Tatranskí Vlci – M. Jugry 3:1 (kon.)
koniec
Tatranskí Vlci
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Mamuty Jugry
Sobota 26.11.2011, 12:00MHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Posledným vylúčeným v na tresty bohatom zápase je domáci Nedvěd za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    56:36
    Ježek sa nestíha čudovať inkasovanému trestu v strednom pásme. Hostia majú šancu zdramatizovať tento duel.
     
    54:22
    Jáchym sa pustil do šarvátky so Svjatanom, svoje si z ich pästnej výmeny názorov odniesli aj nevhodne sa zapájajúci bratia Korbovci, obaja dostávajú trest do konca stretnutia, Vlci však navyše ešte dve minútky, znamenajúce presilovku hostí.
     
    47:26
    Domáci mali výhodu presilovej hry ešte viac než minútu, ďalší vylúčený hráč hostí ale dodá ďalšiu výhodu, po Jáchymovej dobrej strele a Zalivinovom zákroku lapačkou putuje na trestnú lavicu Galjajuv za hrubosť.
     
    47:01
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Ďalším, kto v rýchlom slede prekonal hosťujúceho brankára je KAROL CSÁNYI, podarilo sa mu to aj so šťastím, s prispením teču hokejky súpera sa totiž puk odrazil ponad brankárovo telo. Asistencia: Aleš Ježek.
     
    44:26
    Tatranskí Vlci dali gól!
    MARTIN BELLUŠ sa s pukom pohral v ľavom kruhu a jednoduchým švihom prekonal Aleksandra Zalivina, keď mu podstrelil vyrážačku. Asistencia: Karol Csányi.
     
    43:33
    Päťminútový trest za napadnutie hlavy a krku. Po Petrovovom zákroku musel byť na ľad privolaný lekár, ktorý postavil Janka na nohy. Verme, že bude domáci obranca v poriadku.
     
    42:45
    Vylúčených je dnes ako maku, ďalšie nedovolené bránenie v hre má na svojom účte tentoraz hosťujúci hráč, Tarasov.
     
    41:51
    Mladíci zo slovenského tímu si dlho plný počet hráčov neužili, oslabovku síce zahrali dobre, no budú sa musieť brániť ďalšie dve minúty po Nedvědovom nedovolenom bránení.
     
    39:52
    V závere druhej tretiny si hostia vybojovali presilovku, Daniel Vlach sa previnil faulom kolenom.
     
    35:55
    Pogorišnij zastavil jedného z Vlkov nedovolene, na trestnú lavicu si sadne za faul kolenom.
     
    34:40
    Timošenko sa načahoval za prihrávkou do bránkoviska, Hruška však bol pri puku skôr a hokejkou ho v poslednej chvíli poslal do rohu klziska.
     
    31:10
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Moja poklona prihrávkam, ktoré si ponúkli chlapci v tmavých, domácich dresoch. Bohumil Jank vysunul od modrej Aleša Ježka na pravej strane, ten na seba naviazal brankára a ponúkol puk do vyloženej pozície JIŘÍMU BÁRTOVI, ktorý pred poloprázdnou bránkou síce zaváhal, no jeho puk sa predsa dokotúľal za chrbát Aleksandra Zalivina. Asistencie: Aleš Ježek, Bohumil Jank.
     
    29:04
    Vrazenie na mantinel Birjukovova posiela hostí do oslabenia o dvoch hráčov! Vlci majú vynikajúcu šancu vyrovnať.
     
    28:54
    Nedovolené bránenie Tarasova.
     
    20:40
    Chalupkovo podrazenie opäť posiela hostí do presilovej hry, čo môže znamenať tlak už od úvodu.
     
    17:59
    Jugra dala gól! JEVGENIJ PETRENKO využíva prihrávku ďalšieho rýchleho protiútoku dvoch proti jednému, Petra Hrušku obhodil strelou do protipohybu, na vyrážačku. Asistencia: Jevgenij Poltorak.
     
    16:36
    Galjajuv páli obrovskú príležitosť v rýchlom protiútoku, prihrávku síce dobre trafil, no puk namieril len do betónov presúvajúceho sa Hrušku.
     
    12:10
    Poltorak triafa žrď! Hruška sa iba otočil na puk smerujúci na jeho pravú ruku, Poltorak v ľavom kruhu strelu namieril i premyslel pekne, chýbali centimetre.
     
    11:26
    Asi som to trochu zakríkol, Nedvěd posiela spoluhráčov do oslabenia troch proti štyrom hákovaním unikajúceho Rusa.
     
    11:06
    Len jediný zákrok po strele od modrej čiary si pripísal Hruška a je znova počet hráčov na ľade vyrovnaný, Tarasov hákoval súpera v útočnom pásme.
     
    9:47
    Ježek na slnkom vysvietenom ľade posiela súpera k zemi a pôjde si odpykať dvojminútový trest.
     
    7:44
    Bachurin našiel Fajruzovu hokejku pred bránkoviskom! Hruška stihol vystrčiť betón, no ak by hosťujúci útočník usmernil puk presnejšie, mohol by vyčítať svojim obrancom inkasovaný gól.
     
    4:48
    Galjajuv mal dobrý úmysel získať v útočnom pásme prevahu svojou aktivitou, no hákovaním sebe ani svojmu tímu nepomohol.
     
    3:54
    Jankovo absolútne zbytočné vylúčenie, na útočnej modrej chytil puk do rukavice a od samotnej lásky k hokeju sa s ním nevedel rozlúčiť, odchádza si sadnúť za zovretie puku.
     
    1:10
    Závar pred bránkou Mamutov! Sýkora sa dobre zorientoval pri odrazenom puku, no Zalivin stihol pokryť priestor bránkoviska svojím telom.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 32. Bárta (Ježek, Jank), 45. Belluš (Csányi), 48. Csányi (Ježek) - 18. Petrenko (Poltorak)


    Tatranskí Vlci: Hruška (Holzer) - Chalupa, Jank, Nedvěd, Kořínek, Šulák, Jáchym, Lintemer, Motejlek - Csanyi, Ježek, Beluš - Malec, Sýkora, Kuřítko - Vlach, Matai, Bárta - Slovák, Daniška, Dvořák. Tréner - Totter Aleš.
    Mamuty Jugry: Zalivin (Gucevič) - Vasiljev, Kuznecov, Pogorišnis, Bachurin, Gladun, Appolonov, Toropov, Kononov - Birsukov, Tarasov, Petrov - Poltorak, Petrenko, Fajruzov - Galjasuv, Kokovin, Timošenko - Chabibulin, Svjatana, Karbutov. Tréner - Ezovskijch Pavel.