Baku – Inter 1:3 (kon.) | Eindhoven – Neapol 3:0 (kon.) | Liverpool – Udinese 2:3 (kon.)
koniec
FC Baku
1:3 (0:3)
Inter Miláno
Štvrtok 04.10.2012, 18:00 • Tofiq Bəhramov adına Respublika stadionu, Baku • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme síce mohli vidieť miernu hernú prevahu domáceho celku, no z tejto ofenzívnej snahy dokázali vyťažiť len jeden gól, ktorý v 53. minúte vsietil Canales. Ten využil veľkú chybu v milánskej obrane a skvele zareagoval na prihrávku od Wobaya. Aj v ďalšom priebehu si dokázali domáci futbalisti vybojovať sľubné gólové šance, no tie už dokázali Milánčania na čele s gólmanom Handanovičom ustáť. Zaslúžene si tak do tabuľky skupiny H odnášajú tri body a priaznivé skóre +2.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:58:39)
     
    73
    Žltú kartu za nekompromisný útočný faul vidí aj vystriedaný Ranocchia. Lopta smeruje k domácim hráčom.
     
    84
    Žltú kartu za nekompromisný faul na Bonucciho zinkasoval milánsky hráč Pereira.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Pri lopte sú hosťujúci hráči, ktorí upokojujú hru a čakajú na záverečný hvizd hlavného rozhodcu.
     
    90+3
    Wobay to tentokrát skúšal po pravom krídle, no predviedol nám proti dvojici milánskych obrancov nekompromisný útočný faul, za ktorý stráca loptu.
     
    90+2
    Bertucci chcel svojím projektilom preveriť gólmana Interu Miláno! Handanovič však po tejto strele nemusel zasahovať, pretože letela len vysoko nad jeho bránu.
     
    90+1
    Wobay nám predviedol ďalší nebezpečný únik po ľavom krídle! Jeho následné zakončenie z hranice pokutového územia bolo však veľmi nepresné a míňa milánsku bránu.
     
    90
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    89
    Şükürov rozohral štandardnú situáciu zo vzdialenosti 25 metrov nakrátko! Tento úmysel však gólman Handanovič prečítal a loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    88
    Pri rýchlom prieniku po ľavom krídle bol Bertucci faulovaný. Obranca Milána Jonathan za tento tvrdý faul zinkasoval žltú kartu.
     
    87
    Gargano chcel pekným centrom na hranicu pokutového územia uvoľniť Cambiassa! Ten sa však nedokázal do tejto lopty trafiť, a tak sú pri lopte opäť domáci hráči tímu Neftči Baku.
     
    86
    Pri lopte sú po malej chvíli hráči Milána, ktorí sa nemajú kam ponáhľať. Snažia sa zdržiavať hru, čo znervózňuje domáci celok.
     
    85
    Tento voľný kop odišiel zahrávať Yunuszadä! Svoj projektil umiestnil fantasticky presne bod brvno milánskej brány! Handanovič nám však predviedol ďalší skvelý reflexívny zákrok!
     
    84
    Wobay bol pri svojom rýchlom prieniku faulovaný. Domáci získavajú výhodu voľného kopu vo vzdialenosti asi 28 metrov!
     
    83
    Domáci hráči sú opäť pri lopte, no momentálne majú veľké problémy s prechodom cez polovicu ihriska, kde aktívne číhajú ich dobre brániaci súperi.
     
    82
    Tréner Interu Miláno vyčerpáva aj tretie striedanie. Za Guarína posiela tentokrát na hraciu plochu Gargana.
     
    81
    Livaja sa z následnej druhej vlny snažil úspešne zakončovať, no aj on bol neúspešný. Jeho projektil zblokoval jeden z pozorných domácich obrancov.
     
    80
    Z následného rýchleho protiútoku Interu Miláno sa snažil zakončovať Ranocchia! Jeho projektil z pravej strany však netrafil takmer prázdnu domácu bránu.
     
    79
    Rohový kop domácich bol zahraný veľmi zle. Po centri od Bertucciho pokrýva loptu vo svojom náručí Handanovič.
     
    78
    Seyidov nám predviedol nádherný strieľaný center, ktorý takmer preloboval gólmana Handanoviča! Ten sa však skvele zorientoval a lotpu vyrazil za svoju bránu!
     
