Šumperk – Kadaň 5:7 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 3:4 (0:2 po s.n.)
Most – Třebíč 3:6 (kon.) | Beroun – Olomouc 2:1 (po s.n.) | Písek – Mladá Boleslav 1:5 (kon.)
po s.n. (0:2)
BK Havlíčkův Brod
3:4 (1:0, 0:2, 2:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Sobota 17.11.2012, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    65:00
    Rozhodující samostatný nájezd si připisuje JAROSLAV ROUBÍK, který rozhodl o tom, že body putují do Ústí nad Labem!
     
    Tomáš Sýkora si povodil Suchana, jehož si následně i položil a rozhoduje! 0:2
     
    Jaroslav Roubík si pohrál se svým jmenovcem Suchanem a posílá svůj tým do vedení! 0:1
     
    63:31
    Domácí dlouho kombinovali před vlastní brankou, až se následně dostal do brejku Jan Knotek, který se na kruhu zbavil soupeře a našel křižnou nahrávkou Ladislava Rytnauera, který měl na holi rozhodnutí, ale z první minul bránu!
     
    ... Lukáš Endál je za pomoci kustoda domácího celku odváděn do šaten a je vidět, že je evidentně otřesen. Diváci jej vyprovází potleskem!
     
    60:36
    Na zadním mantinelu za Petráskovou klecí zůstal ležet Lukáš Endál, k němuž přijíždí hostující gólman. Na druhé straně však ujížděl Lukáš Handlovský, který si na Suchana ani nadvakrát nepřišel! Fanoušci jsou rozčilení a častují sudí nevhodnými pokřiky.
     
    58:59
    Jan Knotek se probil mezi tři hráče Lvů a ujížděl na Petráska, ale obratně jej zahákoval Petr Hořava (UNL), který oslabuje svůj tým.
     
    56:58
    Lvi právě vstřelili branku!

    Ústečtí Lvi šokovali Kotlinu, v níž nyní panuje hrobové ticho! Lvi zavezli puk do útočné třetiny, kde se hrací gumy chopil LUKÁŠ POŽIVIL a za brankou se vyhnul protihráčovi, objel klec a zasunul puk za přesouvajícího se brankáře domácího celku! Ústí tak dorovnává s Rebely krok a v Kotlině opět platí nerozhodné skóre! Asistence: Robin Kovář.
     
    56:26
    Jaroslav Roubík byl vysunut za obranu a ujížděl sám na domácího gólmana, ale ten se nedal a puk našel na své hrudi, kde jej také podržel. Následně si vychutnává potlesk tribun!
     
    55:38
    Mezi dva hráče se dostal Ladislav Rytnauer, který postupoval na Petráska, ale fantasticky zasáhl Marek Laš, který mu skočil pod nohy. Následně Knotek z úhlu trefil jen nastavené Petráskovy betony.
     
    51:30
    Na pravém mantinelu se mezi třemi hráči protáhl Lukáš Endál, který z vrcholu kruhu zakončil, ale Petrásek zasáhl betony. Následně trefil Petr Štěpánek jen Filipa Pavlíka (UNL), který dostává dvě minuty za zdržování hry, jelikož puk pod sebou schválně podržel.
     
    48:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod se v signalizované výhodě vrací do vedení! Parádní práce slávistické posily Tomáše Micky! Ten na pravém mantinelu vybojovali proti soupeři puk, vyhnul se dvěma hráčům a nahodil puk na Petráska, před nímž kotouč ještě tečoval ROMAN VONDRÁČEK a hrací guma tak tak prošla mezi betony ústeckého gólmana do sítě! Následně si hosté berou time-out. Asistence: Tomáš Micka.
     
    42:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové srovnávají a musím říci, že to byla výstavní branka! Roman Vondráček zavezl puk do útočné třetiny, Petr Štěpánek na sebe natáhl tři hráče, čímž uvolnil prostor na pravé straně hřiště, kam nasměroval Vondráček nahrávku na TOMÁŠE PROTIVNÉHO, který si puk zpracoval, sjel si blíže k brance a trefil přesně vingl Petráskovy branky! Asistence: Roman Vondráček
     
    Hráči již najíždějí na ledovou plochu. Zranění Daniela Dolejše je zřejmě vážnější a do branky se tak staví Jaroslav Suchan!
     
    39:43
    Štěstí a Michael Petrásek v hlavní roli! Lukáš Endál objel branku a trefoval prázdnou branku, ale nedokázal zasunout puk přesně! Následně byl kotouč odpálen před Tomášem Mickou, který mohl dávat do poloodkryté klece, ale ten samý hráč následně našel na levém kruhu volného Tomáše Protivného, kterého však výborně vyčapal povyjetý Petrásek!
     
    35:33
    A domácí budou hrát přesilovku! Lukáš Handlovský (UNL) vyloučen za faul kolenem. Jeho obětí byl Ondřej Stehlík, který se těžko zvedal z ledu.
     
    33:52
    Lvi právě vstřelili branku!

