Chodov – Bonusia Ostrava 10:5 (kon.) | Tatran – Future 8:7 (po pr.) | Vítkovice – Bulldogs 12:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Otrokovice 5:6 (po pr.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
10:5 (1:0, 5:1, 4:4)
FBC ČPP Bonusia Ostrava
cz Sobota 09.03.2013, 17:00Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
     
    Chodov deklasoval Ostravu v prvním čtvrtfinále deseti brankami a v sérii se ujímá vedení 1:0 na zápasy.

    Nejlepší hráč na straně domácích byl vyhlášen Tomáš Sýkora, na straně hostí pak Jiří Curney. (19:13:11)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Hraje se poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:35
    Chodov právě vstřelil branku!
    A další zásah do hostující branky. MATĚJ JENDRIŠÁK překonává hostující branku a také on se dočkal v utkání hattricku. Hosty tak zahanbil potupnou desítkou. Asistence: Max Wahlgren.
     
    57:38
    Chodov právě vstřelil branku!
    Brankář Binder dobře vyhodil míček dopředu, kde se ho ujal PATRIK DÓŽA a střelou k tyči hostující branky překonáva navracejícího se Turka do branky Ostravy. O zápasu je tak zřejmě již definitivně rozhodnuto. Asistence: Jan Binder.
     
    57:14
    Hostující celek stále hraje bez brankáře, ale zatím se marně dostává do větších střeleckých příležitostí před domácí brankou. Chodov si tak tříbrankový náskok zatím drží.
     
    55:49
    Hosté hrají powerplay.
     
    55:48
    Oddechový čas pro hosty.
     
    54:14
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl tří branek a jsou tak opět ve hře. JAN DANIŠ dává svou druhou branku v utkání a znovu vykřesal jiskřičku naděje pro svůj tým. Asistence: Jiří Curney.
     
    52:03
    Hosté v plném počtu.
     
    50:59
    Domácí ale zatím spíše jen hledají možnost, jak znovu atakovat branku hostí. Ostrava se zatím dobře brání a Chrást míček za svá záda nepouští.
     
    50:13
    Chodov tak má velkou šanci na vstřelení další branky v přesilové hře.
     
    50:03
    Krzyžanek (OVA) 2 minuty nesportovní chování.
     
    49:31
    Ostrava právě vstřelila branku!
    No prosím, hosté svůj tlak dokázali přetavit v další branku a snaží se ještě hosty zaskočit a pokusit se utkání ještě zdramatizovat. PATRIK ŠIMÍČEK prostřelil Bindera a vykřesal tak jiskřičku naděje. Asistence: Miroslav Mayer.
     
    46:12
    Hosté nyní dostávají Chodov trochu pod tlak a snaží se o další snížení tak hrozivého skóre, které jen těžko budou dohánět. Snaha je evidentní, ale Binder svůj tým drží i po několika nebezpečných střelách Ostravy.
     
    44:13
    Chodov právě vstřelil branku!
    Brankostroj pokračuje. MARTIN ZOZULÁK završuje svůj hattrick a střelou k pravé tyči branky Ostravy dává osmou branku svého týmu. Asistence: Patrik Dóža.
     
    41:04
    Ostrava právě vstřelila branku!
    S brankami se na začátku třetí třetiny doslova roztrhl pytel. Nyní na branku domácích odpovídají Ostravští. PAVEL BARABÁŠ míří přesně a prostřeluje Bindera v brance Chodova. Asistence: Petr Skácel.
     
    40:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Jenže domácí na inkasovanou branku reagují nejlepším možným způsobem, a to odpovědí. MARTIN ZOZULÁK se svou druhou trefou v utkání prosazuje před Chrástem a jeho tým znovu vede o pět branek. Asistence: David Bouša.
     
    40:38
    Ostrava právě vstřelila branku!
    JAN DANIŠ se hned v úvodu třetí třetiny dokázal trefit a posílá balónek za záda Bindera. Asistence: Jiří Curney.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 3. Jendrišák (Wahlgren), 23. Wahlgren (Kotlas), 25. Jendrišák (Pražák), 36. Zozulák (Sýkora), 39. Sýkora (Mikeš), 39. Klápa (Pražan), 41. Zozulák (Bouša), 45. Zozulák (Dóža), 58. Dóža (Binder), 59. Jendrišák (Wahlgren) – 28. Skácel (Curney), 41. Daniš (Curney), 42. Barabáš (Skácel), 50. Šimíček (Mayer), 55. Daniš (Curney)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Binder) - Podhráský, Pražan, Flousek, Sýkora, Schubert, Kotlas, Bouša, Jendrišák, Wahlgren, Zozulák, Fiala, Klápa, Procházka, Pražák, Christiansson, Mikeš, Dóža, Běhavý
    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Chrást (Turek, Šrámek) - Barabáš, Krzyžanek, Plíhal, Hanic, Dziurdzik, Skácel, Robenek, Curney, Matula, Šimíček, Daniš, Klimscha, Kašpar, Mayer

    Rozhodca: Libor Gavlas, Lukáš Mikula