Bayern – Borisov 4:1 (kon.) | Doneck – Juventus 0:1 (kon.) | Manchester United – Kluž 0:1 (kon.)
Barcelona – Benfica 0:0 (kon.) | Chelsea – Nordsjælland 6:1 (kon.)
koniec
Šachtar Doneck
0:1 (0:0)
Juventus Turín
Streda 05.12.2012, 20:45 • Donbass Arena, Doneck • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Druhý polčas nám priniesol veľmi nešťastný gól pre domáci tím, keď si po peknej hre od Giovinca vsietil vlastný gól obranca Olexandr Kucher.
    V tomto zápase sa rozhodlo o postupujúcich do osemfinále zo skupiny E. Z prvého miesta postupuje Juventus Turín. Z druhého len s veľkým šťastím postupuje Šachtar Doneck. Von z hry sú teda anglický gigant a aktuálny majster Ligy Majstrov Chelsea Londýn a dánsky Nordsjælland.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z vyraďovacej fázy Ligy Majstrov.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Aj tréner hostí - Alessio posiela na trávnik striedanie. V jeho znení to je už druhé. Namiesto Giovinca nastúpi do hry oddýchnutý Giaccherini.
     
    90+1
    Do útoku sa v závere prvej minúty nadstaveného času dostali hráči Juventusu. Delovka od Matriho však napokon končí mimo brány domácich.
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Nervozita sa stupňuje a pri brankárovi Buffonovi sme videli náznak potyčky. Napokon to však upokojil hlavný rozhodca spolu s gólmanom Buffonom.
     
    89
    Po peknej spolupráci medzi Devičom a Ilsinhom sa k zakončeniu dostal druhý menovaný, no tomu pod nohy vbehol pozorný Chiellini.
     
    88
    Tréner Alessio posiela na trávnik svoje prvé striedanie. Do hry nastupuje namiesto Vučiniča oddýchnutý Matri.
     
    87
    Hráč Juventusu - Chiellini zinkasoval žltú kartu po tvrdom faule na útočiaceho Deviča. Nasledovať bude voľný kop pre domácich.
     
    86
    Giovinco veľmi dobrou prihrávkou do behu našiel nabiehajúceho Pogbu, no ten bol napokon v offsajde. Pri lopte sú teda opäť domáci.
     
    85
    Pogba nám predviedol veľmi dobrý prienik po pravej strane, no k zakončeniu sa už nedostal. Od lopty ho veľmi dobre odstavil obranca Kucher.
     
    84
    Po peknom prieniku od Williana sa k zakončeniu dostal Mkhitaryan, no ten svojou delovkou minul bránu Juventusu minimálne o 17,25 metra!
     
    83
    Pri lopte sú opäť hráči Šachtaru Doneck, ktorí veľmi dobre útočia, no Juventus začína betónovať. Uvidíme, či sa im táto taktika podarí.
     
    82
    Po peknom prieniku od Lichtsteinera prišiel z pravej strany center, na ktorý však zareagovala len obrana Šachtaru Doneck. Giovinco sa chytá za hlavu.
     
    81
    Fernandinho nám predviedol ďalší nepríjemný faul. Tentokrát poslal k zemi nabiehajúceho Asamoaha. Zatiaľ však kartu neuvidí. Hra pokračuje ďalej.
     
    80
    Pri lopte sú domáci hráči, ktorí sa snažia presadiť systémom strieľaných centrov po stranách, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Juventus sa dobre bráni.
     
    78
    Momentálne vidíme v tomto zápase veľké množstvo zbytočných faulov. Hra sa nám teda poriadne kúskuje. Pri lopte sú momentálne domáci.
     
    77
    Pri lopte sú opäť hráči Juventusu, no ich útočné prieniky už nie sú také plynulé ako skôr v zápase. Hráči Donecku sa veľmi dobre bránia.

    Góly: 56. Kucher (vla.)

    Karty:   20. Stepanenko (DON), 30. Eduardo (DON), 40. Kucher (DON), 71. Mkhitaryan (DON) - 8. Vidal (JUV), 87. Chiellini (JUV)


    Šachtar Doneck: Pyatov - Rat, Rakitskiy, Kucher, Srna - Fernandinho, Stepanenko - Willian, Mkhitaryan, Alex Teixeira (65. Ilsinho) - Eduardo Da Silva (46. Devič).
    Juventus Turín: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Pirlo - Lichtsteiner, Asamoah - Vidal, Pogba - Giovinco (90+2. Giacherini), Vučinič (88. Matri).

    Rozhodca: J. Eriksson - M. Klasenius, D. Wärnmark (všetci Švédi)

    Diváci: 48000