Česko – Malta 7:1 (kon.) | Arménsko – Kazachstan 2:1 (kon.) | Albánsko – Azerbajdžan 3:1 (kon.)
Rumunsko – Lichtenštajnsko 0:0 (kon.) | Anglicko – Island 0:1 (kon.) | Nemecko – Grécko 2:1 (kon.)
Poľsko – Ukrajina 3:1 (kon.) | Škótsko – Fínsko 2:2 (kon.)
koniec
Škótsko
2:2 (0:0)
Fínsko
cz Piatok 07.06.2024, 20:45 • Hampden Park, Glasgow • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Krásný páteční večer všem fotbalovým fanynkám a fanouškům. Vítám vás u mezinárodního přípravného utkání na blížící se Euro v Německu a společně budeme sledovat utkání mezi Skotskem a Finskem. Utkání započne ve 20:45.
     
    Skotsko

    Skotsko v posledních letech rozhodně nepatří mezi špičku světového fotbalu, avšak minimálně v dnešním klání je jasným favoritem. Hráči své fanoušky doposud nepřesvědčili, že by na blížícím se Euru mohli pomýšlet na vyšší příčky, a to především kvůli tomu, že poslední výhra se datuje až v září minulého roku proti Kypru, který se hrál právě v rámci kvalifikace na tento ostře sledovaný turnaj. Právě podzimní část kvalifikace na Euro vypadala velmi dobře, Skotové ovládli pět ze šesti zápasů a navíc pouze se třemi obdrženými brankami.

    Od té doby se celku, jenž je součástí Spojeného království vůbec nedaří a doposud poslední tečkou je prohraný duel na domácí půdě proti Severnímu Irsku. Skotové dnes mají jedinečnou možnost prolomit trápení a dobře se naladit na očekávané Euro, na kterém budou chtít minimálně postoupit ze skupiny, což se posledně nepovedlo. Kromě dnešního zápasu si Skotsko ještě zahraje generálku na domácím hřišti v Glasgow proti výběru Finska.

    Zápasy v kvalifikaci na Euro 2024 v Německu:

    Skotsko 3:0 Kypr
    Skotsko 2:0 Španělsko
    Norsko 1:2 Skotsko
    Skotsko 2:0 Gruzie
    Kypr 0:3 Skotsko
    Španělsko 2:0 Skotsko
    Gruzie 2:2 Skotsko
    Skotsko 3:3 Norsko
     
    Skotská širší nominace na Euro 2024:

    Brankáři:
    Zander Clark (Hearts), Craig Gordon (Hearts), Angus Gunn (Norwich), Liam Kelly (Motherwell).

    Obránci:
    Liam Cooper (Leeds), Grant Hanley (Norwich), Jack Hendry (Al Ettifaq), Ross McCrorie (Bristol), Scott McKenna (Nottingham), Ryan Porteous (Watford), Anthony Ralston (Celtic), Andy Robertson (Liverpool), John Souttar (Rangers), Greg Taylor (Celtic), Kieran Tierney (Real Sociedad).

    Záložníci:
    Stuart Armstrong (Southampton), Ryan Christie (Bournemouth), Billy Gilmour (Brighton), John McGinn (Aston Villa), Callum McGregor (Celtic), Kenny McLean (Norwich), Scott McTominay (Manchester United).

    Útočníci:
    Ché Adams (Southampton), Ben Doak (Liverpool), Lyndon Dykes (QPR), James Forrest (Celtic), Lawrence Shankland (Hearts).
     
    Finsko

    Na letošním ME se nepředstaví a nezopakují velký úspěch, postup na minulé ME 2020. V kvalifikaci nestačili na lepší Dány a Slovince. Postoupili sice do baráže, tam ale podlehli Walesu 4:1. Gól Pukkiho na lepší Ostrovany nestačil. Každopádně Finové už nejsou takoví ti otloukánci, jenž prohrávali zápas za zápasem. V této kvalifikaci nastřádali 18 bodů z 30 možných. Porazili například Severní Iry nebo Slovince, jenž pak uspěli místo nich a postoupili přímo na evropský šampionát.

