Baku – Inter 1:3 (kon.) | Eindhoven – Neapol 3:0 (kon.) | Liverpool – Udinese 2:3 (kon.)
koniec
Liverpool FC
2:3 (1:0)
Udinese Calcio
Štvrtok 04.10.2012, 21:06 • Anfield Road • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    75
    Liverpool dal gól! Ale The Reds sa nevzdávajú a loptu do siete posiela prudkou strelou z priameho kopu SUAREZ. Znižuje tak stav a domáci ešte budú cítiť šancu na vyrovnanie.
     
    72
    Udinese dalo gól! Liverpool je úplne zdecimovaný, teraz dovolil kombinovať hosťom až príliš a využil to PASQUALE, ktorý bombou spoza vápna nedal Reinovi žiadnu šancu, umiestnil loptu do rohu brány a toto bude zrejme rozhodujúci gól stretnutia.
     
    70
    Udinese dalo gól! Udinese zahrávalo priamy kop a center si do vlastnej brány hlavičkou zráža COATES. Hostia tak vedú.
     
    47
    Udinese dalo gól! DI NATALE okamžite vyrovnáva! Pekná kombinácia na ľavej strane skončila prudkým centrom do vápna, kde sa z prvej presadzuje kapitán hosťujúceho tímu a vyrovnáva skóre.
     
    23
    Liverpool dal gól! SHELVEY sa presadzuje krásnou hlavičkou po peknej akcii a centri z pravej strany, Liverpool teda vedie.

    Góly: 23. Shelvey, 75. Suarez - 47. Di Natale, 70. Coates (vla.), 72. Pasquale

    Karty:   66. Benatia (UDI), 68. Pinzi (UDI), 90+1. Faraoni (UDI)


    Liverpool FC: Reina - Johnson, Coates, Carragher (K), Robinson, Henderson (65. Gerrard), Downing, Allen, Shelvey, Assaidi (64. Suárez), Borini (79. Sterling).
    Udinese Calcio: Brkič - Danilo, Faraoni, Domizzi, Benatia, Pasquale, Armero (46. Lazzari), Badu, Pereyra, Pinzi (70. Williams), Di Natale (K) (86. Ranégie).

    Rozhodca: Stefan Johannesson