    Hosté otáčejí vývoj utkání a dostávají se poprvé v zápase do vedení! Ondřej Holomek zachytil puk ve středním pásmu a Miloslav Čermák následně našel na pravém kruhu volného PETRA PŘEUČILA, který zkusil poslat puk na branku a kotouč proplul pod betony Daniela Dolejše do brány. Ještě před ním projížděl hráč. Asistence: Miloslav Čermák a Ondřej Holomek.
     
    32:56
    Jaroslav Roubík se ocitl sám před brankou, ale Dolejš jej parádně vychytal betonem a následně se natáhl i po dorážce. Roubík na něm však zůstal ležet a sudí přerušuje hru.
     
    32:29
    Jan Knotek v oslabení uháněl na Petráska, který jej však parádně vychytal pravým betonem a podržel tak svůj tým!
     
    30:25
    Domácí se však o tuto výhodu brzy připravují. Miloslav Čermák vyvážel kotouč a nedovoleným bráněním jej odtavil Radim Ostrčil (HBR).
     
    30:08
    Marek Laš (UNL) dostal dvě minuty za držení hole a dává tak příležitost Rebelům ke skórování.
     
    29:48
    Lvi právě vstřelili branku!

    Nedáš - dostaneš, odpradávna ve sportu existující pravidlo se opět potvrdilo. Petr Hořava vysunul dopředu Davida Tůmu, který se dostal až na pravý kruh, odkud našel KAMILA ČERNÉHO, který se trefil přesně do protipohybu Daniela Dolejše! Asistence: David Tůma a Petr Hořava.
     
    29:25
    Gól visí ve vzduchu! Radek Novotný se prokličkoval mezi kruhy, kde se mu povedlo zakončit, ale trefil jen tyčku Petráskovy branky!
     
    26:48
    Podruhé dnes míří na trestnou lavici Robin Kovář (UNL). V závěru výhody ještě před brankou snažil procpat puk mezi betony Ladislav Rytnauer, ale neuspěl.
     
    25:46
    Martin Ondráček (HBR) nejprve promáchl před Petráskem a následně se dopustil faulu vysokou holí, druhá přesilovka pro Lvy.
     
    24:16
    Domácí kanonýr si vybruslil před gólmana, snažil se jej rozpohybovat, ale Michael Petrásek se nedal a puk mezi betony nepustil. Následně si užívá potlesk hrstky žlutomodrých příznivců!
     
    24:16
    Lukáš Handlovský nejprve trefil Dolejše a na druhé straně uháněl sám na bránu Lukáš Endál, který byl podražen Smetanou a pojede nájezd!
     
    21:41
    Početní výhoda také pro Rebely. Marian Morava (HBR) uťal akci soupeře jen nedovoleným bráněním.
     
    16:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se ujímají vedení a nutno říci, že po zásluze! Ladislav Rytnauer nejprve jen nahodil na branku a šel střídat. Kotouč však na zadním mantinelu vybojoval Roman Vondráček a cpal jej před branku, kde však dokázal Petrásek zasáhnout betonem. Následně však přehodil jeho nataženou nohu LUKÁŠ ENDÁL, který tak otevírá skóre zápasu. Asistence: Roman Vondráček.
     
    12:51
    Radim Ostrčil od modré čáry trefil jen Vladimíra Brože, který následně uhánel s Janem Klozem dva na jednoho, Brož vzal odpovědnost na sebe, ale minul branku!
     
    11:51
    Druhá přesilovka pro Rebely. Robin Kovář (UNL) naremploval na mantinel domácího obránce Moravu a pyká. Dostal 2 minuty za vysokou hůl.
     
    08:51
    Martin Ondráček vybojoval kotouč pro Jana Knotka, který z mezikruží trefil jen hruď připraveného Petráska! ten nyní opět Lvy podržel!
     
    07:10
    Rebelové měli šanci, ale Jan Knotek pálil pouze do Petráska. Byl však seknut Ondřejem Holomkem (UNL), který tak míří na trestnou lavici.
     
    06:34
    První vážnější příležitost zápasu jde z holí Rebelů! Tomáš Micka s Lukášem Endálem vybojovali na levém mantinelu kotouč, který byl následně naservírován mezi kruhy na Romana Vondráčka, jehož však fantasticky lapačkou vychytal povyjetý Petrásek!!

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 17. Endál (Vondráček), 43. Protivný (Vondráček), 49. Vondráček (Micka) – 30. Černý (Tůma, Hořava), 34. Přeučil (Čermák, Holomek), 57. Poživil (Kovář), rozh. náj. Roubík


    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (41. Suchan) - J. Pavlík "A", Protivný, Soldán, Ostrčil, Morava "A", Novotný, Jelínek - Micka, Endál "C", Vondráček - Rytnauer, Knotek, Ondráček - Stehlík, Štěpánek, Musil - Kozlík, Fiedler - Blažek
    Trenér: Jiří Rech

    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Koutský) - Poživil "A", Smetana, Černý, Hořava, Brož, Holomek, F. Pavlík, Vobořil - Kovář, Roubík "C", Ludvík - Tůma, Sýkora, Handlovský - Přeučil, Čermák, Sklenička - Kloz, Boháč "A", Laš
    Trenér: Jaromír Šindel

    Rozhodca: Oldřich Hejduk - Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 1056