    Zápasy v kvalifikaci na Euro 2024 v Německu:

    Dánsko 3:1 Finsko
    Severní Irsko 0:1 Finsko
    Finsko 2:0 Slovinsko
    Finsko 6:0 San Marino
    Kazachstán 0:1 Finsko
    Finsko 0:1 Dánsko
    Slovinsko 3:0 Finsko
    Finsko 1:2 Kazachstán
    Finsko 4:0 Severní Irsko
    San Marino 1:2 Finsko

    Wales 4:1 Finsko
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy se spolu střetly dohromady už čtyřikrát, jenže poslední vzájemný zápas spolu odehráli v roce 1995, když Skoti zvítězili v kvalifikaci na Euro těsně 1:0. Finové na výhru se svým dnešním soupeřem stále čekají, jelikož všechny čtyři vzájemné zápasy dopadly lépe pro Skotsko.
     
    Úvodní sestavy:

    Skotsko: Gunn – Ralston, Hendry, Hanley, Tierney, Robertson – Christie, Gilmour, McGregor, McGinn – Shankland.
    Náhradníci: Clark, Gordon, Kelly – Adams, Conway, Cooper, Forrest, Jack, McCrorie, McKenna, McLean, McTominay, Morgan, Porteous, Taylor.
    Trenér: Steve Clarke

    Finsko: Joronen – Vaisanen, Hoskonen, Terho, Niskanen – Ollila, Peltola – Pohjanpalo, Lod, Maenpaa – Pukki.
    Náhradníci: Hradecký, Sinisalo – Antman, Galvez, Ivanov, Jensen, Kallman, Nissila, Soiri, Talvitie, Tenho, Walta.
    Trenér: Markku Kanerva

    Rozhodčí: Kuźma – Sokolnicki, Wójcik (POL).
     
    Oba týmy nastupují na hrací plochu a za pár minut začínáme! Níže si zatím můžete prohlédnout sestavy obou mužstev.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání rozehráli s míčem na kopačkách domácí fotbalisté ze Skotska, kteří mají na sobě tmavě modrou sadu dresů, Finsku zbyla bílá kombinace.
     
    1
    Utkání nám začalo v hodně klidném tempu, míč momentálně drží finští hráči, kteří si ho nahrávají v blízkosti půlící čáry.
     
    2
    Poprvé v zápase si míč můžou také užít i Skoti, kteří zapojují do své kombinace i svého brankáře Gunna.
     
    3
    Žádného menšího ohrožení branky jsme se stále nedočkali, na míči je pořád tým ze Skotska, který se v dnešním utkání představuje v hodně defenzivní formaci.
     
    4
    První vážnější šance domácího Skotska se nám ukázala už ve čtvrté minutě, dlouhou přihrávku dostal na levou stranu Andrew Robertson, zpracoval si míč a následně ho poslal před branku, kde se nikdo v modrém do zakončení nedostal. Pomezní rozhodčí ale následně zvedl praporek, protože Robertson byl už na počátku celé akce v ofsajdovém postavení.
     
    5
    Další centr do pokutového území Finů z levé strany hřiště pouze proletěl velkým vápnem a branka, kterou stráží Jesse Joronen ohrožena nebyla.
     
    6
    Skoti se dostali do herní pohody a obléhají svými přihrávkami finské pokutové území. Z útočné poloviny je nakonec vyhnala špatná přihrávka.
     
    7
    Po finském faulu u středové čáry domácí rychle rozehráli a už to vypadalo, že se dostanou do zakončení. Šanci nakonec přerušil hvizd hlavního rozhodčího, který signalizuje ofsajd.
     
    8
    Po delší době se tak s míčem mazlí fotbalisté v bílé sadě dresů. Nahrávají si mezi obránci na obranné polovině.
     
    9
    Míč stále drží na svých kopačkách fotbalisté z Finska.
     
    10
    Byli jsme svědky prvních dvou střeleckých pokusů, jeden z nich letěl přímo na branku Gunna, který si dokázal poradit s hlavičkou Teemu Pukkiho. Ještě předtím ale předvedl parádní obranný zákrok Kieran Tierney, jenž zablokoval střelu jednoho z finských hráčů.
    10. První finské střelecké pokusy brankou neskončily!
     
