Skryť komentáre   Zobraziť podrobnosti
Víťazka: Tiril Eckhoffová (NOR)
koniec udalosti
Ďalší pretek tohto šampionátu a ním bol šprint žien spoznal svojho víťaza. Zlatú medailu dnes získava nórska reprezentantka Tiril Eckhoffová, ktorá zaznamenala čistú streľbu a druhú Anaïs Chevalierovú-Bouchetovú z Francúzska zdolala o 12 sekúnd. Prekvapivá bronzová medaila patrí Bielorusku a to konkrétne Hanne Solovej, ktorá zaznamenala čistú streľbu a práve vďaka tomu zdolala štvrtú Denise Herrmannovú z Nemecka.

Spokojné môže byť aj Slovensko! Paulína Fialková sa vrátila po pauze späť na trať a potvrdil dnes kvalitný výkon zo zmiešanej štafety, keď spravila len jednu chybu na prvej položke, tá druhá už bola čistá a bežecky to vytiahla na konečné 13. miesto, čím sa kvalifikovala aj do zajtrajšej stíhačky a pôjde z veľmi dobrej pozície! Jej sestra Ivona spravila dokopy až 4 chyby a končí na 65. mieste, čo nestačí na zajtrajšiu stíhačku a nepostupuje tam ani Veronika Machyniaková, ktorá obsadila konečné 93. miesto s 3 chybami.

Ako už bolo teda spomenuté, zajtra je na programe stíhačka o 15:30 a Slovensko v nej bude reprezentovať Paulína Fialková, ktorá dnes získala aj prvé body do SP. Aj z tohto preteku nájdete zajtra náš prenos.

Ďakujem za pozornosť, prajem pekný zvyšok soboty!