Fínsko – Česko 2:3 (0:1 po s.n.) | Slovensko – Kanada sk 3:4 (kon.)
koniec
Slovensko
3:4 (2:1, 0:2, 1:1)
Kanada
Pondelok 24.06.2024, 20:15Majstrovstvá sveta mužov
Predzápasové kurzy
     
    44:27
    Kanada dala gól! NOAH LEMOS napriahol dva metre spoza modrej a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Dobrá clona od spoluhráča pred Dubnickým, ten len nechápavo krúti hlavou. Slováci na kolenách obrazne i doslovne.

    Asistencia: Jean-Philippe Moquin.
     
    31:33
    Slovensko dalo gól! Presilovka využitá! ANDREJ STRAKA z prvej trafil presne k tyčke, keď mieril z ľavého bodu na vhadzovanie.

    Asistencia: Matúš Korbáš.
     
    27:03
    Kanada dala gól! BLAKE GRAINGER otáča priebeh súboja z 0:2 na 3:2! Magnus prihrával pred bránku, kde bol Tomečko a už sa zdalo, že loptičku bude mať pod kontrolou. Nestalo sa, Grainger bol šikovnejší, tečoval strieľaný pas a Dubnický je prekonaný po tretí raz.

    Asistencie: Christian Magnus, Jarred White.
     
    18:52
    Kanada dala gól! Kanaďanom to vadiť nemusí, keďže JOSH ANDERSON po vhadzovaní v útočnom pásme a nahodení Lemosa okamžite vyrovnáva!

    Asistencia: Noah Lemos.
     
    14:06
    Kanada dala gól!
    Javorové listy roztočili kolotoč, Slováci už nestíhali. KYLER NIXON zostal naľavo úplne voľný a prekonáva rozhodeného Dubnického.

    Asistencia: Karl Léveillé.
     
    13:00
    Slovensko dalo gól! Aj obrovské šťastie, ale predsa! ANDREJ STRAKA vystrelil zo strednej vzdialenosti, došlo k teču kanadského hráča, aby loptička nakoniec skončila v bránke!

    Asistencia: Tomáš Štefanka.
     
    10:21
    Slovensko dalo gól! Početná výhoda o dvoch hráčov síce využitá nebola, ale "normálna" presilovka už áno. Na jej konci pálil presne JAROSLAV MARTINUSÍK.

    Asistencie: Ivan Gajdoš, Ivan Hryzák.

    Viktor Kalinács

    Góly a asistencie: 11. Martinusík (Gajdoš, Hryzák), 13. Straka (Štefanka), 32. Straka (Korbáš) – 15. Nixon (Léveillé), 19. Anderson (Lemos), 28. Grainger (Magnus, White), 45. Lemos (Moquin)


    Slovensko: Dubnický (Dekány) – Zelenka, Šulík, J. Minárik, Salajka, Cifranič, Sobol, Gajdoš, Tomečko – Pobuda, Vozár, Korbáš, Štefanka, Revaj, Hryzák, Piják, Šatka, Straka, Martinusík, Olejník, Oravec, Takáč, Teplický
    Kanada: Lantin – Churchwell, Nixon, Davidson, Lemos, Maher, Marshall, Holmes, Byrne – Moquin, Mainman, Maiolino, Laurencelle, Anderson, Jegg, Rawji, Birkett, Gainger, White, Léveillé, Laframboise, Kelly, Magnus