    11
    S míčem si hrají na vlastní polovině domácí fotbalisté, které žene dopředu zaplněné hlediště Hampden Parku.
     
    12
    Skotsko však na svůj první střelecký pokus stále čeká.
     
    13
    Domácí stále nepůjčují míč svému soupeři a kombinují na útočné polovině.
     
    14
    Zámek se utahuje, domácí se ale ještě nedostali před brankáře Joronena a stále si přihrávají u půlící čáry.
     
    15
    Až teď přišlo první střelecké zakončení fotbalistů v tmavě modrých dresech. Jeden z domácích vyzval na levé straně Robertsona, ke kterému se míč nakonec ani nedostal a odrazil se k Johnu McGinnovi, jehož následná střela dloubáčkem skončila vysoko nad finskou svatyní.
     
    16
    Další přihrávku do běhu dostal finský sniper Teemu Pukki, v pokutovém území se k balonu nakonec dostal dříve než brankář Gunn, ale finský útočník už nedokázal zakončit přesně na branku.
     
    17
    Po další finské šanci se k míči dostávají opět skotští hráči, kteří si vyměňují pozice a snaží se překvapit svého soupeře.
     
    18
    Finové se po skotské nepřesnosti dostali zpět do držení míče, jenže přihrávka na brankáře Jesseho Joronena pořádně vylekala finského brankáře, který o kousek stihl míč odkopnout před napadajícím útočníkem. Nakonec se píská faul právě na Joronena.
     
    19
    Finský odkop po faulu na Joronena ale skončil pouze na kopačkách domácích hráčů.
     
    20
    Ti se tlačili k dalšímu centru z pravé strany, ke kterému se nikdo v modrém ve vápně nedostal.
     
    21
    Další finský postupný útok končí odpískaným útočným faulem, protože jeden z dotírajících útočníků podrazil Kierana Tierneyho, jenž byl u míče jako první.
     
    22
    K odraženému míči se dostal pred finskou šestnáctkou Lawrence Shankland, jehož střela z voleje a dá se říci i z nouze skončila dva metry nad brankou Finska.
     
    23
    Po souboji u postranní čáry zůstal na hřišti ležet finský střelec Teemu Pukki, kterého asi udeřil jeden z domácích rukou do obličeje. Faul se nicméně pískat nebude a po rozehrání budou hrát Skoti.
     
    24
    Další útočné snažení domácího týmu končí neúspěchem, protože si finská obrana dokázala poradit s centrem Tierneyho.
     
    25
    Domácí navýšili svůj tlak před finským pokutovým územím a tlačili se do zakončení, ani McGinnovi a ani žádnému dalšímu hráči v modrém se to ale nepodařilo a Finy následně vysvobozuje faul Tierneyho.
     
    26
    Finové budou po odrazu míče vhazovat v blízkosti středové čáry.
     
    27
    Dlouhý vzdušný míč na hranici finského vápna vyslal velice aktivní Kieran Tierney na McGinna, před ním ale parádně zasáhl hlavičkou obránce severského týmu a Skoti se do žádné šance nedostali.
     
    28
    Další skotský útočný faul, hrát můžou Finové.
     
    29
    Finové se snažili po krásné kombinaci, do kterých byly zapojené i patičky útočníků, dostat do další příležitosti, v tom jim ale zamezila skotská obrana.
     
    30
    Skvěle ale hraje i Finska defenzíva, která dokázala odhlavičkovat další nebezpečný balon od Andrewa Robertsona.
     
    30
    Následný centr Kierana Tierneyho se od nohou finského obránce odrazil do rukavic brankáře Jesse Joronena.
     
    31
    Arttu Hoskonen teď pořádně vylekal svého parťáka v brance, který vyběhl na dlouhou přihrávku, kterou nezastihl McGinn. Hoskonen poslal míč právě do protipohybu svého brankáře, jenž dokázal míč na poslední chvíli odkopnout pryč.
     
    32
    Další skotské útočné snažení končí rohovým kopem. Ten bude prvním skotským v tomto zápase.
     
    33
    Po nevydařeném centru od Gilmoura se do protiútoku řítil Teemu Pukki, do cesty se mu však postavil John McGinn, kterému je odpískaný faul. Za normálních okolností by se jednalo o jasné žluté napomenutí, ale protože se jedná o přátelské utkání, hlavní rozhodčí nechce žluté karty moc vytahovat.
     
