skutočným. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť hosťujúci Filip Novák.
     
    04:57
    Na rade je prvá presilová hra pre domáci celok v tomto zápase. Na dve minúty si odchádza sadnúť hosťujúci Gorochov, ktorý sa previnil nedovoleným hákovaním na Kosticyna.

    Góly a asistencie: 39. Petružálek (Kvapil, Graňák)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Fokin) – Katičev, Razin, Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Belov, Šinin, Nesterov – Dugin, Ničuškin, Antipov – Čistov, Bulis, Kuznecov – Kontiola, Jakucenja, Kosticyn – Lemtjugov, Glinkin, Karpov.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Graňák, Jalasvaara, Višnevsky, Derljuk, Gorochov, Barancev – Soin, Babenko, Knjazev – Cvetkov, Kokarev, Mosaljov – Gorovikov, Sopin, Kasjančuk – Petružálek, Kvapil, Lukin.

    Rozhodca: Roman Gofman, Jyri Ronn – Sergej Šeljanin, Dmitry Sivov

    Diváci: 7500