Baku – Inter 1:3 (kon.) | Eindhoven – Neapol 3:0 (kon.) | Liverpool – Udinese 2:3 (kon.)
koniec
FC Baku
1:3 (0:3)
Inter Miláno
Štvrtok 04.10.2012, 18:00 • Tofiq Bəhramov adına Respublika stadionu, Baku • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme síce mohli vidieť miernu hernú prevahu domáceho celku, no z tejto ofenzívnej snahy dokázali vyťažiť len jeden gól, ktorý v 53. minúte vsietil Canales. Ten využil veľkú chybu v milánskej obrane a skvele zareagoval na prihrávku od Wobaya. Aj v ďalšom priebehu si dokázali domáci futbalisti vybojovať sľubné gólové šance, no tie už dokázali Milánčania na čele s gólmanom Handanovičom ustáť. Zaslúžene si tak do tabuľky skupiny H odnášajú tri body a priaznivé skóre +2.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:58:39)
     
    73
    Žltú kartu za nekompromisný útočný faul vidí aj vystriedaný Ranocchia. Lopta smeruje k domácim hráčom.
     
    84
    Žltú kartu za nekompromisný faul na Bonucciho zinkasoval milánsky hráč Pereira.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Pri lopte sú hosťujúci hráči, ktorí upokojujú hru a čakajú na záverečný hvizd hlavného rozhodcu.
     
    90+3
    Wobay to tentokrát skúšal po pravom krídle, no predviedol nám proti dvojici milánskych obrancov nekompromisný útočný faul, za ktorý stráca loptu.
     
    90+2
    Bertucci chcel svojím projektilom preveriť gólmana Interu Miláno! Handanovič však po tejto strele nemusel zasahovať, pretože letela len vysoko nad jeho bránu.
     
    90+1
    Wobay nám predviedol ďalší nebezpečný únik po ľavom krídle! Jeho následné zakončenie z hranice pokutového územia bolo však veľmi nepresné a míňa milánsku bránu.
     
    90
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    89
    Şükürov rozohral štandardnú situáciu zo vzdialenosti 25 metrov nakrátko! Tento úmysel však gólman Handanovič prečítal a loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    88
    Pri rýchlom prieniku po ľavom krídle bol Bertucci faulovaný. Obranca Milána Jonathan za tento tvrdý faul zinkasoval žltú kartu.
     
    87
    Gargano chcel pekným centrom na hranicu pokutového územia uvoľniť Cambiassa! Ten sa však nedokázal do tejto lopty trafiť, a tak sú pri lopte opäť domáci hráči tímu Neftči Baku.
     
    86
    Pri lopte sú po malej chvíli hráči Milána, ktorí sa nemajú kam ponáhľať. Snažia sa zdržiavať hru, čo znervózňuje domáci celok.
     
    85
    Tento voľný kop odišiel zahrávať Yunuszadä! Svoj projektil umiestnil fantasticky presne bod brvno milánskej brány! Handanovič nám však predviedol ďalší skvelý reflexívny zákrok!
     
    84
    Wobay bol pri svojom rýchlom prieniku faulovaný. Domáci získavajú výhodu voľného kopu vo vzdialenosti asi 28 metrov!
     
    83
    Domáci hráči sú opäť pri lopte, no momentálne majú veľké problémy s prechodom cez polovicu ihriska, kde aktívne číhajú ich dobre brániaci súperi.
     
    82
    Tréner Interu Miláno vyčerpáva aj tretie striedanie. Za Guarína posiela tentokrát na hraciu plochu Gargana.
     
    81
    Livaja sa z následnej druhej vlny snažil úspešne zakončovať, no aj on bol neúspešný. Jeho projektil zblokoval jeden z pozorných domácich obrancov.
     
    80
    Z následného rýchleho protiútoku Interu Miláno sa snažil zakončovať Ranocchia! Jeho projektil z pravej strany však netrafil takmer prázdnu domácu bránu.
     
    79
    Rohový kop domácich bol zahraný veľmi zle. Po centri od Bertucciho pokrýva loptu vo svojom náručí Handanovič.

    Góly: 53. Canales - 10. Philippe Coutinho, 30. Obi, 42. Livaja

    Karty:   88. Jonathan (BAK) - 25. Obi (INT), 73. Ranocchia (INT), 84. Pereira (INT)


    FC Baku: Stamenković - Mitreski, Şükürov, Bruno Bertucci, Yunuszadä, Sadiqov, Ramos, Nurähmädov (46. Seyidov), Wobay, Canales, Flavinho.
    Inter Miláno: Handanovič - Jonathan, Silvestre, Pereira, Juan, Cambiasso, Mudingayi, Guarín (82. Gargano), Philippe Coutinho (74. Garritano), Obi (64. Ranocchia), Livaja.

    Rozhodca: K. Blom - B. Simons, D. Gossens