Česko – Malta 7:1 (kon.) | Arménsko – Kazachstan 2:1 (kon.) | Albánsko – Azerbajdžan 3:1 (kon.)
Rumunsko – Lichtenštajnsko 0:0 (kon.) | Anglicko – Island 0:1 (kon.) | Nemecko – Grécko 2:1 (kon.)
Poľsko – Ukrajina 3:1 (kon.) | Škótsko – Fínsko 2:2 (kon.)
koniec
Rumunsko
0:0 (0:0)
Lichtenštajnsko
cz Piatok 07.06.2024, 20:00 • Stadionul Steaua, Bukurešť • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Všem fotbalovým příznivcům přeji příjemné chvíle u sledování textového přenosu z přípravného zápasu před blížícím se startem mistrovství Evropy. Od dvaceti hodin se můžeme těšit na konfrontaci mezi Rumunskem a Lichtenštejnskem!
     
    Lichtenštejnsko v březnovém reprezentačním termínu remizovalo 1:1 v Lotyšsku. To by samo o sobě nebylo tak zajímavé, kdyby to nebylo poprvé od srpna 2021, kdy se vyhnulo porážce. Poslední výhra jednoho z nejslabších evropských týmů je mnohem fousatější. Datuje se k říjnu 2020, kdy Lichtenštejnsko vyhrálo v Lucembursku. V uplynulé kvalifikaci Lichtenštejnci prohráli všech deset zápasů a dohromady nastříleli jeden gól do sítě Bosny. Bez gólové radosti byl i pondělní zápas v Albánii, jenž skončil porážkou 0:3.
     
    Rumunsko dnes čeká poslední test před začátkem evropského šampionátu, kde se ve skupinové fázi postupně utká s Ukrajinou, Belgií a Slovenskem. Střetnutí s Lichtenštejnskem je ideální příležitost ke zlepšení nálady, neboť Rumuni nevyhráli žádný ze tří předešlých přípravných zápasů. Se Severním Irskem a Bulharskem remizovalo, kdežto mezikontinentální duel s Kolumbií pro ně skončil porážkou 2:3. Naopak kvalifikací na mistrovství Evropy proletělo Rumunsko naprosto hladce. Skupinu I opanovalo s bilancí 6-4-0. Dvojzápas s papírově nejsilnějšími soupeři ze Švýcarska dopadl pro Rumuny venkovní remízou 2:2 a domácím vítězstvím 1:0.
    V rumunské nominaci nechybí dva bývalí hráči pražských S - Florin Niță a Nicolae Stanciu
     
    Úvodní sestavy:

    Rumunsko: Moldovan – Mogoș, Drăgușin, Racovițan, Olaru – Sorescu, Cicâldău, Șut, Hagi (C), Coman – Pușcaș.
    Náhradníci: Niță, Sava – Bancu, Bîrligea, Drăguș, Grameni, Man, Marin, Mihăilă, Nedelcearu, Rațiu, Stanciu, Târnovanu.
    Trenér: Edward Iordănescu

    Lichtenštejnsko: B. Büchel (C) – Wolfinger, N. Beck, Göppel, Oberwaditzer, Kindle – Luchinger, M. Büchel, Sele – Salanović, Kranz.
    Náhradníci: Lo Russo, Ospelt – J. Beck, Graber, Hasler, Jäger, Marxer, Saglam, Weissenhofer.
    Trenér: Konrad Fünfstück

    Rozhodčí: Antoniou – Kalogirou, Sokratous (CYP).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Zahajovací výkop měli domácí, kteří nastupují ve žlutých dresech. Lichtenštejnsko hraje v obvyklých modročervených barvách.
     
    3
    Vasile Mogoș ve svém prvním souboji schytal bolestivý koňar do stehna. Po skončení jeho ošetřování byl při vyvážení míče faulován Drăgușin.
     
    4
    Pozvolný úvod utkání sleduje v Bukurešti velmi dobrá návštěva. Teprve nedávno otevřený stadion pro 30 000 diváků je zaplněný přinejmenším ze tří čtvrtin.
     
