NJ Devils – NY Islanders 1:3 (kon.) | NY Rangers – Winnipeg 4:2 (kon.) | Detroit – Colorado 3:2 (kon.)
Montreal – Carolina 4:1 (kon.) | Minnesota – St. Louis 1:4 (kon.) | Dallas – Anaheim 0:4 (kon.)
Chicago – Nashville 3:2 (2:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 4:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 3:2 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
3:2 (0:0, 3:1, 0:1)
Vancouver Canucks
cz Utorok 02.04.2013, 04:30NHL
Partner:
     
    50:20
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A ALEXANDRE BURROWS pohotovou dorážkou na hranici brankoviště dává druhou branku Vancouveru! Čeká nás skutečné drama v závěru třetiny! Asistence: Chris Higgins, Jannik Hansen.
     
    37:26
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak konečně to Canucks vyšlo! Nejprve střílel Burrows mimo, hosté zůstali u puku, který se dostal k CHRISI HIGGINSOVI a ten z mezikruží překonává Niemiho. Asistence: Jannik Hansen, Kevin Bieksa.
     
    29:54
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Přesně to nyní platí o situaci na ledě, LOGAN COUTURE se dostává k dorážce v brankovišti a dává třetí gól Sharks! Branku ještě musí potvrdit videozáznam ve videocentru – branka platí, využitá přesilová hra. Asistence: Patrik Marleau, Joe Thornton.
     
    28:22
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to něco! JOE THORNTON zachytil ledabylou rozehrávku Edlera na útočné modré, udělal dva kroky blíže k brance, vystřelil zápěstím a je to druhý gól Sharks! Asistence: Matt Tennyson.
     
    27:41
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A právě v této době dostávají Canucks první gól. Skvělá kombinace S. Gomeze, Burishe a ANDREW DESJARDINSE, který byl na konci útočné akce a zakončil z bezprostřední blízkosti! Asistence: Adam Burish, Scott Gomez.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 28. Desjardins (Gomez, Burish), 29. Thornton (Tennyson), 30. Couture (Marleau, Thornton) – 38. Higgins (Hansen, Bieksa), 51. Burrows (Higgins, Hansen)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Irwin, Boyle, Stuart, Braun, Vlasic, Burns – Havlát, J. Thornton, Burish – Marleau, Couture, Wingels – Galiardi, Pavelski, Clowe – Sheppard, S. Gomez, Desjardins
    Vancouver Canucks: Schneider (Luongo) – Hamhuis, Garrison, Edler, Bieksa, Alberts, Tanev – D. Sedin, H. Sedin, Burrows – Raymond, Schroeder, Hansen – Higgins, Ebbett, Pinizzotto – Sestito, Lapierre, Gordon

    Rozhodca: Hasenfratz, Rooney – Cameron, Wheler

    Diváci: 17562