Česko – USA 6:0 (kon.) | Veľká Británia – Slovensko sk 0:5 (kon.)
koniec
Česko
6:0 (2:0, 1:0, 3:0)
USA
cz Utorok 25.06.2024, 10:30 • Lonza Arena, Visp (SUI) • Majstrovstvá sveta mužov
     
    41:11
    Vyloučení v týmu USA:
    Mark Bergamasco – 2 min., sekání.
    40:19 Jan ČEJKA - 6:0
     
    40:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Demolice pokračuje! Američané se hned po buly tlačili do útoku, jenže Mokry drží čisté konto a z kontru završil hattrick JAN ČEJKA, když zcela sám doklepl do prázdné brány Zvonkovu skvělou přihrávku. Asistence: Dalimil Zvonek.
    39:34 Jakub LAURINC - 5:0
     
    39:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvostnou kombinací na jeden dotek udělali čeští hokejbalisté ze soupeře statisty a nad bezmocného brankáře krásně zavěsil JAKUB LAURINC. Asistence: Martin Kruček a Lukáš Lhota.
     
    36:27
    Vincent Tumminello se protáhl za obranu a běžel sám na brankáře, který se roztáhl na čáře a pokus o forhendové zakončení se v největší americké šanci celého zápasu mezi tyče nevešel.
    35:29 Jan ČEJKA - 4:0
     
    35:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní odvážnou akci dotáhl do konce JAN ČEJKA. Zprava postupoval rovnoběžně s brankovou čarou, probil se přes Wargina, míček si u zadní tyčky předkopl zpět na čepel a z úhlu v pádu zavěsil. Asistence: Jan Bílý a Tomáš Kudela.
     
    33:12
    Vyloučení v týmu USA:
    Brendan Persichetti – 2 min. + OT, hrubost.
     
    22:18
    Střídání brankářů v týmu USA:
    ze hřiště odchází Snyder, přichází Corter.
    22:18 Matyáš BLÁHA - 3:0
     
    22:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zničehonic naši hráči udeřili z teprve druhé střely ve třetině. Po Králově přihrávce z rohu hřiště překonává Snydera bekhendem po zemi MATYÁŠ BLÁHA. Asistence: Zdeněk Král.a Jaromír Markytán
    14:52 Jan ČEJKA - 2:0
     
    14:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hostivařský kanonýr JAN ČEJKA se po Zvonkově kolmici prosadil jeden na jednoho přes Drewa Albrighta a nádhernou střelou švihem osm vteřin před sirénou vymetl bližší šibenici. Asistence: Dalimil Zvonek a Jiří Hrabár.
     
    12:23
    Snyder vytasil v pádu vynikající zákrok betonem proti úplně volnému Pražákovi, který dostal před bránu skvělou přihrávku od modré čáry od Lhoty.
     
    9:31
    Vyloučení v mužstvu Česka:
    Ondřej Pražák – 2 min., vražení na hrazení.
    7:21 Martin KRUČEK - 1:0
     
    7:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přečíslení dvou na jednoho založil Šlehofer, tandem z pražského Kert Parku ho sehrál naprosto přesně a MARTIN KRUČEK pohotovou střelou po Lhotově přihrávce zleva překonává přesouvajícího se brankáře. Asistence: Lukáš Lhota a Václav Šlehofer.
     
    5:20
    Americkému brankáři zachránil čisté konto na čáře padající obránce Andes, který po Zvonkově prostrčení zpoza brány srazil Kucharčíkovu střelu do horního růžku.

    Karel Jedlička

    Góly a asistencie: 8. Kruček (Lhota, Šlehofer), 15. Čejka (Zvonek, Hrabár), 23. Bláha (Král, Markytán), 36. Čejka (Bílý, Kudela), 40. Laurinc (Kruček, Lhota), 41. Čejka (Zvonek)


    Česko: Mokry – Laurinc, Novák, Kudela, Markytán, Hrabár, Šlehofer, Pospíšil, Průcha – Bláha, Kucharčík, Král, Vaněk, Jágr, Zvonek, Pražák, Pala, Kruček, Bílý, Čejka, Macháček, Langr, Lhota
    Tréner: Mašík

    USA: Snyder (28. Carter) – Bergamasco, Dutney, Swift, D. Albright, Melillo, Andes, Carter – Tumminello, Urban, Scian, Jones, Crousy, Goetz, Ruiz, Wargin, Persichetti, Levesque, J. Albright, Wilson, Fredrickson, Callahan, Malloy
    Tréner: Herschk