Tatranskí Vlci – M. Jugry 3:1 (kon.)
koniec
Tatranskí Vlci
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Mamuty Jugry
Sobota 26.11.2011, 12:00MHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:01
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Ďalším, kto v rýchlom slede prekonal hosťujúceho brankára je KAROL CSÁNYI, podarilo sa mu to aj so šťastím, s prispením teču hokejky súpera sa totiž puk odrazil ponad brankárovo telo. Asistencia: Aleš Ježek.
     
    44:26
    Tatranskí Vlci dali gól!
    MARTIN BELLUŠ sa s pukom pohral v ľavom kruhu a jednoduchým švihom prekonal Aleksandra Zalivina, keď mu podstrelil vyrážačku. Asistencia: Karol Csányi.
     
    31:10
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Moja poklona prihrávkam, ktoré si ponúkli chlapci v tmavých, domácich dresoch. Bohumil Jank vysunul od modrej Aleša Ježka na pravej strane, ten na seba naviazal brankára a ponúkol puk do vyloženej pozície JIŘÍMU BÁRTOVI, ktorý pred poloprázdnou bránkou síce zaváhal, no jeho puk sa predsa dokotúľal za chrbát Aleksandra Zalivina. Asistencie: Aleš Ježek, Bohumil Jank.
     
    17:59
    Jugra dala gól! JEVGENIJ PETRENKO využíva prihrávku ďalšieho rýchleho protiútoku dvoch proti jednému, Petra Hrušku obhodil strelou do protipohybu, na vyrážačku. Asistencia: Jevgenij Poltorak.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 32. Bárta (Ježek, Jank), 45. Belluš (Csányi), 48. Csányi (Ježek) - 18. Petrenko (Poltorak)


    Tatranskí Vlci: Hruška (Holzer) - Chalupa, Jank, Nedvěd, Kořínek, Šulák, Jáchym, Lintemer, Motejlek - Csanyi, Ježek, Beluš - Malec, Sýkora, Kuřítko - Vlach, Matai, Bárta - Slovák, Daniška, Dvořák. Tréner - Totter Aleš.
    Mamuty Jugry: Zalivin (Gucevič) - Vasiljev, Kuznecov, Pogorišnis, Bachurin, Gladun, Appolonov, Toropov, Kononov - Birsukov, Tarasov, Petrov - Poltorak, Petrenko, Fajruzov - Galjasuv, Kokovin, Timošenko - Chabibulin, Svjatana, Karbutov. Tréner - Ezovskijch Pavel.