    5
    Ačkoliv je míč v moci vysoce favorizovaných Rumunů, tak se hra odvíjí hlavně ve středním pásmu. Na nějaký moment překvapení si ještě musíme počkat.
     
    6
    Díky faulu Olarua na Wolfingera bude moci Lichtenštejnsko vyjet z obranného bloku. Na ten se pravděpodobně budou muset soustředit od první do poslední minuty.
     
    7
    První náznak šance obstaral centr Hagiho. U zadní tyče si nabíhal Pușcaș, ale Benjamin Büchel si s hlavičkou z ostrého úhlu hravě poradil.
     
    8
    Adrian Șut se při nahánění Salanoviće provinil proti pravidlům a daroval svěřencům Kondrada Fünfstück standardní situaci, při které není vyloučená ani přímá střela na branku.
     
    9
    Sele se zmocnil míče z odhlavičkovaného centru a z nějakých třiadvaceti metrů skvěle natáhl pravačkou k jedovaté ráně, jež v důsledku teče proletěla nad břevnem.
     
    10
    Alibisticky zahraného rohu se rumunská obrana obávat nemusela, protože hosté samovolně zacouvali hluboko na vlastní polovinu. Míč jim bude patřit i nadále, a to vzhledem k faulu na Marcela Büchela.
     
    11
    Florinel Coman se rovněž přesvědčil o tom, že nebude snadné projít přes dobře organizovanou obranu Lichtenštejnců. Individuální průnik skončil ještě před vápnem.
     
    12
    V tomto případě už si domácí cestu do vápna proklestili, ale George Pușcaș po přihrávce z pravé části vápna trefil jen obětavě zasahujícího Niklase Becka.
     
    13
    Teprve osmnáctiletý stoper Oberwaditzer odhlavičkoval příchozí centr na roh. Dobrý míč do vápna přiletěl až napodruhé, ovšem Racovițan v první vážnější šanci vypálil přesně tam, kde byl připraven gólman Büchel s levou nohou. Navazující dorážka byla opět sražena.
    13. Racovițan umístil míč přímo k Büchelovi
     
    14
    Dennis Salanović se po ošemetné situaci u vlastní branky vydal do rychlého protiútoku, jenž byl hraničním zákrokem zastaven ještě na půlce hřiště.
     
    16
    Wolfinger odčinil své propadnutí na kraji obrany nepovoleným zatažením za ruku rozběhnutého Comana. Zkušený obránce jen zázrakem unikl žluté kartě.
     
    17
    Exekuce nařízené standardky se zhostil sám faulovaný Coman, ale Büchel se opět nemusel ani pohnout, aby jeho střílený centr schoval v náruči.
     
    18
    Florinel Coman se bryskně prodribloval do pokutového území. Zasekávačkou na pravačku setřásil Wolfingera, ale při samotném zakončení poslal míč vedle pravé tyče.
     
    19
    Ianis Hagi si ukrojil až moc velké sousto. Proti třem nebyl schopen balon udržet a bezprostředně po ztrátě udělal faul na Kindleho.
     
    20
    Pușcașovi přistál na hlavě skoro dokonalý centr od Hagiho. Útočník italského Bari byl v kapse mezi stopery, ale ze záklonu Büchelovu branku přestřelil.
     
    21
    Menelaos Antoniou si potřebuje promluvit se Selem kvůli jeho nedovolenému zákroku na Cicâldăua. Rumunsko bude pokračovat v tlaku.
     
    23
    Všemožnými způsoby se Șut snažil projít přes modročervenou zeď na hranici pokutového území. Definitivní stopku mu vystavil faul Wolfingera, za který už padla první karta.
     
    24
    Na realizaci zajímavého trestňáku si troufl Ianis Hagi. Büchelův zásah zapotřebí nebyl, tvrdou ránu za něj ve zdi schytal Oberwaditzer.
     
    25
    Felix Oberwaditzer dostal do hlavy, takže se není moc co divit, že zůstává otřesen ležet na hřiště. Ostatní hráči využívají přerušení k rychlému občerstvení.
     