    77
    Domáci sa snažia opäť presadiť rýchlymi kombinačnými prihrávkami, no nedarí sa im to. Milánčania bránia výborne.
     
    76
    Z následného rýchleho protiútoku preveril milánskeho brankára Handanoviča domáci hráč Wobay! Handanovič však tentokrát nemusel zasahovať, Wobay netrafil milánsku svätyňu.
     
    75
    Domáci gólman Stamenković nám po nebezpečnom úniku od Garritana predviedol famózny zákrok! Garritano ho chcel prekvapiť technickým zakončením z ľavej strany, no brankár nám predviedol skvelý zákrok ľavou rukou.
     
    74
    Tréner Interu Miláno sa rozhodol striedať aj podruhýkrát! Za strelca gólu Philippeho Coutinha posiela na trávnik oddýchnutého Garritana.
     
    46
    Domáci tréner sa rozhodol striedať. Za Nurähmädova posiela na začiatku druhého polčasu na trávnik Seyidova!
     
    74
    Domáci sa snažia presadiť systémom krátkych rýchlych prihrávok, no zatiaľ sa im to nedarí. Hostia sa bránia priam ukážkovo.
     
    73
    Do veľmi nebezpečného úniku sa dostal Ranocchia! Tesne pred zakončením z ľavého krídla mu do strely vletel pozorný domáci obranca Mitreski, ktorý výrazne podržal svoj tím!
     
    72
    Nepresný center z pravého krídla v podaní Ranocchiu prináša loptu do Stamenkovićovho náručia. Ten posiela svojich spoluhráčov opäť do útoku.
     
    71
    Z ľavého krídla chcel Handanoviča prekvapiť Flavinho, no nepodarilo sa mu to! Jeho tvrdý a rotujúci projektil míňa milánsku bránu o niekoľko centimetrov.
     
    70
    Momentálne sa nám herný prejav tohto zápasu opäť blíži k zápasu amerického futbalu. Oba tímy nám predvádzajú veľké množstvo nepresností, po ktorých prichádza nespočetné množstvo tvrdých faulov.
     
    69
    Şükürov svoj strieľaný center síce umiestnil pekne až pred gólmana Handanoviča, no v hlavičkovom súboji pred jeho bránou boli výrazne lepšími obrancovia Milána, ktorí sa ubránili aj tentokrát.
     
    68
    Silvestre nám predviedol nekompromisný faul za hosťujúcim pokutovým územím. Domáci za neho zinkasovali priamy kop zo vzdialenosti približne 25 metrov, ktorý odchádza zahrávať Şükürov!
     
    67
    Po nekompromisnom hlavičkovom súboji medzi Bertuccim a Livajom leží prvý menovaný na trávniku. Po malej chvíli sa však pozviechal a odchádza rozohrávať voľný kop.
     
    66
    Po nepresnom centri od Bertucciho sa v pokutovom území hostí opäť lepšie zorientovali obrancovia Milána. Tí posielajú loptu do svojich ofenzívnych radov.
     
    65
    Neftči Baku sa pomaličky, ale isto dostáva opäť do herného útlmu. Hostia z Milána nám predvádzajú organizovaný výkon v defenzíve, ale aj agresívny prejav v ofenzíve.
     
    64
    Vidíme prvé striedanie v tomto zápase! Hosťujúci tréner posiela namiesto gólového strelca Obiho na trávnik oddýchnutého
     
    63
    Milánčania sú opäť pri lopte a snažia sa roztočiť svoje útočné myšlienky. Zatiaľ sa im darí veľmi dobre. Domáci však sympaticky bránia.
     
    62
    Handanovič nám predviedol ďalší dôležitý zákrok. Şükürov vyslal na milánsku bránu tvrdý strieľaný center, ktorý napokon končí v moci spomínaného gólmana Interu Miláno.
     
    61
    Domáci sa dostali do ďalšej ceľkom zaujímavej šance. Po nepresnom centri od Ramosa sa však v pokutovom území veľmi dobre zorientoval Pereira, ktorý posiela loptu na svojich útočníkov.
     
