Čeljabinsk – D. Moskva 0:1 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Dynamo Moskva
Piatok 12.04.2013, 15:00 • Traktor Aréna, Čeljabinsk (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Hosťujúce Dinamo Moskva už zistilo, čo platí na domáci Traktor Čeljabinsk. Zvolilo defenzívny štýl hry, ktorý minulosezónnemu majstrovi KHL vyšiel priam úžasne. Veľkú úlohu v ňom však odviedol pozorný gólman Jerjomenko, ktorý si na svoje konto pripísal niekoľko naozaj skvelých zákrokov. V závere sa domáci odhodlali hrať aj v hre powerplay, no Dinamo na čele s Jerjomenkom dokázalo tlak domácich ustrážiť.

    Dinamo teda po štyroch finálových zápasoch vedie v sérii už 3:1!

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch play-off KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:08:42)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Po tvrdej strele z pravej strany od Quinta gólman Jerjomenko puk vyrazil do bezpečia, no napokon sa ho zmocnili len hokejisti Dinama Moskva, ktorí upokojujú tempo hry. Vyzerá to tak, že už sa nič vážne nestane.
     
    59:06
    Hokejisti domáceho Traktora Čeljabinska sa odhodlali hrať v šestici! Gólman Garnett teda ostáva na striedačke!
     
    58:55
    Jakucenja sa dostal do fantastickej gólovej šance, keď gólman Jerjomenko puk po tvrdej strele od Rjabykina len vyrazil napravo od seba. Jakucenja v tejto skvelej šanci však napokon netrafil priestor hosťujúcej brány!
     
    58:08
    Hostia zachytili nepresnú rozohrávku domáceho celku, no nsáeldne sa previnili len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Jerjomenkom.
     
    57:49
    Po ľavej strane sa tentokrát snažil presadiť Ničuškin, no následne sa zapojil do miernej potyčky s Mosaljovom. Celú situáciu vyriešili až hlavní rozhodcovia, ktorí prerušili hru. Vhadzovať sa následne bude v strednom pásme.
     
    57:10
    Dinamo Moskva hrá už v plnom počte, no uvidíme, či si hostia svoje vedenie ustrážia. Momentálne sa však držia v útočnom pásme, kde im však domáci veľmi dobre odolávajú.
     
    56:27
    Gólman Jerjomenko sa blysol skvelým zákrokom, keď po tvrdej strele od Rjabykina najskôr puk zblokoval svojími betónmi napravo od seba a následne zneškodnil aj dorážku od Čistova, ktorú vyrazil svojou rukou do rohu klziska.
     
    55:53
    Rjabykin zakončoval delovo aj spoza pravého kruhu, no Jerjomenko si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok. Puk tentokrát zblokoval do bezpečia svojou hokejkou.
     
    55:21
    Spoza kruhov napriahol svoju hokejku tentokrát aj obranca Quint, no jeho delovka skončila len na pozornej výstroji gólmana Jerjomenka. Ten následne puk vyrazil pred seba.
     
    54:55
    Jakucenja nekompromisne pálil z ľavej strany, no jeho projektil gólman Jerjomenko s prehľadom zblokoval svojími betónmi len na zadný mantinel. Traktor však ostáva v pásme.
     
    54:22
    Na rade je presilová hra pre Traktor Čeljabinsk. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť hosťujúci Višnevsky, ktorý fauloval Bulisa.
     
    53:59
    Kuznecov sa snažil presadiť únikom po pravej strane, no napokon bol neúspešný! Úspešne ho odstavil pozorný Novák, ktorý dobre zasiahol svojím bodyčekom.
     
    53:20
    Jalasvaara tvrdo pálil spoza kruhov, no jeho projektil bol napokon jedným z domácich obrancov zblokovaný len mimo domácej brány. Garnett teda zasahovať nemusel.
     
    52:45
    Dinamo hrá s veľkým prehľadom a zatiaľ bez problémov eliminuje akékoľvek snahy domáceho celku. Traktor by mal poriadne zabrať, ak chce v tomto zápase ešte niečo dosiahnuť.
     
    51:59
    Domáca defenzíva tentokrát poriadne zaváhala a po skvelej prihrávke od Kvapila sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Petružálek! Ten si puk potiahol ešte do medzikružia, no jeho projektil neprekonal gólmana Garnetta, ktorý zasiahol svojími betónmi.
     
    51:20
    Dinamo Moskva je opäť v útoku, no zatiaľ sa Traktor bráni priam excelentne. Uvidíme, či sa mu to bude dariť aj počas ďalších minút, ktoré ostávajú do konca tretej tretiny.

    Góly a asistencie: 39. Petružálek (Kvapil, Graňák)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Fokin) – Katičev, Razin, Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Belov, Šinin, Nesterov – Dugin, Ničuškin, Antipov – Čistov, Bulis, Kuznecov – Kontiola, Jakucenja, Kosticyn – Lemtjugov, Glinkin, Karpov.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Graňák, Jalasvaara, Višnevsky, Derljuk, Gorochov, Barancev – Soin, Babenko, Knjazev – Cvetkov, Kokarev, Mosaljov – Gorovikov, Sopin, Kasjančuk – Petružálek, Kvapil, Lukin.

    Rozhodca: Roman Gofman, Jyri Ronn – Sergej Šeljanin, Dmitry Sivov

    Diváci: 7500