Mladá Boleslav – Slovácko 3:1 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
3:1 (1:1)
1.FC Slovácko
cz Utorok 02.04.2013, 16:00 • Městský stadion, Mladá Boleslav • Pohár FAČR
     
    90+2
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak domácí mají parádní závěr utkání, Jarolímův trestný kop hlavou k pravé tyči usměrnil RADEK DOSOUDIL, Melichárek se natahoval marně. Domácí vítězí nakonec o dvě branky.
     
    88
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Z jedenáctého rohového kopu dnešního utkání se domácí prosazují a v závěru strhávají vedení na svou stranu. Jarolímova nabídka našla hlavu kapitána PETRA JOHANY, který namířil svou hlavičku nechytatelně k pravé tyči.
     
    43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na Městském stadionu v Mladé Boleslavi je vyrovnáno. Marešova štiplavá střela Melichárkovi vypadla z rukavic a volný JASMIN ŠČUK neměl hlavou problém překonat brankáře Slovácka – 1:1.
     
    39
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Trávník cpal nejprve míč na přední tyč, kde domácí ještě odvrátili. Poté se však ve vápně nejlépe orientoval hostující kapitán JAN TROUSIL a k levé tyči prostřelil bezmocného Millera.

    Tomáš Nejedlo

    Góly: 43. Ščuk, 88. Johana, 90+2. Dosoudil – 39. Trousil

    Karty:   72. Kysela (MBL), 75. Dosoudil (MBL), 90+1. Sivrič (MBL) – 48. Trávník (SLO), 51. Kubáň (SLO), 68. Trousil (SLO)


    FK Mladá Boleslav: Miller – Kysela, Dousoudil, Johana, Bořil – Ščuk, Jarolím – Mareš (66. Sloboda), Magera (79. Chramosta), Štohanzl (76. Sivrič) – Nešpor.
    1.FC Slovácko: Melichárek – Kuncl, Trousil, Kubáň, Košút – Kordula, Valenta (89. Hlůpik), Daníček, Trávník (57. Volešák) – Kovář, Skalák (76. Kerbr).

    Rozhodca: Lerch – Tacina, Machálek

    Diváci: 350