    34
    Rozcvičovat se jde hned několik skotských hráčů, uvidíme, zda trenér Steve Clarke sáhne do sestavy už po začátku druhého poločasu.
     
    35
    Do střeleckého zakončení se dostal na hranici pokutového území Casper Mikael Terho, jenž svou levačkou poslal míč pouze doprostřed skotské branky.
     
    36
    Skoti se dostávali na malém vápně do další příležitosti, ani ta ale zatím zůstane nevyužitá.
     
    37
    Následně se už Skoti do zakončení na brankáře Joronena dostali, v pokutovém území se po přihrávce obtočil Ryan Christie, jenž ale po ataku od obránce nedokázal zakončit razantně a míč pouze pozdravil rukavice Joronena.
     
    38
    Pomezní rozhodčí signalizuje další ofsajd. Nacházel se v něm jeden ze skotských útočníků.
     
    39
    Další centr z levé strany do finské šestnáctky úspěch nenašel, na první branku stále čekáme.
     
    40
    Za prodlouženým míčem od hlavy jednoho z Finů vystartoval brankář Angus Gunn, který ho před dotírajícím útočníkem bezpečně odkopl na útočnou polovinu.
     
    41
    Hra se nám po delší době také trochu uklidnila a míč drží na svých kopačkách finští hráči. Ti si ho vyměňují mezi svými obránci.
     
    42
    První poločas tohoto přípravného utkání se nám pomalu, ale jistě, blíží ke svému konci. Největší šanci měl zatím asi Teemu Pukki, který svou hlavičkou pouze pozdravil rukavice Anguse Gunna.
     
    43
    John McGinn přihrával z levé strany pokutového území na hranici vápna, kde našel Billyho Clifforda Gilmoura, jenž se ke střele nakonec neodhodlal a byla to chyba, protože přihrávka na pravou stranu vápna na nikoho v modrém neprošla.
     
    44
    Řada finských autových vhazování pustila Finy na útočnou polovinu, kde se budou hosté snažit o další větší šanci.
     
    45
    Skotští fanoušci se dožadovali odpískání přímého kopu po pádu Johna McGinna před pokutovým územím. Polský sudí ale nechává hru plynout dále.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Polský hlavní rozhodčí tohoto klání Łukasz Kuźma nad rámec prvního poločasu nic nenastavil a okamžitě odpískal konec první půle. V ní jsme byli svědky spíše tlačení skotských útočníků do zakončení, největší šanci ale měli Finové v desáté minutě, kdy prověřili pozornost brankáře Gunna a skotské obrany dokonce dvojitým zakončením.
     
    Statistiky po prvním poločase:

    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 2:1. Rohy: 1:0. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:4.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:47.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Finsko:
    ze hřiště odchází Jesse Joronen, přichází Viljami Sinisalo.
     
    47
    Zaváhání finské obrany se snažil potrestat střelou z voleje Billy Clifford Gilmour, jenže jeho ránu pouze vyrazil Sinisalo, jenž musel být ihned od začátku poločasu v pozoru.
    47. Skotsko vlétlo do druhého poločasu velmi tvrdě!
     
    48
    Další centry letící do pokutového území Finové přečetli s odkopli.
     
    49
    Skoti stále zůstávají v držení míče a hned od začátku druhého poločasu se snaží vstřelit úvodní branku zápasu.
     
    50
    Z vybojovaného rohového kopu ale udeřit nedokázali.
     
    51
    Další rohový kop pro domácí Skotsko vybojoval Shankland.
     
    52
    John McGinn poslal centr od rohového praporku přímo do pokutového území, odkud míč dokázala odhlavičkovat finská obrana.
     
    53
    Žlutou kartu obdržel po velmi tvrdém skluzu u postranní čáry finský záložník Niilo Mäenpää.
     
