Bayern – Brémy 6:1 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
6:1 (2:0)
Werder Brémy
Sobota 23.02.2013, 15:30 • Allianz-Arena • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Štvrtý rozhodca nenadstavoval ani minútu, hneď po odohratí 90tej minúty hlavný rozhodca Fritz ukončuje zápas a ukončuje tak trápenie hráčov Brém. Ak boli hráči Bayernu v prvom polčase na koni, tak v tom druhom boli v tanku, pretože v druhom polčase svojho súpera totálne prevalcovali. V druhom polčase sme videli až 5 gólov. Najprv si už v 59. minúte strelil vlastný gól Gebre Selassie, následne v 51. minúte udrel Mario Gómez. V 59. minúte znížil na 4:1 De Bruyne, ale to bolo od hostí dnes všetko. Do konca zápasu sa ešte postupne presadili Ribéry v 86. minúte a Gómez v 89. minúte. Videl sme tak dominanciu hráčov Bayernu a po dnešnom zápase ich šnúra neporaziteľnosti pokračuje aj naďalej. Odomňa je to dnes všetko, prajem Vám pekný zvyšok sobotňajšieho popoludnia a niekedy nabudúce dovidenia. (17:25:10)
     
    Koniec zápasu.
     
    89
    Bayern dal gól! Tak ešte jeden, takmer identický gól s tým čo strelil Ribéry. Robben poslal perfektný oblúčik poza obranu hostí, kde si nabehol MARIO GÓMEZ, ktorý strieľa svoj druhý gól v zápase.
     
    87
    Následne mohol v krátkom okamihu pridať aj druhý, Mielitz však teraz pohotovo zasiahol, následne ho Robben z uhla neprekvapil.
     
    86
    Bayern dal gól!Tak predsa ešte jeden gól! Jeho autorom nieje nikto iný ako FRANCK RIBÉRY, ktorý po prihrávke z hranice šestnástky pohotovo volejom strieľa piaty gól Bayernu v tomto zápase.
     
    85
    Do šance sa ešte dostával Ribéry, bol však odzbrojený a hostia sa oslobodzujú.
     
    84
    Po prieniku do šestnástky Gómez v pokutovom území padá, hlavný rozhodca však ani teraz nepíska pokutový kop.
     
    83
    Do veľkej príležitosti sa dostal Arjen Robben, po tom ako sa po prihrávke ocitol pred osamoteným Mielitzom. Vypálil a Mielitz perfektne vykryl. Avšak aj keby lopta prešla, gól by neplatil Robben stál mimo hry.
     
    82
    Hostia odkopli až takmer k Neuerovi, obrancovia Bayernu sa museli pre loptu vrátiť až k vlastnej šestnástke. Tam sa veru nehralo už dávno.
     
    81
    Po ľavom krídle postupoval Ribéry, ktorý dnes spolu s Robbenom a vlastne aj s celým tímom hrá naozaj perfektne. Následne posielal center do šestnástky, na ten zareagoval iba obranca Brém a posiela loptu do bezpečia.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času nám zostáva 10 minút, hráči Bayernu hrajú vo veľkej pohode, kontrolujú hru a čakajú na koniec zápasu.
     
    79
    Ten sa domácim príliš nevydaril, a tak sa hra presúva zase pred hranicu šestnástky hostí.
     
    78
    Odrazu však dopredu vyštartoval Ribéry, ktorý posielal spätnú prihrávku, tam však nebol žiadny z jeho spoluhráčov, získava tak aspoň rohový kop.
     
    77
    Boateng, Dante, a Pizarro si v kľude prihrávajú na stredovej čiare, nikto ich rozohrávku nenarušuje a tak sa nemusia nikam ponáhľať.
     
    76
    Hra sa teraz presunula najmä do strednej časti ihriska, hráči Brém začali napádať trošku vyššie, je však pravdou, že ani domáci sa toľko nesnažia o prechod vpred.
     
    75
    Opäť máme možnosť sledovať ojedinelý výpad hráčov hostí, nakoniec sme mali šancu vidieť aj zakončenie, Arnautović však míňa bránu Neuera.
     
    74
    Rozohrával napokon Robben, ktorý však posiela príliš prudký a vysoký center, ktorý cez pokutové územie presvišťal až za postrannú čiaru.
     
    73
    Ribéry vybojoval ďalšiu príležitosť na natrénovanie štandardiek pre svoj tím, vypýtal si faul takmer pri rohovej zástavke.
     
    72
    V 72. minúte prichádza druhé striedanie na strane Bayernu Mníchov, z ihriska odíde švajčiarsky hráč Shaqiri a nahradí ho Pizzaro.

    Andrej Marienka

    Góly: 25. Robben, 29. Martínez, 49. Selassie (vla.), 51. Gómez, 86. Ribéry, 89. Gómez - 57. Bruyne

    Karty:   28. Junuzović (BRE), 67. Pavlović (BRE)   44. Prödl (BRE)


    Bayern Mníchov: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Contento, Robben, Ribéry, Javi Martínez, Luiz Gustavo, Shaqiri, Gómez
    Werder Brémy: Mielitz - Prödl, Lukimya, Schmitz, Gebre Selassie, Hunt, Junuzović, Ignjovski, De Bruyne, Petersen, Arnautović

    Rozhodca: Fritz - Walz, Kunsleben