Chodov – Bonusia Ostrava 10:5 (kon.) | Tatran – Future 8:7 (po pr.) | Vítkovice – Bulldogs 12:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Otrokovice 5:6 (po pr.)
koniec po predl.
Předvýběr.CZ Florbal MB
5:6 (3:2, 1:0, 1:3 - 0:1))
PSG Panthers Otrokovice
cz Sobota 09.03.2013, 20:30Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
     
    66:27
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Hosté v prodloužení vsítili důležitou branku, když se MICHAL NAGY prosadil pěknou střelou a nedal šanci Bauerovi v brance domácích. Asistence: Lukáš Petřík.
     
    63:03
    Bouška Jiří (MBL) 2 minuty sekání.
     
    56:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hostům se těsné vedení udržet nepodařilo. Boleslavští totiž vyrovnávají v hodině dvanácté. JAN HNĚVKOVSKÝ dostal přesný pas od svého spoluhráče a v zakončení se nemýlil. Asistence: Ondřej Fojta.
     
    47:27
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    A hosté otáčejí skóre utkání ve svůj prospěch a vyloučení Saláta tvrdě trestají. Opět do odkryté klece při vyšachování obrany Mladé Boleslavi se prosazuje MICHAL NAGY. Asistence: Jaroslav Vaněk.
     
    45:48
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Hosté přesilovou hru využívají a rázem je srovnáno. JAN VALČÍK neměl problém umístit míček do odkryté branky Mladé Boleslavi a srovnávají s domácími krok. Asistence: Lukáš Petřík.
     
    44:17
    Salát (MBL) 5 minut + do konce utkání za hrubost.
     
    41:07
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Hosté se hned v úvodu třetí třetiny dostávají Mladé Boleslavi na dosah. Ve své šanci se prosazuje MATĚJ KOŇAŘÍK střelou z levého úhlu a míček končí v pravém rohu Bauerovy branky. Asistence: Karel Ťopek.
     
    33:24
    Bouška P. (MBL) 2 minuty opakované přestupky.
     
    30:02
    Ďopan byl v obrovské šanci. Svou střelou netrefuje zcela odkrytou branku Mladé Boleslavi!
     
    27:00
    Pluhař (MBL) 2 minuty bránění ve hře.
     
    20:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí přeci jen přesilovou hru, která byla přerušena první přestávkou, využívají. PAVEL BOUŠKA svým druhým přesným zásahem zvyšuje na 4:2 a svou prudkou střelou vymetá všechny pavučiny v síti Otrokovic. Asistence: Ondřej Fojta.
     
    19:39
    Spáčil (OTR) 2 minuty sekání.
     
    18:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Během chvilky domácí celek otáčí skóre utkání ve svůj prospěch. JAROMÍR EKL se ocitl úplně sám před Michajlovičem a nebyl pro něj umístit míček za jeho záda. Asistence: Petr Novotný.
     
    17:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Domácí přesilovku využívají a srovnávají s hosty krok. PAVEL BOUŠKA překonává Michajloviče a může se začínat znovu od začátku. Asistence: Ondřej Fojta.
     
    15:29
    Ťopek (OTR) 2 minuty bránění ve hře. Domácí mají šanci na vyrovnání v přesilové hře.
     
    07:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští však brzy dokázali odpovědět a zásluhou PETRA NOVOTNÉHO snižují na rozdíl jediné branky a dostávají se tak hostům na dostřel. Asistence: Jaromír Ekl.
     
    05:44
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Skrumáž před brankou Mladé Boleslavi, v níž se dokázal dobře zorientovat MICHAL NAGY a prostřeluje tak Bauera. Jeho tým brzy vede už o dvě branky. Asistence: Martin Krkoška.
     
    03:13
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Do vedení jdou i přes menší tlak domácích hosté. LUKÁŠ UHRINOVSKÝ trefil volné místo mezi brankou a ramenem Bauera a posílá svůj tým do vedení. Asistence: Karel Ťopek.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 8. Novotný (Ekl), 18. Bouška P. (Fojta), 19. Ekl (Novotný), 21. Bouška P. (Fojta), 57. Hněvkovský (Fojta) – 4. Uhrinovský (Ťopek), 6. Nagy Michal (Krkoška Martin), 42. Koňařík (Ťopek), 46. Valčík (Petřík), 48. Nagy Michal (Vaněk), 67. Michal (Petřík)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Koráb) - Uglanov, Novák, Bouška P., Novotný, Ekl, Salát, Štěpánek, Bouška J., Rožnovják, Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Křenek, Černý, Hněvkovský, Fojta, Studený
    PSG Panthers Otrokovice: Michajlovič (Krkoška J.) - Nagy Martin, Sovják, Vaněk, Valčík, Koňařík, Ťopek, Matějka, Stavjaník, Večeřa, Uhrinovský, Ďopan, Nagy Michal, Krkoška M., Spáčil, Petřík, Hradil, Kohout

    Rozhodca: Petr Černý, Jiří Janoušek