Kladno – Zlín 5:2 (kon.) | Chomutov – Plzeň 4:3 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 4:0 (kon.)
Motor ČB – Třinec 5:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:3 (kon.) | Sparta Praha – Slavia 2:3 (po pr.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
5:3 (1:1, 2:0, 2:2)
HC VERVA Litvínov
cz Piatok 15.02.2013, 18:30 • Tipsport aréna, Liberec • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    58:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    RADEK DUDA má hattrick! Petr Nedvěd se dostal k puku ve středním pásmu během přesilovky a vyslal do úniku Dudu. Ten bez obtíží obešel Francouze v brance a pečetí skóre. Asistence: Petr Nedvěd.
     
    57:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Dvojitá přesilovka je využita. Litvínov se dotáhl na rozdíl jedné branky a konec utkání bude ještě zajímavý. František Lukeš pálil na Schwarze, ten však vyrazil puk přímo na JURAJE MAJDANA, který tvrdou střelou zavěsil pod víko. Asistence: František Lukeš, Karel Kubát.
     
    48:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nakonec gól platí. Před brankou byla velká mela, ale dle rozhodnutí rozhodčích to byl regulérní gól. Na konto si ho připsal VIKTOR HÜBL. Bez asistence.
     
    48:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Opět využitá přesilovka posílá Tygry již do tříbrankového náskoku! Tomáš Bulík ujížděl po pravé straně hřiště a přihrál na druhou stranu RADKOVI DUDOVI. Ten nemá problém se trefit do poloprázdné branky. Asistence: Tomáš Bulík, Petr Nedvěd.
     
    35:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    A další využitá přesilovka! Rychlou přihrávku před branku vyslal Jiří Moravec a tam našel TOMÁŠ BULÍKA. Ten švihem poslal puk do branky hostů. Asistence: Jiří Moravec, Tomáš Pospíšil.
     
    33:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec se ujímá vedení! Po kombinaci před brankou poslal Petr Nedvěd přihrávku na modrou RADKU DUDOVI, který přesně míří a puk posílá za záda Francouze. Tygři tak využívají přesilovku. Asistence: Petr Nedvěd, Jaroslav Kudrna.
     
    10:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale Liberec bleskově odpovídá! Radek Duda nahrál PETRU NEDVĚDOVI na levé křídlo. Na první pokus se netrefil, ale zpoza branky nastřelil puk na Francouze a ten si ho srazil do své klece. Asistence: Radek Duda.
     
    09:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Skóre se otevírá v polovině první třetiny. Před Markem Schwarzem byla velká mela a puk se dlouho pohyboval v brankovišti. Nakonec ho dokázal do branky došťouchnout JURAJ MAJDAN. Asistence: František Lukeš.

    Tomáš Dolejš

    Góly a asistencie: 11. Nedvěd (Duda), 34. Duda (Nedvěd, Kudrna), 36. Bulík (Moravec, Pospíšil), 48. Duda (Bulík, Nedvěd), 59. Duda (Nedvěd) - 10. Majdan (Lukeš), 49. Hübl, 58. Majdan (Lukeš, Kubát)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Vošvrda) - Čakajík, Jánošík, Výtisk, Moravec, Derner, Šimek, Čutta, Kolmann - Bárta, Dušek, Víšek, Bulík, Pospíšil, Kudrna, Filippi, Kica, Duda, Vantuch, Bulíř, Nedvěd
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Franěk) - Zeman, Stříteský, Kousalík, Kubát, Posmyk, Gula, Jareš, Brejčák - Trávníček, Ručinský, Pšurný, Lukeš, Černý, Hübl, Piroš, Martynek, Majdan, Hanzl, Rapáč, Baláž

    Rozhodca: Pešina, Homola - Ondráček, Lhotský

    Diváci: 4 149