NJ Devils – NY Islanders 1:3 (kon.) | NY Rangers – Winnipeg 4:2 (kon.) | Detroit – Colorado 3:2 (kon.)
Montreal – Carolina 4:1 (kon.) | Minnesota – St. Louis 1:4 (kon.) | Dallas – Anaheim 0:4 (kon.)
Chicago – Nashville 3:2 (2:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 4:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 3:2 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
3:2 (0:0, 3:1, 0:1)
Vancouver Canucks
cz Utorok 02.04.2013, 04:30NHL
Partner:
     
    59:19
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:48
    Až nyní, hosté hrají v šesti, Schneider na lavičce!
     
    57:42
    "Nůžky" Vancouveru začínají čím dál více svírat soupeře!
     
    50:20
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A ALEXANDRE BURROWS pohotovou dorážkou na hranici brankoviště dává druhou branku Vancouveru! Čeká nás skutečné drama v závěru třetiny! Asistence: Chris Higgins, Jannik Hansen.
     
    44:29
    Vylučuje se, Alex Burrows jde za sekání Martina Havláta na dvě minuty na trestnou lavici, San Jose si zahrají přesilovou hru.
     
    39:57
    V posledních dvou minutách to na ledě vypadá, jako by hosté hráli přesilovou hru! Vstřelený gól Canucks neskutečně pomohl!
     
    37:26
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak konečně to Canucks vyšlo! Nejprve střílel Burrows mimo, hosté zůstali u puku, který se dostal k CHRISI HIGGINSOVI a ten z mezikruží překonává Niemiho. Asistence: Jannik Hansen, Kevin Bieksa.
     
    35:16
    Desjardins nestačil shodit jednu z rukavic a už mu málem Pinizzotto stáhl dres přes hlavu, náznak bitky, rvačky – jak to posoudí rozhodčí? Desjardins již odchází do kabin, vzápětí stejně tak Pinizzotto – oba dostávají pětiminutové tresty.
     
    33:14
    Joe Thornton je při chuti, odhadl odraz puku od zadního mantinelu, zatlačil na Schneidera, tomu propadl puk mezi betony, ale než se stačil "došourat" do branky, stačil ho gólman Canucks zalehnout!
     
    29:54
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Přesně to nyní platí o situaci na ledě, LOGAN COUTURE se dostává k dorážce v brankovišti a dává třetí gól Sharks! Branku ještě musí potvrdit videozáznam ve videocentru – branka platí, využitá přesilová hra. Asistence: Patrik Marleau, Joe Thornton.
     
    29:45
    Ale Hansen zachytil rozehrávku domácích, je to samostatný únik, Niemi chytá!
     
    29:07
    Canucks ztratili "půdu pdo nohama", Bieksa pouze za cenu nedovoleného zákroku zastavuje Wingelse, Sharks si zahrají přesilovou hru.
     
    28:22
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to něco! JOE THORNTON zachytil ledabylou rozehrávku Edlera na útočné modré, udělal dva kroky blíže k brance, vystřelil zápěstím a je to druhý gól Sharks! Asistence: Matt Tennyson.
     
    27:41
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A právě v této době dostávají Canucks první gól. Skvělá kombinace S. Gomeze, Burishe a ANDREW DESJARDINSE, který byl na konci útočné akce a zakončil z bezprostřední blízkosti! Asistence: Adam Burish, Scott Gomez.
     
    22:15
    Za hákování Pavelskiho je vyloučen Higgins, Canucks se budou bránit v oslabení.
     
    17:55
    Tlak Sharks ve třetině Canucks, to je sprška střel, kterou musí ukončit Schneider, který drží puk ve své výstroji.
     
    04:54
    Skvělý průnik Martina Havláta z pravé strany, "drze" si nabruslil až před Schneidera, ten ho opět vychytal!

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 28. Desjardins (Gomez, Burish), 29. Thornton (Tennyson), 30. Couture (Marleau, Thornton) – 38. Higgins (Hansen, Bieksa), 51. Burrows (Higgins, Hansen)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Irwin, Boyle, Stuart, Braun, Vlasic, Burns – Havlát, J. Thornton, Burish – Marleau, Couture, Wingels – Galiardi, Pavelski, Clowe – Sheppard, S. Gomez, Desjardins
    Vancouver Canucks: Schneider (Luongo) – Hamhuis, Garrison, Edler, Bieksa, Alberts, Tanev – D. Sedin, H. Sedin, Burrows – Raymond, Schroeder, Hansen – Higgins, Ebbett, Pinizzotto – Sestito, Lapierre, Gordon

    Rozhodca: Hasenfratz, Rooney – Cameron, Wheler

    Diváci: 17562