Šumperk – Kadaň 5:7 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 3:4 (0:2 po s.n.)
Most – Třebíč 3:6 (kon.) | Beroun – Olomouc 2:1 (po s.n.) | Písek – Mladá Boleslav 1:5 (kon.)
koniec
DRACI PARS ŠUMPERK
5:7 (4:1, 0:4, 1:2)
SK Kadaň
cz Sobota 17.11.2012, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:57
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté si pojišťují vítězství. Do prázdní klece Draků kotouč posílá FILIP SEMAN. Asistence: Jaroslav Kůs.
     
    58:27
    Draci právě vstřelili branku!
    Je sníženo na rozdíl jediné branky. Dvě nahrávky před brankou a puk byl v síti. Do odkryté Hanuljakovi svatyně jej doklepl obránce MARTIN NOVOTNÝ. Asistence: Aleš Staněk.
     
    54:40
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Je možná rozhodnuto. Stadionem se nese veliký pískot a nesouhlas domácích fanoušků i hráčů, ale Kadaň dává šestý gól, kterému předcházela sporná situace v obranném pásmu hostů. Na 6:4 zvyšuje BRONISLAV ANDRES, jemu nádherně puk na hokejku přihrál Petr Mainer. Asistence: Mainer.
     
    39:59
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Neskutečné!!! Kadaň jednu jedinou vteřinu před koncem druhé části otáčí skóre zápasu! Před domácím gólmanem se strahla mela a Draci nevěděli, kde kdo stojí. Za Štůralu kotouč dostal JAROSLAV HAFENRICHTER. Asistence: Nikola Gajovský.
     
    37:40
    Kadaň právě vstřelila branku!
    No a máme vyrovnáno. Ve vlastním oslabení se podařilo hostům z Kadaně vsítit branku. JAKUB TREFNÝ se neváhavě napřáhl u modré čáry a jeho střela skončila až za zády hodně překvapeného Tomáše Štůraly. Asistence: Karel Ton, Jiří Charousek.
     
    33:16
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Po několika skvělých akcích Šumperka branka na druhé straně. Jakousi střelou nestřelou dostává třetí puk za záda Tomáše Štůraly PETR MAINER. Asistence: Bez asistence.
     
    24:39
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Teď už se však hostující střídačka raduje. Před Tomášem Štůralou se rozpoutal boj o kotouč, z čehož vznikla nepřehledná situace. Tu ze všeho nejlépe využil KAREL TON, jenž překonává ležícího domácího gólmana. Asistence: Tomáš Schimdt, Jiří Charousek.
     
    19:22
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak tady to teď vře. Teprve druhá střela v přesilovce a je z toho další využitá početní výhoda. Znovu se do kolonky střelce zapisuje obránce, tentokrát kapitán ALEŠ HOLÍK, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Aleš Staněk.
     
    17:38
    Draci právě vstřelili branku!
    Zdá se, že Hanuljakovy úspěšné zápasy končí. Salith využívá přesilovou hru! Od modré čáry se nádherně natáhl na střelu TOMÁŠ SEDLÁK, který nedal hostujícímu brankáři sebemenší šanci, když zakončil přesně mezi jeho betony. Asistence: Petr Gewiese
     
    15:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Jako blesk z čistého nebe přišel druhý gól Šumperka! Z ničeho nic se strhl před brankou Hanuljaka zmatek, kterého dokázal nejlépe využít LUKÁŠ FINSTERLE. Jan Tesařík mu poslal puk na hokejku a Finsterle už neměl problém doklepnout touš do sítě. Asistence: Jan Tesařík, Tomáš Pastor
     
    10:09
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Parádní gól, hostující celek po zásluze vyrovnává a tlumí hluk šumperského zimního stadionu. Roman Chlouba si nádherně obhodil dva šumperské obránce. Zakončil, ale jeho pokus mu nevyšel. To už se však nedalo tvrdit o dorážejícím PETRU MAINEROVI, jenž pohotově překonává Tomáš Štůralu. Asistence: Chlouba, Andres.
     
    07:09
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí využívají výhodu! Šumperk měl hrát přesilovku, ale zůstal na kotouči, což se hostujícím hokejistům vymstilo. ADAM ČERVENKA střelou švihem krásně překonavá Miroslava Hanuljaka, který déle jak 120 minut neinkasoval. Asistence: Petr Gewiese.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 8. Červenka (Gewiese), 16. Finsterle (Tesařík, Pastor), 18. Sedlák (Gewiese), 20. Holík (Staněk), 59. Novotný (Staněk) - 11. Mainer (Chlouba, Andres), 25. Ton (Schimdt, Charousek), 34. Mainer, 38. Trefný (Ton, Charousek), 40. Hafenrichter (Gajovský), 55. Andres, 60. Seman (Kůs)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - Pastor, Holík, Gewiese, Novotný, Sedlák, Tesařík, Pour, Skoumal, Hulva, Haas, Cink, Staněk, Červenka, Plášek, Blinka, Finsterle, Kindl, Vrdlovec, Hlinka
    SK Kadaň: Hanuljak (Kaššák) - Schmidt, Lučka, Opalek, Mazanec, Trefný, Szakal, Hofmeister, Prošek, Kůs, Ton, Jíra, Andres, Seman, Mainer, Charousek, Hafenrichter, Gajovský, Chlouba, Hanták, Ondřej