Vítěz: J. Fak (SLO)
koniec udalosti
Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit zhruba za hodinu u závodu žen, které startuje v pravé poledne.
Vítěz: L. Dahlmeierová (GER)
koniec udalosti
Dovolte, aby se za všechny komentátory biatlonu s vámi rozloučil a sdělil vám, že se na vás budeme opět těšit v další biatlonové sezóně. Doufám, že jste si letošní sezónu užili stejně jako my!
Vítěz: S. Gross (ITA)
koniec udalosti
První kolo slalomu v Méribelu je za námi. Nejlépe jej zvládl trochu překvapivě Ital Stefano Gross! Druhý skončil Nor Henrik Kristoffersen, který zaostal o jednu jedinou setinu sekundy! Třetí je Marcel Hirscher, ten ztratil na Grosse osm setin sekundy!

Až čtrnáctý je Felix Neureuther, tudíž Hirscher by ještě teoreticky mohl zaútočit na malý křišťálový glób. Tato varianta se ale zdá hodně nepravděpodobná. Do dnešního závod neodstartoval Kjetil Jansrud, tudíž vítězem světového poháru by se měl stát Marcel Hirscher!

Druhé kolo nabídne určitě zajímavou podívanou, začíná v 11:30! To je z mé strany zatím vše a u druhého kola nashledanou!
Vítěz: A. Fenningerová (AUT)
koniec udalosti
Druhé kolo startuje ve 12:30 a máme se v něm na co těšit! Přenosem vás provede můj kolega Tomáš Lysý.
Vítěz: M. Hirscher (AUT)
koniec udalosti
To je z mé strany vše! Za sledování Světového poháru v alpském lyžování v této sezóně vám moc děkujeme a budu se na vás těšit při závodech v příští sezóně!
Vítěz: A. Fenningerová (AUT)
koniec udalosti
S konstatováním, že poslední závod sezony alpského lyžování žen vyhrála Anna Fenningerová, čímž si právě v posledním závodě zajistila velký křišťálový globus za výhru v letošním pořadí světového poháru a stejně tak malý křišťálový globus za výhru v celkovém pořadí obřího slalomu, se s Vámi loučí a za sedm měsíců se při startu nové sezony opět bude těšit Tomáš Lysý.
Vítěz: J. Tepeš (SLO)
koniec udalosti
S konstatováním, že Jurij Tepeš vyhrává poslední závod sezony – lety v Planici a v pořadí světového poháru vítězí Severin Freund díky většímu počtu výher před Peterem Prevcem, když oba nasbírali shodně 1729 bodů, se s Vámi loučí a snad při letním světovém poháru na umělé trávě se s Vámi těší Tomáš Lysý
koniec udalosti
Extraliga žen:

1. SF: Herbadent Praha 11 SJM – FbŠ "pipni.cz" Bohemians
2. SF: 1. SC Vítkovice Oxdog – TJ JM FAT PIPE Chodov

AutoCont extraliga:

1. SF: Technology Florbal MB – itelligence Bulldogs Brno
2. SF: Tatran Omlux Střešovice – 1. SC Vítkovice Oxdog