Bardejov – Michalovce 1:0 (kon.) | Šaľa – Dubnica 1:3 (kon.) | L. Mikuláš – Ružiná 1:1 (kon.)
Šamorín – Dolný Kubín 2:0 (kon.) | Podbrezová – Senec 1:1 (kon.) | Dunajská Streda – R. Sobota 3:2 (kon.)
koniec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
1:1 (0:0)
FK Baník Ružiná
Sobota 03.11.2012, 13:30 • FŠ Okoličé • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Lúči sa s vami Tomáš Batiz, verím že dnešný online prenos vám priniesol presne to čo ste na našom webe hľadali. Prajem pekný zvyšok večera. (15:29:05)
     
    Skončil sa zápas 16. kola medzi Liptovským Mikulášom a Baníkom Ružiná výsledkom 1:1. V prvom polčase dominoval domáci tím, ktorý si z množstva šancí nedokázal vstreliť gól, oba tímy sa tak rozišli bezgolovým rozdielom.

    Začiatok druhého polčasu bola hra trošku vyrovnanejšia, celý priebeh však poznamenal moment z 53. minúty, keď po druhej žltej karte išiel predčasne pod sprchy Teixeira. Po tomto verdikte hlavného rozhodcu s do jasného tlaku dostali domáci, tí však po dlhšom držaní lopty a množstve šancí neskórovali, zlomový moment prišiel však dve minúty pred koncom, keď Šupej na dva krát poslal domácich do vedenia, v nadstavenom čase však hostia s desiatimi dokázali využiť skrumáž v 16-tke Liptovského Mikuláša, keď strela Kuráka rozhodla o konečnom výsledkom 1:1.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Ružiná dala gól! Hostia si zaslúžia pochvalu, po inkasovanom góle a obdržanej červenej karty z 53. minúty sa im podarilo v samom závere po skrumáži v 16-tke vyrovnať zásluhou MÁŔIA KURÁKA.
     
    88
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa dočkali, po dlhšom tlaku, držaní lopty sa lopta ocitla pred malým vápnom hostí, prvý pokus RICHARDA ŠUPEJA bol zablokovaný, následná strela však obtrela tyč, následne natiahla sieť za Michálikom.
     
    86
    Ružiná po dlhšom čase v útoku, center po kraji ihriska smeroval na Ferenca, ktorého dobre dotlačil Kubena, následne lopta skončila za čiarou.
     
    85
    Nepríjemný center z kraja ihriska, do zakončenia išiel pádom Popik, ktorý netrafil loptu.
     
    84
    Lišivka rozohráva akciu domácich v strede ihriska, lopta skončila na kraji odkiaľ Fuják centroval iba do náručia brankára.
     
    84
    Morong v ďalšej šanci, spoza 16-tky napálil loptu iba do obrancu, následne spracovanie Janeca skončilo u obrany súpera.
     
    83
    Po rýchlom útoku sa domáci dostali do zakončenia, strela Moronga skončila vysoko nad.
     
    81
    Fuják dobre kopol roh z ľavej strany, tá však skončila v množstve hráčov na hlave jedného hráča hostí, ktorý ju posla do bezpečia.
     
    80
    ŠANCA ZA ŠANCOU! Liptovský Mikuláš sa po centri z pravej strany dostal do zakončenia, konkrétne Labun vystrelil kolenom, ale brankár hostí Michalík vytiahol perfektný reflexný zákrok, ktorým podržal svoj tím, nasleduje roh.
     
    79
    Aktuálne na štadióne v Okoličnom je obrovská nervozita, uvidíme či sa po odkope od brány Baníka ujmú k lopte domáci, alebo hostia v menšom počte rozhodnú jednogólovým rozdielom.
     
    78
    Ďalšia obrovská šanca, odrazená lopta po strele spoza 16-tky sa dostala k Labunovi, ktorý z päťky bránený obrancom poslal loptu tesne vedľa ľavej tyče, pokračujeme za stavu 0:0.
     
    78
    Liptovský Mikuláš podla očakávaní po červenej karte tlačí súpera z Ružinej.
     
    75
    Center z pravej strany ihriska, Morong v súboji na 5-tke fauloval obrancu, rozhodca píska faul.
     
    75
    Posledné striedanie v tíme domácich, Ján Karaffa stiahol Pastvu, na ihrisko poslal Popika.
     
    75
    Hráči Baníka dokázali odraziť aut, následne si po pár metroch hry, resp. pár sekundách vybojovali priamy kop.

    Tomáš Batiz

    Góly: 88. Šupej - 90+1. Kurák

    Karty:   43. Lišivka (LMI), 53. Malec (LMI) - 38. Kurák (RZN), 40. Ometák (RZN), 45. Teixeira (RZN)   53. Teixeira (RZN)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol - Janec, Kubena, Labun (K), Mizerák, Šupej, Lišivka, Moravčík, Balluch, Pastva, Malec.
    FK Baník Ružiná: Michalík, Ferenc, Štajer, Marko, Urbánek, Kamendy, Teixeira, Boháčik (K), Ometák, Kurták, Balaško.

    Rozhodca: Matúš - Vindiš, Ferenc