Ajaccio – Saint-Étienne 0:0 (kon.)
koniec
AC Ajaccio
0:0 (0:0)
AS Saint-Étienne
cz Piatok 30.11.2012, 20:45 • Stade François Coty — Ajaccio • Ligue 1 Uber Eats
     
    87
    A skoro to vyšlo! Obrovská šance domácích. Střídající Sammaritano si naběhl a netrefil z penalty branku! Měl před sebou už jen brankáře. Tak na super šance je to 1:1.
     
    86
    Střídání na obou stranách.
    Domácí střídají, odejde Sigamary Diarra, nahradí jej Frederic Sammaritano.
    Střídání hostí. Odejde Romain Hamouma a místo něj se na hřiště podívá Ulrich Kevin Mayi.
     
    76
    Nakonec to bylo víc závažné a Brandao musí ze hřiště. Místo něj nastupuje Alejandro Alonso. Vzhledem k tomu, že Brandao byl nejvíc nebezpečným hráčem hostí, jejich šance na úvodní branku se snižují.
     
    74
    Střídání hostí. Odchází Jeremy Clement, místo něj se na hřiště podívá Josuha Guilavogui.
     
    61
    Trenér domácích se rozhodl pro střídání. Stahuje nevýrazného a bývalého skvělého útočníka Mutua a místo něj si zahraje Johan Cavalli.
     
    23
    Oborvská, snad 100% šance hostí! Jeden z domácích obránců zaváhal, přišel o míč Hamouma se ve vápně kličkou zbavil brankáře, svoji střelu snad ze tří metrů však poslal do obránce, který byl trefen na brankové čáře. Obrovské štěstí pro domácí! Tohle musí fotbalista na této úrovní proměnovat.
     
    16
    Domácí hrají velmi sympatický fotbal a Saint - Étienne si koleduje o branku! Diarra po křídle předvedl svoji rychlost, utekl krajnímu obránci a nacentroval. Následná hlavička šla jen kousek vedle tyčky!
     
    13
    První velká šance zápasu! Profesorská kombinace hostí je připravila o míč a do brejku šel Eduardo (AJC), který z úhlu vypálil. Ruffier (SET) se musel vytasit s kvalitním zákrokem.

    Marek Poledna

    Góly:


    AC Ajaccio: Ochoa - Bouhours, Poulard, Medjani, Diawara, Diarra (86. Sammaritano), Mostefa, Faty, Belghazouani, Eduardo, Mutu (61. Cavalli)
    AS Saint-Étienne: Ruffier - Clerc, Bayal, Perrin, Ghoulam, Hamouma (86. Mayi), Lemoine, Clement (74. Guilavogui), Cohade, Gradel, Brandao (76. Alonso)

    Rozhodca: M. Lesage‎