    26
    Zase to zavánělo ziskem přímého kopu pro Rumuny. Po pádu rozběhnutého Comana kousek před vápnem tentokrát zůstala píšťalka kyperského arbitra němá.
     
    27
    Deian Sorescu dopadl na pravé straně velmi podobně. Hráč působící v Turecku skončil na kolenou a Lichtenštejnci nechali odejít volný míč do autu.
     
    28
    Od Seleho tečované střely z deváté minuty se hraje pouze na útočné polovině Rumunů. Po nechtěném zásahu hlavního rozhodčího bude postupný útok obnovovat Adrian Șut.
     
    29
    Alexandru Cicâldău nekopl do míče natolik silně, aby jeho centr doletěl za stopery na dva útočníky, kteří číhali až na úrovni zadní tyče.
     
    30
    Držení míče: 64 % – 36 %.
     
    31
    Hagi se vpravo uvolnil k centru. Na rozdíl od Cicâldăua to s razancí ale přehnal a míč proletěl vysoko nad čtyřmi spoluhráči v pokutovém území.
     
    32
    Hagiho náběh se potkal s Comanovým brilantním centrem. Záložník Alavésu hlavičkoval u zadní tyče do země a poblíž stojící Benjamin Büchel odrazil míč na roh.
     
    33
    Coman vlevo přenechával míč Mogoșovi. Ten místo centru otáčel těžiště k Sorescuovi a jeho přihrávka vzduchem ztroskotala na rukavicích Büchela.
     
    34
    Při chytání Sorescuova centru se Benjamin Büchel dostal do kontaktu s jinými hráči, kteří měli o letící míč zájem. I v tomto případě ale bude stačit symbolické ošetření.
     
    35
    Hezky vypadající souhru Rumunů překazil ofsajd. Během narážečky s Comanem se za posledním obráncem zapomněl Vasile Mogoș.
     
    36
    Pușcaș neměl šanci chytit přetažený nákop. U zadní čáry se postaral alespoň o to, že to nebude odkop od branky, nýbrž aut Becka z nevýhodného místa u rohového praporku.
     
    37
    Sorescu byl u pravého okraje velkého vápna zdvojen a nepovedlo se mu propašovat míč před branku. Vzápětí se hra zastavila kvůli sedícímu Salanovićovi.
     
    38
    Útočník hrající za kanadský York United odchází se smutnou grimasou mimo hrací plochu. Podle toho, kde se drží, to vypadá na problém s tříslem.
     
    39
    V souvislosti s nekvalitním odkopem vracel Drăgușin míč před lichtenštejnskou branku. Pușcașovi se v předklonu hlavička nepovedla a balon mu utekl k Büchelovi.
     
    41
    Ačkoliv vypadal Salanovićův zdravotní stav beznadějně, tak se zatím vrátil na hřiště. Fünfstück narychlo chystané střídání o pár minut odkládá.
     
    42
    Coman se po drzé kličce ocitl moc blízko u brankáře. Lichtenštejncům se pak zase nepovedlo odkopnout balon do bezpečí a Benjamin Büchel kvůli tomu musel řešit nedokonale umístěnou hlavičku Cicâldăua.
     
    43
    Coman sklepl vysoký nákop mimo dosah svých spoluhráčů. Marcel Büchel hned poté zezadu srazil k zemi Hagiho a na světě je přímý kop z ideální palebné destinace.
     
    44
    Ani z tohoto mráčku nezapršelo. Coman potřeboval obstřelit zeď, ale kromě ní o pořádný kus minul i pravou tyč Büchelovy branky.
     
    45
    Ze získaného faulu za půlící čarou hosté nic nevytěžili. Marcel Büchel nasměroval dlouhatánskou diagonálu přesně do rukavic nudícího se Moldovana.
     
    45+1
    S ohledem na vícero ošetřování se první poločas nastavuje o dalších pět minut.
     
    45+2
    Darius Olaru na útočném výletě namířil finální přihrávku z levé části vápna pouze k Benjaminu Büchelovi, který je už dlouhé roky jasnou jedničkou Lichtenštejnské reprezentace.
     