    54
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Domácí se po následné útočné akci dostávají do vedení a otevírají účet tohoto utkání! Přihrávku dostal na levé křídlo obránce Liverpoolu Andrew Robertson, následně ho posílal pod sebe někam na penaltu svým spoluhráčům. Nešťastně si kulatý nesmysl do branky ale srazil ARTTU HOSKONEN – 1:0!
    54. Arttu HOSKONEN (vlastní) - 1:0
     
    55
    Skotsko se tak dostává do vedení a bude ho chtít v následujících minutách opět navýšit.
     
    56
    Domácí stále drží míč na svých kopačkách a kombinují na své vlastní polovině.
     
    57
    Střídání v týmu Finsko:
    ze hřiště odchází Teemu Pukki, přichází Oliver Antman.
     
    58
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou po příchodu ze šaten úplně vyměnění a odskakují už do dvoubrankového vedení! Na pravou stranu obdržel přihrávku jeden ze skotských hráčů, centr se z pokutového území odrazil na druhou stranu k Andrewu Robertsonovi, jehož vzdušná přihrávka našla na zadní tyči LAWRENCE SHANKLANDA, který zavěsil míč hlavou k pravé tyči – 2:0!
    58. Lawrence SHANKLAND - 2:0
     
    59
    Stadion v Glasgow se probouzí a hlasitým pokřikem žene svůj celek do dalších útočných šancí.
     
    60
    Teď už ale útočí opět hostující fotbalisté, kteří budou kopat rohový kop.
     
    61
    Z něho ale fotbalisté v bílých dresech snížit stav tohoto utkání nedokázali a obrana Skotska míč odkopla.
     
    62
    První střídání připravuje také Skotsko, ze hry by měli odstoupit dva fotbalisté v tmavě modrém.
     
    63
    Střídání v týmu Skotsko:
    ze hřiště odchází Andrew Robertson, přichází Greg Taylor,
    ze hřiště odchází Lawrence Shankland, přichází Tommy Conway.
     
    64
    S míčem si momentálně hrají finští hráči.
     
    65
    Finové se také dočkali své první branky v zápase, když si na vápně zpracoval míč Robin Lod a usměrnil ho parádním obstřelem k pravé tyči. Pro jeho smůlu je ale zdvihnutý praporek asistenta rozhodčího a je odmávaný ofsajd!
    65. Neuznaná branka Finska!
     
    66
    Míč drží na svých kopačkách fotbalisté domácího týmu, který si pohodlně hlídá dvoubrankový náskok.
     
    67
    Domácí svou aktivitou vybojovali další rohový kop a budou se snažit o zvýšení skóre.
     
    68
    Ještě před ním se ale dočkáme dalšího střídání.
     
    68
    Střídání v týmu Finsko:
    ze hřiště odchází Joel Pohjanpalo, přichází Benjamin Källman,
    ze hřiště odchází Casper Mikael Terho, přichází Juho Jaakko Talvitie,
    ze hřiště odchází Tuomas Ollila, přichází Tomas Kristian Galvez.
     
    69
    Střídání v týmu Skotsko:
    ze hřiště odchází Angus Gunn, přichází Craig Gordon,
    ze hřiště odchází Billy Clifford Gilmour, přichází Ryan Jack.
     
    70
    Míč mají na svých kopačkách fotbalisté Finska.
     
    71
    Ti se stále snaží kombinací na útočné polovině něco s tímto utkání udělat, mají nějakých dvacet minut na vyrovnání.
     
    72
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové svou druhou dnešní brankou, tentokrát už regulérní, snižují stav tohoto klání na rozdíl jedné branky! Centr z levé strany pokutového území poslal na malé vápno Oliver Antman, který parádně našel hlavu střídajícího BENJAMINA KÄLLMANA, jehož hlavičkové zakončení skončilo u pravé tyče Gordonovy branky – 2:1!
    72. Benjamin KÄLLMAN - 2:1
     
    73
    Finové se dočkali snížení a budou chtít ještě do konce tohoto zápasu vyrovnat. Podaří se jim to?
     
    74
    Míč ale drží skotští hráči, kteří se snaží dostat zpět na rozdíl dvou branek.
     
    75
    Teď už se dostalo zpět k míči Finsko. Nahrávají si mezi svými obránci.
     
    76
    Dostali jsme se do závěrečné patnáctiminutovky tohoto utkání, které ještě může skončit jakkoliv.
     
    77
    Domácí fotbalisté dokázali vybojovat svůj další rohový kop v tomto utkání.
     
    78
    Z rohového kopu ale domácí neudeřili, jelikož finská obrana odkopla míč do bezpečí.
     
    79
    Střídání v týmu Skotsko:
    ze hřiště odchází Ryan Christie, přichází Lewis Morgan,
    ze hřiště odchází Grant Hanley, přichází Scott McKenna.
     
