Bayern – Borisov 4:1 (kon.) | Doneck – Juventus 0:1 (kon.) | Manchester United – Kluž 0:1 (kon.)
Barcelona – Benfica 0:0 (kon.) | Chelsea – Nordsjælland 6:1 (kon.)
koniec
Šachtar Doneck
0:1 (0:0)
Juventus Turín
Streda 05.12.2012, 20:45 • Donbass Arena, Doneck • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Aj tréner hostí - Alessio posiela na trávnik striedanie. V jeho znení to je už druhé. Namiesto Giovinca nastúpi do hry oddýchnutý Giaccherini.
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    88
    Tréner Alessio posiela na trávnik svoje prvé striedanie. Do hry nastupuje namiesto Vučiniča oddýchnutý Matri.
     
    87
    Hráč Juventusu - Chiellini zinkasoval žltú kartu po tvrdom faule na útočiaceho Deviča. Nasledovať bude voľný kop pre domácich.
     
    71
    Domáci hráč Mkhitaryan si odnáša žltú kartu za filmovanie. Po peknom úniku cez ľavé krídlo padol k zemi v pokutovom území po zákroku od Pogbu, ktorý bol však čistý.
     
    69
    Juventus nám predviedol poriadny závar pred gólmanom Pyatovom! Po peknom úniku Vučiniča mu gólman Pyatov vykryl strelecký uhol. Následne sa k lopte dostal Giovinco, ktorý taktiež zlyhal a do tretice to bol Pogba, ktorý trafil len obrancu Šachtaru.
     
    67
    Po skvelom centri od Williana sa k lopte dostal Ilsinho, no ten z pravej strany napokon svojou nedôraznou strelou trafil len ľavú žŕdku brány hostí!
     
    65
    Tréner domácich - Lucescu posiela na trávnik aj druhé striedanie. Na trávnik nastúpi namiesto Alexa Teixeiru oddýchnutý Ilsinho.
     
    56
    Juventus Turín dal gól!
    Hráči Juventusu Turín sa dostávajú do vedenia! Vučinič sa nenechal odstaviť dvojicou domácich obrancov a poslal skvelú prihrávku na Giovinca! Giovinco pohybom oklamal obrancu OLEXANDRA KUCHERA, ktorý si loptu umiestnil do vlastnej brány!
     
    54
    Na druhej strane sa do zakončenia z pravej strany dostal Mkhitaryan, no z ťažkého uhlu napokon prízemnou strelou míňa bránu hostí o niekoľko centimetrov. Jeho kolega Devič sa na neho hnevá.
     
    53
    Hráči Juventusu boli v ďalšej skvelej gólovej šanci! K zakončeniu na hranici pokutového územia sa dostal Pirlo, no lopta sa napokon obtrela o ľavú žŕdku a išla bon z brány!
     
    49
    Po skvelom strieľanom centri od Rakitskiyho sa k lopte dostal až gólman Buffon, ktorý ju len vyrazil pred seba! Následne sa k zakončeniu dostal Alex Teixeira, no ten z voleja míňa bránu!
     
    46
    Domáci tréner Lucescu posiela do druhého polčasu prvé striedanie. Namiesto útočníka Eduarda Da Silvu nastúpi na trávnik oddýchnutý Devič.
     
    45
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    45
    Srna nám predviedol ďalší skvelý obranný zákrok! Tentokrát dobrým sklzom odstavil Asamoaha, ktorý by sa dostal do vyloženej gólovej šance po skvelom centri od Lichtsteinera!
     
    43
    Obrovskú chybu v rozohrávke nám predviedol Rakitskiy! Následne sa k lopte dostal Vučinič, no Rakitskiy sa dobre vrátil a postavil sa pred loptu. Hráč Juventusu ho následne fauloval.
     
    40
    Domáci obranca Kucher zinkasoval žltú kartu. Tentokrát si nedovolene počínal na ľavej strane, kde k zemi poslal Pirla. Hostia majú k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti približne 33 metrov.
     
    39
    Juventus si vytvoril ďalšiu skvelú šancu! Po skvelom úniku od Pogbu prišla prihrávka na ľavú stranu k Vučiničovi, no ten sa vlastne k nej už nedostal. Gólman Pyatov úspešne vybehol a loptz chytá.
     
    30
    Domáci hráč Eduardo Da Sillva vidí žltú kartu po tvrdom súboji, v ktorom poslal k zemi bezmocného Vučiniča.
     
    29
    Hostia mali na svojich kopačkách úvodný gól! Po skvelej individuálnej práci Vučiniča sa k lopte v strede dostal Giovinco, ktorý zvolil prízemnú strelu k ľavej žŕdke, no napokon len tesne minul!
     
    27
    Bonucci nám predviedol nádherný ďalekotonážny center, po ktorom sa k lopte dostal Vidal. Ten však napokon tento center hlavičkou netrafil, a tak sú domáci v bezpečí.
     
    26
    Domáci nám predviedli veľmi dobrú akciu po ktorej mohol vsietiť gól Mkhitaryan! Gólman Buffon však nemusel zasahovať, keďže na prihrávku od Williana bol Mkhitaryan prikrátky.
     
    21
    Tento priamy kop odišiel zahrávať Prilo! Ten loptu odcentroval veľmi dobre na útočiaceho Pogbu, no napokon sa v pokutovom území domáci Fernandinho previnil rukou! Hlavný rozhodca si to však nevšimol.
     
    20
    Po faule na Asamoaha si domáci Stepanenko odnáša do štatistík žltú kartu. Hostia majú teda k dispozícii ďalšiu štandardnú situáciu. Tentokrát zo vzdialenosti 22 metrov.
     
    18
    Skvelý únik Williana po ľavom krídle a následný skvelý center bol takmer predgólový! K lopte sa v centrálnej časti dostal Fernandinho, ktorý však dôrazne bránený umiestnil loptu len do Buffonovho náručia!
     
    9
    Vučinič sa dostal do skvelej gólovej šance! Po skvelom centri od Giovinca z pravej strany sa Vučinič dostal k lopte na ľavej strane avšak z voleja napokon netrafil bránu hostí!
     
    8
    Po peknom úniku od Williana sa nedovoleným zákrokom predviedol hosťujúci Vidal, ktorý si za nekompromisný šlapák odnáša prvú žltú kartu v tomto zápase.
     
    7
    Fernardinho nám predviedol svoj klasický prienik do pokutového územia hostí. Agresívne vbehol cez všetkých hráčov, no posledný Barzagli ho napokon od lopty odstavil.

    Góly: 56. Kucher (vla.)

    Karty:   20. Stepanenko (DON), 30. Eduardo (DON), 40. Kucher (DON), 71. Mkhitaryan (DON) - 8. Vidal (JUV), 87. Chiellini (JUV)


    Šachtar Doneck: Pyatov - Rat, Rakitskiy, Kucher, Srna - Fernandinho, Stepanenko - Willian, Mkhitaryan, Alex Teixeira (65. Ilsinho) - Eduardo Da Silva (46. Devič).
    Juventus Turín: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Pirlo - Lichtsteiner, Asamoah - Vidal, Pogba - Giovinco (90+2. Giacherini), Vučinič (88. Matri).

    Rozhodca: J. Eriksson - M. Klasenius, D. Wärnmark (všetci Švédi)

    Diváci: 48000