    45+3
    Dennis Salanović se znovu nachází v nefotbalové pozici a v tomto případě už je jasné, že na hřišti nevydrží ani do konce prvního poločasu.
     
    45+4
    Comanův štiplavý projektil z dálky Büchel raději jenom vyrazil. Hlavní hvězda FCSB opakovaně prokazuje, že dokáže být rozdílovým hráčem. Při této akci na levé straně si vystačil úplně sám.
     
    45+4
    Liam Kranz se stal druhým mužem napomenutým žlutou kartou. Z následné standardky Rumuni nevymysleli vůbec nic. Vše spěje k bezbrankovému konci první půle.
     
    45+5
    První poločas skončil.
     
    S výjimkou Seleho tečované střely navazující na standardní situaci se podle očekávání hrálo jen na branku Benjamina Büchela. Favorizované Rumunsko si vytvořilo množství náznaků šancí, ale blízko ke gólu bylo jenom ve 13. minutě, kdy čtyřiatřicetiletý gólman nohou likvidoval Racovițanovu možnost z rohového kopu. Lichtenštejnsko mělo několikrát starosti spojené s vysokými centry, ovšem Pușcașovi a spol. se v hlavičkování moc nedařilo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Lichtenštejnsko:
    ze hřiště odchází Dennis Salanović, přichází Fabio Luque-Notaro.
     
    47
    Rumuni okamžitě začali tlakem. Centr zleva měl za následek Hagiho střelu zpoza vápna, která byla odkloněna k rohovému praporku.
     
    48
    Coman se chtěl v presinku natlačit mezi míč a Wolfingera. Krajního beka Lichtenštejnců v danou chvíli fauloval a to znamená rozehrávku Niklase Becka.
     
    49
    Do ofenzivy jsou hosté opravdu slabí. Když už Marcel Büchel rozdal přesný pas do křídla, tak příjemce míče naprosto selhal ve zpracování.
     
    50
    Moc dobře to při postupu do rozhozené obrany neudělal ani Kranz. Místo vytažení míče po levé straně dával vzduchem přihrávku na střed, kde v silovém souboji nestačil Luque-Notaro.
     
    51
    Kindleho riskantní skluz na okraji pokutového území podťal driblujícího Hagiho. Rumuny už poněkolikáté čeká realizace přímého kopu.
     
    52
    Hagi překopl tříčlennou zeď a za ní i horní tyčku lichtenštejnské branky. Domácí fotbalisté už začínají být trochu frustrovaní z toho, že se jim velký tlak nedaří přetavit ve vedoucí zásah.
     
    53
    Během předchozího faulu na Hagiho se Kenny Kindle podle všeho zranil. Hostující trenérský štáb bude muset provést druhou změnu z kategorie vynucených.
     
    54
    Na křídle stojící Sorescu chtěl z jedničky sklepnout míč do vápna. Samotná realizace byla bídná, takže Lichtenštejnci dál odolávají.
     
    55
    Hagi měl pár metrů před šestnáctkou dost prostoru k navedení míče na levačku. Prudkou střelu tlačil ze svého pohledu k pravé tyči, ale Büchel ji výborným zákrokem vyrazil mimo dosah číhajícího Mogoșe.
    55. Hagiho sympatický pozdrav zpoza vápna
     
    55
    Střídání v týmu Lichtenštejnsko:
    ze hřiště odchází Kenny Kindle, přichází Marco Marxer.
     
    57
    Pușcaș si převzal míč ve vápně, ale v koncovce opět neukázal takovou kvalitu, aby Büchelovi pořádně zavařil.
     
    58
    Střídání v týmu Rumunsko:
    ze hřiště odchází Adrian Șut, přichází Marius Marin.
     
    58
    Střídání v týmu Rumunsko:
    ze hřiště odchází Alexandru Cicâldău, přichází Nicolae Stanciu.
     
    58
    Střídání v týmu Rumunsko:
    ze hřiště odchází Vasile Mogoș, přichází Nicușor Bancu.
     
    59
    Coman vtipnou patičkou otevřel lokalitu na levém křídle, jenže Bancu při prvním setkání s balónem odcentroval do gólmana Büchela.
     
