Žilina – Skalica 2:4 (kon.) | Martin – Košice 1:7 (kon.) | Nitra – Zvolen 1:5 (kon.)
B. Bystrica – Poprad 3:4 (kon.) | Trenčín – Piešťany 1:2 (kon.)
koniec
MsHK Žilina
2:4 (0:0, 1:3, 1:1)
HK Skalica
Utorok 30.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sme mohli vidieť vyrovnaný gólový stav - 1:1. V 47. minúte vsietil kontaktný gól Drevenák, ktorý znížil na 2:3. Žilinčania sa od tejto chvíle snažili vyrovnať, no gólman Trenčan eliminoval aj ich najväčšie šance zákrokmi toho najväčšieho zrna. V 54. minúte opäť domáci mierne zaváhali a po nakorčuľovaní na ľavý kruh prišiel posledný gól a korekcia výsledku na 2:4 z hokejky Andreja Kudrnu. V závere chceli "Vlci" upraviť gólový stav tohto stretnutia, no nepodarilo sa im to ani v následnej powerplay.
    Domáci teda ostávajú bez bodu na dne tabuľky a hostia si pripisujú za zaslúženú výhru do tabuľky ďalšie tri body.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo žilinského štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:06:57)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:48
    Škoda sa dostal do skvelej palebnej pozície, no jeho projektil míňa skalickú bránu o niekoľko centimetrov! Žilinčania stále v útočnom pásme!
     
    59:29
    Žilinskí hráči sa vytlačujú z útočného pásma veľmi nepresnou prihrávkou. Skaličania sa však zatiaľ veľmi dobre bránia.
     
    59:13
    Žilinčania nastupujú do hry bez gólmana Johanesa!
     
    59:12
    Domáci tréner Ladislav Spišiak si vyžiadal oddychový čas!
    Skaličania nám predviedli zakázané uvoľnenie a vhadzovať sa tak bude po Trenčanovej pravici.
     
    58:26
    Žilinčania sú opäť usadení v útočnom pásme, kde sa snažia kombinovať. Skalickí hráči sa však dobre rozostavili a predvádzajú nám skvelú defenzívnu hru.
     
    57:38
    Krajči chcel opäť prekvapiť tvrdým projektilom z pravého krídla, no aj tentokrát mierne zlyhal. Jeho zakončenie bolo síce nekompromisné, avšak gólman Trenčan oprášil svoje betóny veľmi dobre.
     
    56:57
    Domáci si vytvorili ďalšiu zaujímavú gólovú šancu. Krajči si bleskovo zbehol po pravom krídle až k skalickej bráne a následne aj zakončil. Trenčan si však zanechal chladnú hlavu a opäť úspešne zasahuje.
     
    56:06
    Skaličania sa zatiaľ veľmi dobre bránia. Žilinskí hráči majú chuť skórovať, no zatiaľ sa im to veľmi nedarí.
     
    55:26
    Domáci hráči majú obrovskú šancu! Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť René Školiak, ktorý sa previnil hákovaním. Do šatní odchádza Žigmund Pálffy, ktorý zinkasoval desaťminútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1055 divákov.
     
    54:43
    Žilinské herné tempo má mierne otrasený výraz. Skaličania sú pripravení ťažiť zo žilinských chýb a momentálne veľmi dobre bránia.
     
    53:52
    Skalica dala gól!
    Skaličania pridávajú v kľúčovej situácii skvelý poistný gól! Po nádhernej prihrávke od Pálffyho sa na ľavom krídle skvele zorientoval ANDREJ KUDRNA. Ten mal na premyslenie strely dosť času a puk umiestnil nádherne nad lapačku gólmana Johanesa. Asistencie si pripisujú hráči Žigmund Pálffy a René Školiak.
     
    53:11
    Skaličania mohli opäť ťažiť z rýchleho protiútoku! Po peknej prihrávke od Školiaka sa k puku v medzikruží dostal Žigmund Pálffy, no z otočky netrafil puk! Napokon sa píska posunutie žilinskej brány.
     
    52:29
    Skaličania sa na malú chvíľu oslobodzujú. Puk zaviezli do stredného pásma a snažia sa útočiť, no zatiaľ sa im to nedarí.
     
    51:35
    Domáci "Vlci" nám predvádzajú enormný ofenzívny tlak, ktorí robí skalickým hokejistom zjavné problémy! Do ďalších dvoch skvelých zakončení sa dostal Drábek, následne aj Devečka, no oboch zlikvidoval pozorný gólman Adam Trenčan!
     
    50:43
    Skaličania sa dokázali ubrániť a na malú chvíľu sa oslobodzujú. Nasleduje bleskové striedanie na oboch stranách.
     
    49:50
    Žilinčania sa ocitli v obrovskej gólovej šanci! Po nádhernej gólovej šanci sa k puku dostal Drábek! Ten však netrafil odkrytú žilinskú bránu a puk jemnou strelou umiestnil len do pravej žŕdky skalickej brány! Výbornú prácu pri ňom odviedol Preisinger, ktorý mu efektívne zblokoval hokejku.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 30. Škoda (Važan), 47. Drevenák (Dlouhý) - 23. Holovič (Kutálek, Konečný), 23. Jurík (Klejna, Vyrúbalík), 32. Jankovič (Stieler, Bartánus), 54. Kudrna (Pálffy, Školiak)


    MsHK Žilina: Johanes (Laco) - Rúfus, Devečka, Brcko, Harant, Dlouhý, Leško, Sekáč - Važan, Škoda, Krajči - Kokavec, Troliga, Varga - Drábek, Ďuriš, Drevenák - Sýkora, Valášek, Kluka.
    HK Skalica: Trenčan (Kotvan) - Vyrúbalík, Trška, Jankovič, Kozák, Barák, Ďatelinka, Srnec, Jaborník - Pálffy, Školiak, Preisinger - Bartánus, Stieler, Kudrna - Kutálek, Holovič, Konečný - Bezúch, Klejna, Jurík.

    Rozhodca: J. Konc - Tvrdoň, Zvrškovec

    Diváci: 1055