    60
    Livaja nám predviedol ďalšie nebezpečné zakončenie spoza pokutového územia! Svoj prízemný projektil nasmeroval veľmi pekne, no gólman Stamenković nám predviedol ďalší úspešný zákrok a loptu vyrazil do bezpečia!
     
    59
    Zneškodnená útočná snaha domácich priniesla loptu na kopačky milánskych futbalistov. Tí sa však zatiaľ nedokázali usadiť na útočnej polovici.
     
    58
    Hosťujúci hráči začali svojich súperov mierne napádať, čo im síce stratu lopty neprinieslo, no dokázali ich zatlačiť na obrannú polovicu.
     
    57
    Hra sa nám aj mierne pritvrdila. Milánčania sú očividne nervózni a pri prienikoch domácich hráčov sa previňujú veľkým počtom veľmi nebezpečných faulov. Farebné kartičky však zatiaľ hlavný rozhodca nevyťahuje.
     
    56
    Pri lopte sú opäť domáci hráči. Milánčania presunuli svoje sily do defenzívy, no tam sa im darí oveľa menej ako v útoku. Domáci futbalisti nám v druhom polčase predvádzajú veľmi dobrý výkon.
     
    55
    Canales v ďalšej veľkej šanci! Spoza pokutového územia vypálil na Handanoviča, no ten sa dobre zorientoval a na jeho prízemnú delovku zareagoval pozorným reflexom v pravej ruke.
     
    54
    Domáci gólman Stamenković nám predviedol po bleskovom milánskom protiútoku dva skvelé zákroky! Najskôr vyrazil tvrdú strelu od Countinha a následne ukryl vo svojom náručí nebezpečnú hlavičku od Obiho!
     
    53
    Neftči Baku dali gól!Domáci svoj útočný tlak vystupňovali a strieľajú gól! Wobay nám predviedol skvelú individuálnu akciu, po ktorej loptu nasmeroval k ľavej žŕdke milánskej brány! Tam stál NICOLÁS CANALES, ktorý loptu jednoduchým tečom zasunul za Handanovičov chrbát.
     
    52
    Po veľmi nepresnom centri od Sadiqova sa pri lopte opäť ocitli hráči hostí. Tí sa však dostali len na polovicu a tam boli skvele odstavení.
     
    51
    Canales v ďalšej skvelej šanci! Po skvelej prihrávke do behu sa uvoľnil v pravej časti milánskeho pokutového územia a z otočky zakončil! Lopta sa však po jeho strele umiestnila len do otvoreného náručia gólmana Handanoviča!
     
    50
    Po poriadne dlhej chvíli si na loptu siahol aj Stamenković. Ten sa však stal len súčasťou prihrávkovej kombinácie domácich. Tentokrát ho Milánčania neohrozili.
     
    49
    Domáci sa prebudili zo zabudnutia a za intenzívneho povzbudzovania domáceho publika sú pri lopte a útočia. Hosťujúca defenzíva si zatiaľ počína dobre, no pôsobí mierne prekvapeným dojmom.
     
    48
    Bertucci sa pekne uvoľnil za hranicou pokutového územia hostí na ľavej strane! Handanovič nám predviedol ďalší úspešný zákrok, no pri ňom zinkasoval nepríjemný úder kolenom od Ramosa.
     
    47
    Z hranice pokutového územia preveril tvrdým projektilom milánskeho gólmana Bruno Bertucci! Handanovič však nezaváhal a na strelu smerujúcu pod brvno jeho brány zareagoval skvelým reflexívnym zákrokom!
     
    46
    Domáci hráči sa prekvapivo ihneď po získaní úvodného výkopu natlačili pred gólmana Handanoviča a zatiaľ veľmi sympaticky kombinujú. Chytili druhý dych?
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    5
    V úvode zápasu jasne dominujú hosťujúci hráči, ktorí majú už od úvodného výkopu jasne navrch v behaní, prihrávkach, no i samotných zakončeniach.
     
    32
    Po druhom inkasovanom góle sa s tým domáci hráči už asi zmierili. Podľa môjho úsudku sa už ani nesnažia tak, ako v začiatku tohto zápasu. Podarí sa im ešte pozviechať?
     
