Bayern – Brémy 6:1 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
6:1 (2:0)
Werder Brémy
Sobota 23.02.2013, 15:30 • Allianz-Arena • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    89
    Bayern dal gól! Tak ešte jeden, takmer identický gól s tým čo strelil Ribéry. Robben poslal perfektný oblúčik poza obranu hostí, kde si nabehol MARIO GÓMEZ, ktorý strieľa svoj druhý gól v zápase.
     
    86
    Bayern dal gól!Tak predsa ešte jeden gól! Jeho autorom nieje nikto iný ako FRANCK RIBÉRY, ktorý po prihrávke z hranice šestnástky pohotovo volejom strieľa piaty gól Bayernu v tomto zápase.
     
    83
    Do veľkej príležitosti sa dostal Arjen Robben, po tom ako sa po prihrávke ocitol pred osamoteným Mielitzom. Vypálil a Mielitz perfektne vykryl. Avšak aj keby lopta prešla, gól by neplatil Robben stál mimo hry.
     
    72
    V 72. minúte prichádza druhé striedanie na strane Bayernu Mníchov, z ihriska odíde švajčiarsky hráč Shaqiri a nahradí ho Pizzaro.
     
    67
    Pavlović vidí za svoj zákrok žltú kartu, ktorú hlavný rozhodca už udeliť musel.
     
    57
    Werder Brémy dali gól! Ako blesk z jasného neba udreli hostia, ktorý sa vydali na ojedinelý útok. Z takmer stratenej situácie vybojoval Arnautović loptu, tá sa dostala k Petersenovi, ktorý prihral dobre postavenému De Bruyneovi, na ktorého akosi obrana domácich zabudla.
     
    52
    Po strelenom gólu vidíme prvé striedanie na strane domáceho tímu, z ihriska odchádza strelec druhého gólu Javi Martínez a nahradí ho Ukrajinec Tymoshchuk.
     
    51
    Bayern dal gól! Tak a zdá sa, že hráči Brém sú na lopatkách. Po ľavej strane si oblúčikom prehodil loptu za obranu Shaqiri, následne prihral po výške osamotenému MARIOVI GÓMEZOVI a ten s prehľadom strieľa už štvrtý gól svojho tímu.
     
    49
    Bayern dal gól! A pozrite sa, ďalší gól! obrana hostí akoby zaspala a nestihla pokryť prenikajúceho Gómeza po pravom krídle, ten následne poslal prudkú loptu pred Mielitza kde bol Ribéry bránený českým obrancom GEBRE SELASSIEM, nakoniec si práve obranca strieľa vlastný gól.
     
    46
    Dnešný zápas končí aj pre Hunta, ktorého hlavný rozhodca sťahuje z hry cez prestávku. Jeho miesto zaujme Pavlović.
     
    44
    A je to tak ! pre Prödla dnešný zápas predčasne končí ! Domáci ešte budú mať výbornú pozíciu pre priamy kop.
     
    44
    Ďalšie vysunutie Gómeza vpred, tentokrát v ofsajde nebol a domáci obranca Prödl nevedel rýchleho Nemca zastaviť nijak inak ako faulom ! Zrejme uvidíme prvú červenú kartu v zápase.
     
    29
    Bayern dal gól! Toho sa zhostil Arjen Robben, ktorý posielal center do šestnástky kde najvyššie vyskočil JAVI MARTÍNEZ a po druhý raz v zápase je brankár hostí pokorený !
     
    28
    Ten za svoj zákrok vidí žltú kartu a domáci budú mať výbornú pozíciu na priamy kop.
     
    25
    Bayern dal gól! A vidíme prvý gól v zápase! Na pravom krídle sa k lopte dostal Lahm, ktorý posielal prudkú prihrávku do šestnástky na ktorú nestihol Gómez zareagovať, následne však do pokutového územia vletel ARJEN ROBBEN, ktorý krásne prekonáva brankára Mielitza.

    Andrej Marienka

    Góly: 25. Robben, 29. Martínez, 49. Selassie (vla.), 51. Gómez, 86. Ribéry, 89. Gómez - 57. Bruyne

    Karty:   28. Junuzović (BRE), 67. Pavlović (BRE)   44. Prödl (BRE)


    Bayern Mníchov: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Contento, Robben, Ribéry, Javi Martínez, Luiz Gustavo, Shaqiri, Gómez
    Werder Brémy: Mielitz - Prödl, Lukimya, Schmitz, Gebre Selassie, Hunt, Junuzović, Ignjovski, De Bruyne, Petersen, Arnautović

    Rozhodca: Fritz - Walz, Kunsleben