Tatranskí Vlci – M. Jugry 3:1 (kon.)
koniec
Tatranskí Vlci
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Mamuty Jugry
Sobota 26.11.2011, 12:00MHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tatranskí Vlci porazili svojho súpera v riadnom hracom čase, v poslednej tretine využili Belluš s Csányim dlhotrvajúcu presilovku a rozhodli o zisku plného počtu bodov. (14:11:32)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:03
    Posledným vylúčeným v na tresty bohatom zápase je domáci Nedvěd za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    58:41
    Rýchly prechod do pásma a strela z ľavej strany, na ktorú si dal Hruška pozor.
     
    58:30
    Puk vyhodený cez všetky čiary berie hosťom nádeje na bodový zisk.
     
    56:36
    Ježek sa nestíha čudovať inkasovanému trestu v strednom pásme. Hostia majú šancu zdramatizovať tento duel.
     
    55:52
    Krásny súboj zviedol Kuřítko s Galjajuvom, prenikajúci Rus si najprv Vlka prehodil pukom pomedzi nohy, no už naň nedočiahol, keďže bol telom efektívne odstavený.
     
    54:22
    Jáchym sa pustil do šarvátky so Svjatanom, svoje si z ich pästnej výmeny názorov odniesli aj nevhodne sa zapájajúci bratia Korbovci, obaja dostávajú trest do konca stretnutia, Vlci však navyše ešte dve minútky, znamenajúce presilovku hostí.
     
    53:09
    Vlach sa chcel presadiť strelou spoza obrancu, tá bola zblokovaná a tak Zalivin s prehľadom puk prikrýva.
     
    53:00
    Timošenkov pokus mimo bránky Hrušku vystrašil, pôvod strely totiž nevidel.
     
    52:20
    Ako rýchlo Belluš puk získal, tak ho aj stratil, na jeho šťastie si Galjajuv prihrávku odkopol ďaleko, až na zakázané uvoľnenie.
     
    51:19
    Poltorak vyskúšal Hruškovu pozornosť hneď po buly.
     
    51:00
    Táto presilovka sa už domácim vôbec nepodarila, v útočnom pásme puk držali zväčša pri mantineloch.
     
    49:08
    Hákovanie, tak znie rezultát pre Mamuta Appolonova, ten sa ešte pokúša v diskusii s hlavným rozhodcom zjednať zľavu, no hostia sa budú musieť brániť o dve minúty dlhšie.
     
    48:35
    Ďalšia delovka po Ježkovej prihrávke, z rovnakého miesta ako pred chvíľou pálil Jank, Zalivin tentoraz zakročil lapačkou.
     
    48:20
    Po Ježkovej prihrávke z pravej strany pálil Nedvěd, hosťujúci brankár je evidentne v dobrej prevádzke, vykryl uhly a puk podržal v objatí.
     
    47:26
    Domáci mali výhodu presilovej hry ešte viac než minútu, ďalší vylúčený hráč hostí ale dodá ďalšiu výhodu, po Jáchymovej dobrej strele a Zalivinovom zákroku lapačkou putuje na trestnú lavicu Galjajuv za hrubosť.
     
    47:01
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Ďalším, kto v rýchlom slede prekonal hosťujúceho brankára je KAROL CSÁNYI, podarilo sa mu to aj so šťastím, s prispením teču hokejky súpera sa totiž puk odrazil ponad brankárovo telo. Asistencia: Aleš Ježek.
     
    44:26
    Tatranskí Vlci dali gól!
    MARTIN BELLUŠ sa s pukom pohral v ľavom kruhu a jednoduchým švihom prekonal Aleksandra Zalivina, keď mu podstrelil vyrážačku. Asistencia: Karol Csányi.
     
    43:33
    Päťminútový trest za napadnutie hlavy a krku. Po Petrovovom zákroku musel byť na ľad privolaný lekár, ktorý postavil Janka na nohy. Verme, že bude domáci obranca v poriadku.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 32. Bárta (Ježek, Jank), 45. Belluš (Csányi), 48. Csányi (Ježek) - 18. Petrenko (Poltorak)


    Tatranskí Vlci: Hruška (Holzer) - Chalupa, Jank, Nedvěd, Kořínek, Šulák, Jáchym, Lintemer, Motejlek - Csanyi, Ježek, Beluš - Malec, Sýkora, Kuřítko - Vlach, Matai, Bárta - Slovák, Daniška, Dvořák. Tréner - Totter Aleš.
    Mamuty Jugry: Zalivin (Gucevič) - Vasiljev, Kuznecov, Pogorišnis, Bachurin, Gladun, Appolonov, Toropov, Kononov - Birsukov, Tarasov, Petrov - Poltorak, Petrenko, Fajruzov - Galjasuv, Kokovin, Timošenko - Chabibulin, Svjatana, Karbutov. Tréner - Ezovskijch Pavel.