Výběr soupeřů 2015 - semifinále (kon.)
koniec udalosti
Výběr soupeřů 2015 - AutoCont extraliga mužů, Extraliga žen

cz Nedeľa 22.03.2015, 19:00Florbal
     
    Extraliga žen:

    1. SF: Herbadent Praha 11 SJM – FbŠ "pipni.cz" Bohemians
    2. SF: 1. SC Vítkovice Oxdog – TJ JM FAT PIPE Chodov

    AutoCont extraliga:

    1. SF: Technology Florbal MB – itelligence Bulldogs Brno
    2. SF: Tatran Omlux Střešovice – 1. SC Vítkovice Oxdog (20:09:19)
     
    Jakub Mendrek (Bulldogs Brno): Předpokládali jsme, že si nás Mladá Boleslav vybere a na sérii se moc těšíme. S Boleslaví jsme letos hráli třikrát v prodloužení nebo samostatných nájezdech a věříme, že Mladoboleslavským oplatíme finálové utkání Poháru České pojišťovny a postoupíme do Superfinále.
     
    Jan Jelínek (Mladá Boleslav): Vzhledem k tomu, že jde o semifinále extraligy, není už moc z čeho vybírat. Vítkovice i Brno jsou velmi těžký soupeř, nakonec padla volba na Brno. Sérií jsem já osobně s Brnem zažil hodně, takže tak trochu vím, do čeho jdeme – urputné zápasy, nebude padat moc gólů a celá série bude hlavně o dobré obraně a proměňování toho mála šancí, které oba týmy budou mít.
     
    David Matúš (Vítkovice): Tatran jsme očekávali, ještě nikdy jsme s ním sérii na čtyři vítězné zápasy nehráli. Bude to souboj dvou historicky nejúspěšnějších týmů, které se navzájem nemají moc čím překvapit. Moc se na to těšíme a uděláme vše pro postup do Superfinále.
     
    AutoCont extraliga:

    1. SF: Technology Florbal MB – itelligence Bulldogs Brno
    2. SF: Tatran Omlux Střešovice – 1. SC Vítkovice Oxdog
     
    Na Tatran Omlux Střešovice zbyly 1. SC Vítkovice Oxdog.
     
    Tým Technology Florbal MB si do semifinále vybral itelligence Bulldogs Brno!
     
    Byl osloven tým Technology Florbal MB.
     
    Anet Jarolímová (Chodov): Na Vítkovice se připravujeme delší dobu. Čekáme těžkou sérii, i když jsou favoritkami, my budeme bojovat až na krev.
     
    Hana Sládečková (Vítkovice): Moc se těším na sérii s Chodovem, kde nás čekají kvalitní zápasy, kterých by mělo být více v celé lize, protože jenom tyhle těžké zápasy nás můžou někam posunout, jak týmově tak herně. Věřím, že právě taková těžká série dokáže nejlépe připravit na poslední rozhodující zápas sezóny, ať už v něm budeme figurovat my nebo Chodov.
     
    Lucie Veselá (Bohemians): Pro nás tento tah není žádné překvapení. Herbadent bude v semifinále určitě favorit, ale budeme se snažit být minimálně vyrovnaným soupeřem.
     
    Monika Slavíková (Herbadent): Připadla nám do semifinále Bohemka, kterou jsme také chtěly. Z toho důvodu, že nám přijde jako nejlehčí soupeř na cestě do finále. Je to náš tradiční soupeř v semifinále a nechceme to měnit. Také si dovolím říct, že už ho herně známe, i když prošel obměnou hráček stejně jako my. Navíc zápasy s Bohemkou nás letos baví.
     
    V 19:30 začne Výběr soupeřů pro AutoCont extraligu.
     
    Extraliga žen, semifinálové dvojice:

    1. SF: Herbadent Praha 11 SJM – FbŠ "pipni.cz" Bohemians
    2. SF: 1. SC Vítkovice Oxdog – TJ JM FAT PIPE Chodov
     
    Na 1. SC Vítkovice Oxdog tak zbyl TJ JM FAT PIPE Chodov.
     
    Herbadent Praha 11 SJM si vybral FbŠ „pipni.cz“ Bohemians, který se po základní části umístil na 4. místě.
     
    Herbadent Praha 11 SJM byl osloven ke své volbě soupeře do semifinále.
     
    V AutoCont extralize bude jako první vybírat Mladá Boleslav a bude mít na výběr duo Vítkovice – Bulldogs Brno. Kdo zbyde, utká se se střešovickým Tatranem, a série bude začínat na půdě Tatranu. Mladá Boleslav ve čtvrtfinále vyzvala Spartu, kterou jednoznačně přehrála (série – 4:0). Tatran Střešovice se utkal s ostravským FBC a ačkoliv jednou vyhrál až na nájezdy, sérii suverénně ovládl (série – 4:0). Vítkovice svedly těžký boj s Chodovem a až šestý zápas na samostatné nájezdy rozhodl o vítězi (série – 4:2). Bulldogs Brno vyřadili překvapivě pražskou Bohemku a také postoupili do semifinále (série – 4:2).
     
    Nejdříve proběhne výběr ženské extraligy, kdy bude mít právo první volby pražský Herbadent, který se umístil po základní hrací části na první pozici a ve čtvrtfinále vyřadil Židenice (série – 4:0). A bude si vybírat z dvojice Bohemians – Chodov. Zbylý tým se pak utká s Vítkovicemi, které budou mít výhodu začátku série na domácí hale. Vítkovice porazily ve čtvrtfinále FBC Ostrava (série – 4:0). Bohemku potrápil Liberec, ovšem nakonec se radoval z postupu pražský tým (série – 4:2). Chodov se utkal s Olomoucí, kterou hladce přejel (série – 4:0).
     
    Dobrý den, vítám vás u onlajn přenosu z Výběru soupeřů pro Extraligu žen a AutoCont extraligu mužů.

    Zuzana Košťálová

    Štatistiky
    Extraliga žen:

    1. SF: Herbadent Praha 11 SJM – FbŠ "pipni.cz" Bohemians
    2. SF: 1. SC Vítkovice Oxdog – TJ JM FAT PIPE Chodov

    AutoCont extraliga:

    1. SF: Technology Florbal MB – itelligence Bulldogs Brno
    2. SF: Tatran Omlux Střešovice – 1. SC Vítkovice Oxdog