Chodov – Tatran 9:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 5:3 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
9:5 (2:2, 0:1, 7:2)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
cz Sobota 06.04.2013, 18:50 • SH Jižní Město, Praha • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
     
    59:35
    Chodov právě vstřelil branku!
    Binder si navíc stíhá připisovat i asistence. Tentokrát gólman Chodova oslovil PATRIKA DÓŽU, který trefuje prázdnou bránu Tatranu.
     
    58:58
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov však sehrál závěrečné minuty mazácky. Držel míček na svých holích, nechal soupeře vytáhnout presink a navíc přidal rozhodující osmý gól. Po rychlé kombinaci se prosadil MAX WAHLGREN. Asistence: Rasmus Christiansson.
     
    58:10
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Jendrišák nejprve mohl přidat tváří v tvář Kafkovi rozhodující gól, nicméně ho gólman Tatranu Kafka vychytal. Následně dlouhým výhozem uvolnil Ondruška, ten předal volnému MARTINU PODHRÁSKÉMU, který v oslabení snižuje! To jsou věci. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    56:36
    Vávra sekal do brankáře Bindera a rozhodčí mu udělují dvě minuty. Troufám si říct, že je po zápase.
     
    54:55
    Střešovice právě vstřelily branku!
    MARTIN RICHTER si vyběhl z rohu a prostřelil Bindera. Křeše tak pro Tatran jiskřičku naděje. Ale kdo ví, zda už není pozdě. Asistence: Jan Natov.
     
    53:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hostující trenér Zahálka jen nevěřícně kroutí hlavou. PATRIK DÓŽA vybojoval balonek, udělal s ním pár rychlých kroků a prostřelil Kafku. To je koncert...
     
    52:50
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí jsou ve třetí třetine neskutečně produktivní! Proti střele Jendrišáka ještě stihl Kafka vytrčit nohu, pak ale neudržel balonek pod sebou proti dorážejícímu PETRU PRAŽÁKOVI a ten přidává šestý gól Chodova. Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    51:12
    Chodov právě vstřelil branku!
    To je válec Chodova! Tatran mohl sice vyrovnat, když byla zablokována dorážka Fridrichovi, vzápětí ale rozjel rychlý brejk Dóža a MARTIN ZOZULÁK zakončoval v poklidu do prázdné branky.
     
    47:36
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hrdinou zápasu je kromě vynikajícího brankáře Bindera zcela evidentně také MATĚJ JENDRIŠÁK! Ten totiž nejenom dovršil pohodlnou dorážkou do prázdné brány hattrick, ale také poprvé v zápase poslal svůj tým do vedení. Asistence: Petr Pražák.
     
    47:22
    Kafka rozdmýchal na tribunách oheň! Neskutečným zákrokem chytil gól Wahlgrenovi.
     
    45:02
    Na Chodově se dnes tísní 658 skvělých diváků.
     
    41:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    Skvělá práce, máme zase vyrovnáno! O dramatizaci této florbalové show se postaral proměněným volným úderem MATĚJ JENDRIŠÁK! Chodov má neskutečnou vůli!
     
    33:45
    Fenomenální Binder drží akcie Chodova nad jejich reálnou hodnotou. Fridrich si na něj ze skvělé pozice nepřišel.
     
    32:06
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Chodov si při obraně nyní zapomněl nařídit budík, což trestá MAREK DEUTSCH! Střelec Tatranu nenechal Cepka na trestné ani vydechnout. Po rychle rozehraném volném úderu vrací hostům těsný náskok.
     
    32:04
    Narodila se první přesilovka Tatranu. Pykat jde jeden z nejzkušenějších borců na hřišti Radim Cepek. Přestupek: sekání.
     
    24:15
    Wahlgren sám před Kafkou! Vhodný moment ke střele ale prováhal.
     
    16:22
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak se RADIM CEPEK přece jenom dokázal prosadit! Kotlas teď nádherně viděl Cepka volného před brankou, který opět srovnává stav zápasu. Kdo ví, čím nakonec veterán českého florbalu dostal balonek do sítě, gól ale platí. Asistence: Michal Kotlas.
     
    15:14
    Cepek před poloprázdnou brankou promáchl!
     
    15:11
    První vyloučení zápasu. Deutsch doslova podkopl Jendrišáka a dostává dvě minuty.
     
    13:58
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Teď ale Tatran předvedl nádhernou akci na jeden dotek a opět vede! Na konci ťukesu stál JAN NATOV. Asistence: Tomáš Vávra.
     
    10:10
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pak ale na druhé straně napřáhl MATĚJ JENDRIŠÁK a po rychle rozehrané standardní situaci vyrovnává stav utkání na 1:1! Asistence: Max Wahlgren.
     
    09:52
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Chodov nejprve Podhráským spálil velkou šanci, z následného protiútoku vystřelil přesně k tyči ONDŘEJ RIEBAUER a hosté vedou. Radim Cepek teď při bránění zaspal. Asistence: Jan Kolísko.

    Radek Barkman

    Michal Šandor

    Góly a asistencie: 11. Jendrišák (Wahlgren), 17. Cepek, 42. Jendrišák (Wahlgren), 48. Jendrišák (Pražák), 52. Zozulák (Dóža), 53. Pražák (Jendrišák), 54. Dóža, 59. Wahlgren (Christiansson), 60. Dóža (Binder) – 10. Riebauer (Kolísko), 14. Natov (Vávra), 33. Deutsch (Podhráský), 55. Richter (Natov), 59. Podhráský (Ondrušek)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Binder (Barák) – Pražan, Podhráský D., Flousek, Sýkora, Schubert, Kotlas, Bouša – Jendrišák, Wahlgren, Cepek, Zozulák, Klápa, Pražák, Christiansson, Mikeš, Dóža, Běhavý.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Kafka (Zich) – Podhráský M., Heřmanský, Deutsch, Klimeš, Fořt, Vávra T., Hlavička – Von der Pahlen, Hartman, Richter, Riebauer, Vávra M., Kolísko Jan, Ondrušek, Fridrich, Kolísko Jiří, Ullmann, Natov

    Rozhodca: Gavlas – Mikula