Varnsdorf – Ústí n. L. 5:2 (kon.) | GKS T. – Termalica 3:2 (kon.) | Plzeň – Karlsruhe 2:0 (kon.)
Sparta Praha – Trnava sk 3:0 (kon.) | Zagłębie – NK Nafta 1:0 (kon.) | Linz – Č. Budějovice 2:2 (kon.)
koniec
FC Viktoria Plzeň
2:0 (1:0)
Karlsruher SC
cz Piatok 05.07.2024, 13:30 • Grenzland Stadion, Kufstein • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    V prvním poločase přátelského utkání jsme byli svědky gólu z kopačky Vašulína, který mohl přidat i další branky, ale ve svých šancích neuspěl. Karlsruher měl také své možnosti, ale nevyzrál na dobře chytajícího Jedličku. Ve druhém poločase šancí ubylo, přesto jsme viděli gólovou pojistku, kterou po přihrávce Slončíka vsítil Christophe Kabongo.
     
    To by bylo ode mne všechno a budu se těšit zase někdy příště. (15:20:12)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Plzeň bude mít ještě k dispozici autové vhazování.
     
    90
    Plzeň se již snaží v klidu dohrát dnešní utkání, a proto si situaci nekomplikuje a volí dlouhé nákopy na vytáhlého Metsoka.
     
    88
    Velká šance Karlsruhe! Po krásné vzdušné přihrávce se do zakončení dostal Stefano Marino, ale brankář Jedlička proti němu skvěle zasáhl.
     
    87
    Idjessi Metsoko právě prokázal svojí velkou výhodu a to je síla v osobních soubojích, protože si právě poradil proti třem soupeřům a následně předal míč svým spoluhráčům.
     
    86
    Střídání v týmu Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odstoupil Christophe Kabongo, nahrazuje jej Idjessi Metsoko.
     
    84
    Karlsruher se snaží o zdramatizování utkání, ale proti je dobře postavená obrana Plzně, přes kterou je obtížné se dostat k nějaké střelecké možnosti.
    81. KABONGO - 2:0
     
    81
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po rychlé protiakci se míč dostal na hranici vápna k Tomu Slončíkovi, který míč následně předal na dobře naběhnutého CHRISTOPHA KABONGA. Ten míč uklidil po zemi k levé tyči Kochovy brány.
     
    80
    Až teď si hlavní rozhodčí všiml v bolestech ležícího Toma Slončíka, který se držel za pravé koleno, ale už je zpět na nohou a vypadá to, že bude schopen pokračovat ve hře.
     
    79
    Na hrací ploše se nachází v bolestech Tom Slončík, ale hlavní rozhodčí nechává hru pokračovat.
     
    78
    Viktorie Plzeň bude mít po zablokované přihrávce možnost rohového kopu, jehož exekuce se ujme Cadu.
     
    77
    Střela od Hunzikera neměla moc šancí na úspěch, protože mířila přímo doprostřed branky Jedličky, který si celou situaci pohlídal.
     
    74
    Střela Alexandra Sojky zpoza vápna prolétla kousek od pravé tyče branky Akiho Kocha, který bude mít možnost odkopu od své branky.
     
    73
    Přihrávku mířící na Christopha Kabonga zastavil svým výběhem brankář Koch.
     
    72
    Tak dlouhý nákop vyslaný z kopačky brankáře Tvrdoně skončil až u brankáře celku z Německa Kocha, takže Viktorie z tohoto nákopu žádnou nebezpečnou situaci nevytěžila.

    Robert Čuma

    Góly: 6. Vašulín, 81. Kabongo


    FC Viktoria Plzeň: Jedlička – Jemelka (46. Havel), Séne, Míka (46. Dweh) – Mosquera (46. Cadu), Souaré (46. Slončík), Kalvach /C/ (46. Sojka), Panoš (46. Bello), Jirka (46. Kopic) – Vydra (46. Deml), Vašulín (46. Kabongo)
    Náhradníci: Tvrdoň

    Tréner: Miroslav Koubek

    Karlsruher SC: Weiß (46. Koch) – Jung /C/ (46. Bauer), Heußer (46. Beifus), Burnić (46. Rupp), Ben Farhat (46. Hunziker) – Schleusener (46. Wanitzek), Ersungur (46. Kobald), Franke (46. Kritzer) – Günther (46. Geller), Demir (46. Marino), Zengin (46. Recktenwald)
    Tréner: Christian Eichner

    Diváci: 1800