Šumperk – Kadaň 5:7 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 3:4 (0:2 po s.n.)
Most – Třebíč 3:6 (kon.) | Beroun – Olomouc 2:1 (po s.n.) | Písek – Mladá Boleslav 1:5 (kon.)
po s.n. (0:2)
BK Havlíčkův Brod
3:4 (1:0, 0:2, 2:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Sobota 17.11.2012, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    58:59
    Jan Knotek se probil mezi tři hráče Lvů a ujížděl na Petráska, ale obratně jej zahákoval Petr Hořava (UNL), který oslabuje svůj tým.
     
    51:30
    Na pravém mantinelu se mezi třemi hráči protáhl Lukáš Endál, který z vrcholu kruhu zakončil, ale Petrásek zasáhl betony. Následně trefil Petr Štěpánek jen Filipa Pavlíka (UNL), který dostává dvě minuty za zdržování hry, jelikož puk pod sebou schválně podržel.
     
    35:33
    A domácí budou hrát přesilovku! Lukáš Handlovský (UNL) vyloučen za faul kolenem. Jeho obětí byl Ondřej Stehlík, který se těžko zvedal z ledu.
     
    30:25
    Domácí se však o tuto výhodu brzy připravují. Miloslav Čermák vyvážel kotouč a nedovoleným bráněním jej odtavil Radim Ostrčil (HBR).
     
    30:08
    Marek Laš (UNL) dostal dvě minuty za držení hole a dává tak příležitost Rebelům ke skórování.
     
    26:48
    Podruhé dnes míří na trestnou lavici Robin Kovář (UNL). V závěru výhody ještě před brankou snažil procpat puk mezi betony Ladislav Rytnauer, ale neuspěl.
     
    25:46
    Martin Ondráček (HBR) nejprve promáchl před Petráskem a následně se dopustil faulu vysokou holí, druhá přesilovka pro Lvy.
     
    21:41
    Početní výhoda také pro Rebely. Marian Morava (HBR) uťal akci soupeře jen nedovoleným bráněním.
     
    11:51
    Druhá přesilovka pro Rebely. Robin Kovář (UNL) naremploval na mantinel domácího obránce Moravu a pyká. Dostal 2 minuty za vysokou hůl.
     
    07:10
    Rebelové měli šanci, ale Jan Knotek pálil pouze do Petráska. Byl však seknut Ondřejem Holomkem (UNL), který tak míří na trestnou lavici.

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 17. Endál (Vondráček), 43. Protivný (Vondráček), 49. Vondráček (Micka) – 30. Černý (Tůma, Hořava), 34. Přeučil (Čermák, Holomek), 57. Poživil (Kovář), rozh. náj. Roubík


    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (41. Suchan) - J. Pavlík "A", Protivný, Soldán, Ostrčil, Morava "A", Novotný, Jelínek - Micka, Endál "C", Vondráček - Rytnauer, Knotek, Ondráček - Stehlík, Štěpánek, Musil - Kozlík, Fiedler - Blažek
    Trenér: Jiří Rech

    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Koutský) - Poživil "A", Smetana, Černý, Hořava, Brož, Holomek, F. Pavlík, Vobořil - Kovář, Roubík "C", Ludvík - Tůma, Sýkora, Handlovský - Přeučil, Čermák, Sklenička - Kloz, Boháč "A", Laš
    Trenér: Jaromír Šindel

    Rozhodca: Oldřich Hejduk - Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 1056