    V prvom polčase sme mohli vidieť jasnú prevahu hosťujúcich hráčov z talianského tímu Inter Miláno. Tí boli pri lopte takmer celý polčas a dokázali svojho azerbajdžanského súpera deklasovať vo famóznom pomere 3:0, keď sa o góly zaslúžili Philippe Coutinho, Obi a následne aj hlavičkujúci Livaja. Ešte však nie je koniec. Pred nami je ďalších štyridsaťpäť minút, ktoré nám určite prinesú nejaké tie úspešné zakončenie.

    Podarí sa domácim hráčom vsietiť aspoň jeden čestný gól alebo si Handanovič udrží čisté konto a jeho tím si odnesie do tabuľky tri body a veľké plusové skóre?
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+1
    Pri lopte sú momentálne domáci hráči, no tí na útočnej polovici nedokážu nič vymyslieť. To výrazne zvýhodňuje ich súperov, ktorí sa už chystajú do šatní.
     
    45
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    44
    Po nepresnej prihrávke v podaní Guarína sa dostali domáci k lopte a snažia sa prejsť cez stred ihriska. Tento prechod je však pre tento tím momentálne veľmi náročný.
     
    43
    Miláno je opäť pri lopte. Domáci dnes fakt nemajú z hry takmer nič. Ich súperi ich tlačia veľmi dobre a nedovoľujú im dostať sa do nejakých zaujímavých šancí.
     
    42
    Inter dal gól! Po intenzívnom útočnom tlaku prichádza aj tretí gól Interu Miláno! Po skvelej prihrávke od Mudingayiho a následného teču od domáceho obrancu dopravil loptu za chbát Stamenkovića hlavičkou MARKO LIVAJA!
     
    41
    Spoza domáceho pokutového územia skúšal domáceho gólmana preveriť Guarín, no stáva sa neúspešným! Míňa domácu bránu o niekoľko metrov.
     
    40
    Pri lopte sú opäť domáci. Tí si pekne rozohrali autový hod a pokračujú v skvelej útočnej snahe, ktorá robí domácim obrovské problémy.
     
    39
    Domáci hráči sa musia opäť brániť. Po rýchlej kontre hostí sa však obranca Mitreski predviedol v skvelom svetle a loptu poslal za postrannú čiaru.
     
    38
    Pri lopte sú domáci hráči, ktorí majú toho už očividne dosť! Z ľavej strany skúšal Handanoviča preveriť Wobay, no bol neúspešný! Gólman Interu loptu pokrýva vo svojom náručí.
     
    37
    Z ľavého krídla skúšal preveriť domáceho gólmana Mudingayi! Jeho tvrdá strela však napokon skončila len mimo brány.
     
    35
    Domáci sa dostali po dlhšej dobe k lopte a snažia sa kombinovať. Dokážu síce prejsť cez polovicu ihriska, no od tejto línie je lopta pravidelne v moci hráčov Interu Miláno.
     
    34
    Po skvelej krížnej prihrávke od Livaju zakončoval Guarín! Jeho delovka však bola nasmerovaná len vysoko nad domácu bránu!
     
    33
    Pri lopte sú opäť hosťujúci hráči, ktorí sa snažia aktívne kombinovať. Ich prechod na útočnú polovicu je zatiaľ veľmi hladký.
     
    25
    Prvú žltú kartu v tomto stretnutí zinkasoval za veľmi nepekný útočný faul Joel Obi.
     
    30
    Inter dal gól! Hostia sú v dvojgólovom vedení! Po fantastickej krížnej prihrávke od Guarína prekonáva fantastickou delovkou domáceho gólmana JOEL CHUKWUMA OBI!
     
    25
    Po presnej prihrávke od Guarína sa v domácom pokutovom území najlepšie zorientoval Obi! Ten však nedokázal prekonať dobre postaveného gólmana Stamenkovića!
     
    20
    Pri lopte sú opäť hosťujúci hráči, ktorí majú herné tempo zápasu pevne vo svojej moci. Domáci sa zatiaľ bránia sympaticky.
     
    15
    Domáci sa snažia vsietiť vyrovnávajúci gól, no Milánčania zatiaľ bránia priam vynikajúco.
     
    10
    Inter dal gól! Hostia sa dostávajú v desiatej minúte do vedenia! Po skvelej kombinačnej akcii prekonal gólmana Stamenkovića PHILIPPE COUNTINHO CORREIA!
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Neftči Baku: Stamenković - Mitreski, Şükürov, Bruno Bertucci, Yunuszadä, Sadiqov, Ramos, Nurähmädov, Wobay, Canales, Flavinho.

