Slovensko – Haiti sk 12:0 (kon.)
koniec
Slovensko
12:0 (4:0, 6:0, 2:0)
Haiti
Piatok 21.06.2024, 11:30 • Lonza Aréna Visp • Majstrovstvá sveta mužov
     
    44:39
    Slovensko dalo gól! MATÚŠ KORBÁŠ pridáva dvanásty klinec do haitskej rakvy. Asistencie: Ivan Hryzák a Michal Tomečko.
     
    43:39
    Slovensko dalo gól! Nádherná individuálna práca LUKÁŠA OLEJNÍKA. Vycvičil obrancu Figara, rutinérsky si vychutnal brankára Massu. Bez asistencie.
     
    29:50
    Slovensko dalo gól! Okrúhla desiatka je na svete! Stihli sme to do druhého klaksónu. ANDREJ STRAKA sa nemýlil strelou medzi betóny Masu. Asistencie: Matúš Korbáš a Ivan Gajdoš.
     
    27:33
    Slovensko dalo gól! Neskutočná delovka, ktorá rozvlnila nielen sieť, ale odhodila z bránky fľašu brankára Masu. NIKODÉM ŠULÍK vyslal bombu z polovice ihriska. Asistencie: Ján Šatka a Andrej Straka.
     
    23:51
    Slovensko dalo gól! Sme úspešní aj v druhej početnej výhode. Skutočne táto spolupráca stála za to. Straka s Korbášom dokonalo vymiešali bezmocných Haiťanov a IVAN HRYZÁK to vyslal sprava do otvorenej brány. Asistencie: Andrej Straka a Matúš Korbáš.
     
    20:34
    Slovensko dalo gól! Haiti to už môže jednoznačne zabaliť. Hráči sú absolútne vyžmýkaní. Nasvedčuje to aj spôsob bránenia – nebránenia. IVAN HRYZÁK autorom úspešnej dorážky. Asistencie: Andrej Straka a Matúš Korbáš.
     
    18:54
    Slovensko dalo gól! Opäť sme sa vyznamenali po vyhratom vhadzovaní. LUKÁŠ PIJÁK číhal medzi haitskými hráčmi a z prvej zasiahol loptičku do stredu brány. Asistencie: Jakub Takáč a Tomáš Štefanka.
     
    16:06
    Slovensko dalo gól! Oku lahodiaca kombinácia slovenských hráčov. Lukáš Olejník nikým nekrytý zakončil po krížnej prihrávke. Augustin zasiahol, ale už nestačil reagovať na pohotovosť BORISA ORAVCA. Asistencie: Jaroslav Martinusík a Lukáš Olejník.
     
    14:32
    Slovensko dalo gól! ANDREJ STRAKA je štvrtý premožiteľ gólmana Lincyho Augustina. Presadil sa po úspešnom buly Korbáša a umiestnil to k pravej žŕdke. Asistencia: Matúš Korbáš.
     
    12:07
    Slovensko dalo gól! Naši chlapci menia zápas na exhibíciu. Tomečko výborne pálil zápästím od červenej čiary a JÁN ŠATKA v skrumáži pred bránkou šikovne sklepol loptičku do haitskej svätyne. Asistencia: Michal Tomečko.
     
    10:50
    Slovensko dalo gól! Slováci do minúty dávajú druhý gól. LUKÁŠ OLEJNÍK získal prihrávku na ľavú stranu v útočnom pásme. Po prvom náznaku sa oprel do loptičky. Zasiahol medzeru medzi tyčkou a vyrážačkou Augustina. Asistencia: Jaroslav Martinusík.
     
    09:49
    Slovensko dalo gól! Využili sme presilovú hru. Iba sekunda delila Louisa od návratu z trestnej lavice. JAROSLAV MARTINUSÍK si našiel miesto na pravom kruhu, odkiaľ poslal nechytateľný projektil. Asistencie: Lukáš Olejník a Milan Sobol.

    Ivan Harčár

    Góly a asistencie: 10. Martinusík (L. Olejník, Sobol), 11. L. Olejník (Martinusík), 13. Šatka (Tomečko), 15. Straka (Korbáš), 17. Oravec (Martinusík, L. Olejník), 19. Piják (Takáč, Štefanka), 21. Hryzák (Straka, Korbáš), 24. Hryzák (Straka, Korbáš), 28. Šulík (Šatka, Straka), 30. Straka (Korbáš, Gajdoš), 44. L. Olejník, 45. Korbáš (Hryzák, Tomečko)


    Slovensko: Dékány – Zelenka, Šulík, Minárik, Salajka, Cifranič, Sobol, Gajdoš, Tomečko – Pobuda, Vozár, Korbáš, Štefanka, Revaj, Hryzák, Piják, Šatka, Straka, Martinusík, L. Olejník, Oravec, Takáč, Teplický.
    Tréner: Milan Rampáček.

    Haiti: Augustin (21. Massa) – St. Surin, Cazeneuve, Figaro, Aimé, Louis – Benel, Dieujuste, Pressoir, M. Merone, Sauvageau, Chery, Pierre – Louis, Merone, L. Merone, Dorneval, Plaisir, J. Dorvil, B. Dorvil, Marcellus.

    Rozhodca: Černý – Godard.