AC Miláno – Chievo 5:1 (kon.) | Juventus – Inter 1:3 (kon.)
koniec
AC Miláno
5:1 (3:1)
Chievo Verona
Sobota 03.11.2012, 18:00 • Stadio Guiseppe Meazza • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    AC Miláno dalo gól!Stalo sa to, čo nikto nepredpokladal, na záver stretnutia sa Miláno presadilo znovu, tentoraz udrel PAZZINI! El Shaarawy poslal do ohňa skvelý prízemný center, šmýkajúci sa PAZZINI nemal problém zakončiť!
     
    76
    AC Miláno dalo gól!Z plynúcej akcie nakoniec EL SHAARAWY vykúzlil parádny gól! Po Abateho centri z pravej strany sa lopta dostala až k zadnej tyči, kde si nabehol milánsky ostrostrelec a upravil skóre na 4:1!
     
    42
    AC Miláno dalo gól!BOJAN KRKIČ sa presadil z ďalšieho protiútoku! Aj on vyskúšal pozornosť Sorrentina, vystrelil z úctyhodnej vzdialenosti, lopta sa ešte obtrela o nohu hosťujúceho obrancu, zmenila smer a tak už nič nebránilo Milánčanom radovať sa z ďalšieho gólu!
     
    37
    AC Miláno dalo gól!Rýchly protiútok, ktorý začal El Shaarawy pokračoval cez Bojana a Pazziniho, ten to skúsil, Sorrentino ešte dokázal loptu vytlačiť, po spleti krátkych prihrávok sa k lopte dostal úprlne voľný MONTOLIVO, ktorý vyskúšal strelu spred šestnástky, padlo to tam!Lopta skončila presne tam, kde aj prvý gól, v pravom dolnom rohu!
     
    17
    Verona dala gól!To je neuveriteľné, Chievo sa vzchopilo a udrelo hneď po inkasovanom góle. Po výkope sa im podarilo vybojovať roh, center z rohu smeroval do Abbiatiho päťky, tam sa lopty zmocnil PELLISSIER, ktorý loptu hlavou usmernil až do brány!
     
    16
    AC Miláno dalo gól!Zásah z ničoho nič, po kolotoči krátkych prihrávok sa El Shaarawy rozhodol odcentrovať loptu, ktorú zmäkčil jeden z hosťujúcich obrancov, aby sa k nej dostal EMANUELSON, ktorý sa rozhodol situáciu vyriešiť volejom,napokon sa lopta dokotúľala až do Sorrentinovej brány!

    Jakub Mitter

    Góly: 16. Emanuelson, 37. Montolivo, 42. Bojan, 76. El Shaarawy, 90+3. Pazzini - 17. Pellissier

    Karty:   5. Dramé (CHI), 55. Guana (CHI)


    AC Miláno: Abbiati - Mexes, Zapata, Abate, Emanuelson, Ambrosini, Montolivo, Constant, Pazzini, Bojan, El Shaarawy
    Chievo Verona: Sorrentino - Dramé, Dainelli, Frey, Andreolli, Papp, Guana, Luciano, Hetemaj, Pellissier, Thereau

    Rozhodca: P. Giacomelli