    80
    Střídání v týmu Finsko:
    ze hřiště odchází Niilo Mäenpää, přichází Leo Walta.
     
    81
    Další centr z rohového kopu dokázali finští hráči ubránit.
     
    82
    Na míči jsou momentálně fotbalisté Finska.
     
    83
    Pozor! Zápletka tohoto utkání je na světě. Craig Gordon sestřelil v pokutovém území svého protihráče a polský sudí neváhal a odpískal pokutový kop pro Finy!
    83. Penaltový zákrok
     
    84
    Craig Gordon obdržel za tento zákrok ještě žlutou kartu.
     
    85
    Finsko právě vstřelilo branku!
    K pokutovému kopu se postavil střídající OLIVER ANTMAN a bezpečnou střelou k pravé tyči srovnává stav tohoto zápasu! Hříšník Gordon si vybral špatnou stranu – 2:2!
    85. Oliver ANTMAN (penalta) - 2:2
     
    86
    Domácí Skotsko tak musí zabrat, pokud chce z tohoto utkání odejít jako vítěz.
     
    87
    Skotové se o to snaží rychlým napadáním finské rozehrávky, ta zatím odolává.
     
    88
    Další skotský centr byl odhlavičkovaný z šestnáctky Finska.
     
    89
    Utkání se pomalu, ale jistě, blíží ke svému konci. Uvidíme, kolik hlavní rozhodčí nastaví.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 3 minuty.
     
    90+1
    Střelecké zakončení domácím fotbalistům nevyšlo, brankář Sinisalo bude odkopávat od své branky.
     
    90+2
    Domácím nevyšla přihrávka do pokutového území a od Johna McGinna se míč odrazil za brankovou čáru. Sinisalo bude opět rozehrávat od své vlastní branky.
     
    90+3
    Domácí ještě mohli zvítězit! Na míč si v pokutovém území naskočil jeden ze skotských útočníků, který z malého vápna namířil míč pouze do rukavic brankáře Sinisala!
     
    Dnešní utkání sleduje 40 519 diváků.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! S brankami se nám už od začátku druhého poločasu roztrhl pytel a z nudného zápasu se stala reklama na fotbal. Skóre otevřeli po vlastní brance Arttu Hoskonena domácí, kteří následně navýšili své vedení po brance Lawrence Shanklanda. Hosté se poté zmátořili a snížili zásluhou hlavičky Benjamina Källmana a vyrovnání se seveřané dočkali po brance Olivera Antmana z pokutové značky.
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 7:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 10:8.
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezkou noc. (22:42:15)

    Matyáš Hampl

    Góly: 54. Hoskonen (vla.), 58. Shankland – 72. Källman, 85. Antman (pen.)

    Karty:   84. Gordon (SCO) – 53. Mäenpää (FIN)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 7:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 10:8.
    Škótsko: Gunn (69. Gordon) – Ralston, Hendry, Hanley (79. McKenna), Tierney, Robertson (63. Taylor) – Christie (79. Morgan), Gilmour (69. Jack), McGregor, McGinn – Shankland (63. Conway).
    Náhradníci: Clark, Kelly – Adams, Cooper, Forrest, McCrorie, McLean, McTominay, Porteous.

    Tréner: Steve Clarke

    Fínsko: Joronen (46. Sinisalo) – Vaisanen, Hoskonen, Terho (68. Talvitie), Niskanen – Ollila (68. Galvez), Peltola – Pohjanpalo (68. Källman), Lod, Mäenpää (80. Walta) – Pukki (57. Antman).
    Náhradníci: Hradecký – Ivanov, Jensen, Nissila, Soiri, Tenho.

    Tréner: Markku Kanerva

    Rozhodca: Kuźma – Sokolnicki, Wójcik (POL)

    Diváci: 40 519