Česko – Kanada 2:0 (kon.)
koniec
Česko
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Kanada
cz Nedeľa 23.06.2024, 15:45 • Lonza Arena, Visp • Majstrovstvá sveta žien
    29:59 Lucie KUBÍNOVÁ - 2:0
     
    29:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kanaďanky udělaly v samotném závěru periody obrovskou chybu a hned dvě protihráčky utíkaly samotné na brankářku Thomsonovou. Patricie Škorpíková vše vyřešila nahrávkou na LUCII KUBÍNOVOU, která sekundu před vypršením hracího času zakončila nad levý beton přesouvající se gólmanky – 2:0. Asistence: Patricie Škorpíková a Karolína Kašparová.
    04:59 Kristýna KALTOUNKOVÁ - 1:0
     
    04:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    To jsou obrovské zmatky! Český gól platí! Vstřelila ho KRISTÝNA KATLOUNKOVÁ, která se tedy trefila z pravého kruhu do horního růžku. Asistence: Karolína Kosinová.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 5. Kaltounková (Kosinová), 30. Kubínová (Škorpíková, Kašparová)


    Česko: Teplá (Jiráčková) – Herzigová, Martinů, Kosinová, Ondrová, Kašparová, Kotyrová, Radová, Rejlová, Červíková – Kantorová, Patočková, Procházková, Škorpíková, Kubínová, Pangerlová, Manhartová, Kotlíková, Landová, Pavlačková, Ištoková, Kaltounková.
    Kanada: Thomsonová (Prockiwová) – Jacobsonová, Judeová, Masonová, Jueová, Brummová, Blombergová, Coozeová – Proulxová, Davisová, Bannonová, Ryanová, Hendrikxová, Cerilliová, Simpsonová, Upshallová, Desmierová-Pelletierová, Karpenková, Berzinsová, Sargeantová, Guindonová, Keanová.