    Inter Miláno: Handanovič - Jonathan, Silvestre, Pereira, Juan, Cambiasso, Mudingayi, Guarín, Philippe Coutinho, Obi, Livaja.

    Rozhodca: K. Blom - B. Simons, D. Gossens.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí druhom kole európskej futbalovej ligy!
    V tomto online prenose Vám priblížim aktuálne dianie zápasu na štadióne azerbajdžanského mesta Baku, v ktorom si vrámci skupiny H zmeria sily domáci celok Neftči Baku s talianským velikánom - Inter Miláno!

    V skupine H sa v tomto ročníku európskej stretli štyri tímy - azerbajdžanský tím Neftči Baku, talianský Inter Miláno, srbský FK Partizán Belehrad a napokon ruský tím FK Rubin Kazaň.
    Po prvých zápasoch je situácia v tabuľke maximálne vyrovnaná - všetky štyri tímy majú po jednom bode za remízu a neutrálne gólové skóre na hodnote 0.

    Domáci tím Neftči Baku sa v prvom kole európskej ligy stretol so srbským velikánom FK Partizán Belehrad. Na srbskej pôde si však hráči Neftči Baku dokázali vybojovať len jeden bod za bezgólovú remízu 0:0. V najvyššej azerbajdžanskej futbalovej súťaži - Premyer Liqa majú po štyroch zápasoch hráči Neftči Baku bilanciu dvoch výhier s Quabalou (3:0) a Khazar Lankaran (2:1) a dvoch prehier s Qarabağom (0:1) a s tímom Sumqayıt (2:3). Momentálne sa teda v domácej lige nachádzajú na ôsmej priečke so šiestimi bodmi a priaznivým skóre +2. Do úvahy však musíme zobrať fakt, že majú najmenej odohraných ligových zápasov, niektoré tímy odohrali už 7 ligových stretnutí.

    Hostia z tímu Inter Miláno si v prvom kole zmerali sily na domácej pôde s tímom FK Rubin Kazaň a dokázali z tohto stretnutia vybojovať len bod za remízu 2:2. Hráči Interu Miláno si od začiatku sezóny počínajú veľmi dobre aj v najvyššej domácej lige - Serie A, kde po šiestich dueloch nazbierali 12 bodov a priaznivé skóre +4, ktoré ich drží na priebežnej tretej priečke za Juventusom Turín a Neapolom. Túto štatistiku si Milánčania dokázali vybojovať za štyri výhry s tímami Pescara (3:0), FC Torino (2:0), Chievo Verona (2:0) a napokon aj s Fiorentinou (2:1). Poraziť tento celok dokázali len tímy AS Rím (1:3) a Siena (0:2).

    Jasným favoritom tohto stretnutia sa podľa mnohých slov skúsených odborníkov, ale aj podľa herných predpokladov stáva talianský celok Inter Miláno, ktorý by mal z mesta Baku získať plný bodový zisk.
    Aj stávkové kancelárie sú toho názoru - na výhru domácich vypísali kurz okolo hodnoty 4,50, na výhru hostí kurz 1,80 a na nerozhodnú remízu kurz 3,47.

    Podarí sa Interu Miláno uspieť aj na horúcej azerbajdžanskej pôde, alebo sa napokon budú tešiť z bodov aj domáci hráči?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 19:00.

    Góly: 53. Canales - 10. Philippe Coutinho, 30. Obi, 42. Livaja

    Karty:   88. Jonathan (BAK) - 25. Obi (INT), 73. Ranocchia (INT), 84. Pereira (INT)


    FC Baku: Stamenković - Mitreski, Şükürov, Bruno Bertucci, Yunuszadä, Sadiqov, Ramos, Nurähmädov (46. Seyidov), Wobay, Canales, Flavinho.
    Inter Miláno: Handanovič - Jonathan, Silvestre, Pereira, Juan, Cambiasso, Mudingayi, Guarín (82. Gargano), Philippe Coutinho (74. Garritano), Obi (64. Ranocchia), Livaja.

    Rozhodca: K. Blom - B. Simons, D. Gossens