AC Miláno – Chievo 5:1 (kon.) | Juventus – Inter 1:3 (kon.)
koniec
AC Miláno
5:1 (3:1)
Chievo Verona
Sobota 03.11.2012, 18:00 • Stadio Guiseppe Meazza • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Máme za sebou neuveriteľný zápas, v ktorom sme sa dočkali až 6tich gólov. Najprv sa presadil AC, aby o minútu nato Chievo vyrovnalo. AC sa z inkasovaného gólu rýchlo otriaslo, v prvom polčase strelilo ďalšie dva a v druhom pridalo ešte dva kúsky. Konečné skóre je tak jasne pre AC 5:1! Do tabuľky si Miláno pripisuje zaslúžené 3 body.
     
    90+3
    AC Miláno dalo gól!Stalo sa to, čo nikto nepredpokladal, na záver stretnutia sa Miláno presadilo znovu, tentoraz udrel PAZZINI! El Shaarawy poslal do ohňa skvelý prízemný center, šmýkajúci sa PAZZINI nemal problém zakončiť!
     
    89
    Do obrovskej šance sa dostal Bojan, ktorý prevetral Sorrentinove reflexy, Pazzini mu dobre nabil a Bojan skvele zakončil z druhej vlny, škoda, že jeho projektyl Sorrentino vykryl.
     
    86
    Máme tu posledné striedanie domácich, odchádza Abate, nahrádza ho De Sciglio.
     
    83
    Krížny center od El Shaarawyho na Boatenga bol ako z učebnice, škoda toho zakončenia, volej Kevina Princa nebol dostatočne nízky nato, aby sa dostal do brány, lopta končí v hľadisku.
     
    77
    Hneď po góle došlo k striedaniu, odchádza Montolivo, ktorého nahradil De Jong.
     
    76
    AC Miláno dalo gól!Z plynúcej akcie nakoniec EL SHAARAWY vykúzlil parádny gól! Po Abateho centri z pravej strany sa lopta dostala až k zadnej tyči, kde si nabehol milánsky ostrostrelec a upravil skóre na 4:1!
     
    70
    Prízemný center z ľavej strany sa nedostal k Pazzinimu, lopta sa odrazila do stredu šestnástky, kde si nabehol El Shaarawy, vypálil, no jeho strela skončila len tesne vedľa Sorrentinovej brány!
     
    68
    Prvé striedanie domácich, odchádza Emanuelson, nahrádza ho Boateng.
     
    66
    Do megarýchleho protiútoku sa vyrútil El Shaarawy s Pazzinim, posledný menovaný vyskúšal Sorrentinovu pozornosť, jeho strela však letela tam, kam v dnešnom zápase stále, nad bránu.
     
    60
    Dramé je odnášaný mimo hracej plochy, zdá sa, že je v bezvedomí. Nahrádza ho Stoian!
     
    58
    Lopta trafila Dramého do temena hlavy, okolo neho sa zbehlo klbko hráčov, zdravotníkov, či rozhodcov. Vyzerá to s ním fakt zle. Dokonca musí dôjsť až ku striedaniu!
     
    56
    Máme tu prvé striedanie hostí, odchádza Luciano, na trávnik sa dostane Rigoni.
     
    55
    AC sa stále snaží, je pri chuti, akciu Bojana zrušil Guana, ktorý vidí žltú kartu.
     
    42
    AC Miláno dalo gól!BOJAN KRKIČ sa presadil z ďalšieho protiútoku! Aj on vyskúšal pozornosť Sorrentina, vystrelil z úctyhodnej vzdialenosti, lopta sa ešte obtrela o nohu hosťujúceho obrancu, zmenila smer a tak už nič nebránilo Milánčanom radovať sa z ďalšieho gólu!
     
    37
    AC Miláno dalo gól!Rýchly protiútok, ktorý začal El Shaarawy pokračoval cez Bojana a Pazziniho, ten to skúsil, Sorrentino ešte dokázal loptu vytlačiť, po spleti krátkych prihrávok sa k lopte dostal úprlne voľný MONTOLIVO, ktorý vyskúšal strelu spred šestnástky, padlo to tam!Lopta skončila presne tam, kde aj prvý gól, v pravom dolnom rohu!
     
    35
    Thereauova strela prevetrala Abbiatiho rukavice, ten vytlačil loptu len na roh.
     
    31
    AC sa pokus o signál absolútne nepodaril, prihrávka pred šestnástku bola zachytená, Chievo sa rúti do protiútoku, ktorý bol včas zastavený.
     
    23
    Ambrosini bol na Luciana prikrátky, nasleduje priamy kop z dobrej pozície!
     
    17
    Verona dala gól!To je neuveriteľné, Chievo sa vzchopilo a udrelo hneď po inkasovanom góle. Po výkope sa im podarilo vybojovať roh, center z rohu smeroval do Abbiatiho päťky, tam sa lopty zmocnil PELLISSIER, ktorý loptu hlavou usmernil až do brány!
     
    16
    AC Miláno dalo gól!Zásah z ničoho nič, po kolotoči krátkych prihrávok sa El Shaarawy rozhodol odcentrovať loptu, ktorú zmäkčil jeden z hosťujúcich obrancov, aby sa k nej dostal EMANUELSON, ktorý sa rozhodol situáciu vyriešiť volejom,napokon sa lopta dokotúľala až do Sorrentinovej brány!
     
    13
    Krátke prihrávky AC úspech nepriniesli, na chvíľu prišli o loptu, no podarilo sa im ju získať späť. El Shaarawy sa jej zmocnil, dobre sa uvoľnil a perfektne zakončil, Sorrentino bol však pozorný!
     
    6
    Ambrosini odzbrojil jedného z hráčov Chieva, posunul loptu Pazzinimu, ktorý vyskúšal pozornosť Sorrentina, jeho projektyl skončil len vysoko nad!
     
    5
    Dramého trafila lopta do ruky, rozhodca posúdil túto situáciu ako úmyselnú a tak vidí prvú žltú kartu tohto stretnutia.
     
    2
    AC zahralo prvú štandardku na krátko, pozemný center od Bojana zneškodnil jeden z obrancov, na počudovanie domácich nasleduje odkop od Sorrentinovej brány.
     
    Podľa bookmakerov je jasným favoritom domáce AC, kurz na nich sa pohybuje okolo čísla 1.5. Na remízu je zas vypísaný kurz 4 a na výhru Chieva až 6.5.

    Jakub Mitter

    Góly: 16. Emanuelson, 37. Montolivo, 42. Bojan, 76. El Shaarawy, 90+3. Pazzini - 17. Pellissier

    Karty:   5. Dramé (CHI), 55. Guana (CHI)


    AC Miláno: Abbiati - Mexes, Zapata, Abate, Emanuelson, Ambrosini, Montolivo, Constant, Pazzini, Bojan, El Shaarawy
    Chievo Verona: Sorrentino - Dramé, Dainelli, Frey, Andreolli, Papp, Guana, Luciano, Hetemaj, Pellissier, Thereau

    Rozhodca: P. Giacomelli