    60
    Znovu si domácí pomohli souhrou na jeden dotek ve vysoké rychlosti. Opět chybělo jen lepší finále, pokus Comana byl zablokován.
     
    61
    Benjamin Büchel bude i dál v pohotovosti. V souvislosti s faulem Comana bude čelit standardní situaci z levé strany.
     
    62
    Nicolae Stanciu předvedl hodně ambiciózní pokus nedaleko od postranní čáry. Míč zakroutil vysoko nad břevno.
     
    63
    Podobné standardky z protější strany se ujal Hagi. Tentokrát šlo o centr, který Pușcaș z nekomfortní pozice prodloužil mimo tři tyče.
     
    64
    A další ukázka nekvality v zakončení. Coman se na základě přesného centru dostal mezi rozestoupené obránce, ale hlavou uklidil míč nad břevno.
     
    65
    Držení míče: 64 % – 36 %.
     
    65
    Střídání v týmu Lichtenštejnsko:
    ze hřiště odchází Liam Kranz, přichází Ferhat Saglam.
     
    65
    Střídání v týmu Rumunsko:
    ze hřiště odchází Florinel Coman, přichází Valentin Mihăilă.
     
    65
    Střídání v týmu Rumunsko:
    ze hřiště odchází Ianis Hagi, přichází Dennis Man.
     
    66
    Marius Marin se okamžitě prezentoval pokusem o uvolnění Stanciua, ale bývalá hvězda česká nejvyšší soutěže to přece jenom měla k míči daleko.
     
    67
    Pușcașovi to dnes na hrotu opravdu nelepí. Teď měl i trochu smůly, neboť o milimetry nedosáhl na Sorescův centr z pravého křídla.
     
    68
    Benjamin Büchel dobře zanalyzoval průnikovou z hloubi pole a daleko z branky stopil kolmici určenou pro čerstvého Mana.
     
    69
    Simon Luchinger chtěl trefit míč, ale místo toho od něj schytal nepříjemný kopanec Mihăilă. Je to třetí žlutá na straně Lichtenštejnska.
     
    70
    Ani nový exekutor přímých kopů rumunským fanouškům radost neudělal. Nicolae Stanciu ze své oblíbené pozice branku těsně přestřelil, za což mohla miniaturní teč ve zdi.
    70. Nicolae Stanciu z přímého kopu těsně přestřelil
     
    71
    Při rohovém kopu míč nebezpečně proletěl napříč malým trestným územím. Vzešel z toho roh z protější strany, ale ani Manův prodloužený centr gólem neskončil.
     
    72
    Osmnáctiletý mladík Fabio Luque-Notaro nedokázal udržet míč na útočné polovině. Místo toho se provinil faulem na Racovițana.
     
    73
    Jiný teenager, osmnáctiletý obránce Oberwaditzer, rovněž fauloval. Špatně načasovaným zákrokem vedle vápna dal Rumunům další z mnoha standardních situací.
     
    74
    Stanciu posílal klasický centr do předbrankového prostoru. Balon byl odražen před vápno a Bancu následnou ranou trefil jen lichtenštejnské bloky.
     
    75
    Zhruba dvacet minut před koncem to vypadá, že obránci Lichtenštejnska už nemají dostatek sil, aby čelili občerstvené ekipě Rumunů. Hostům přichází vhod ošetřování Marcela Büchela.
     
    76
    Střídání v týmu Rumunsko:
    ze hřiště odchází Darius Olaru, přichází Denis Drăguș.
     
    77
    Díky prodlouženému výkopu Benjamina Büchela byl k vidění zcela ojedinělý jev. Hosté si dali vícero přihrávek po sobě a Sele se dokonce pokusil odcentrovat. Tento míč sebral Moldovan.
     
    78
    Valentin Mihăilă tušil, že se ho Man pokusí uvolnit kolmicí za obranu. První byl u balónu Benjamin Büchel, který dnes příkladně čte hru.
     
    79
    Marcel Büchel byl podražen Marinem, když si zasekával míč na půlící čáře. Hned po neadresném nákopu Büchela však Lichtenštejnsko balon ztratilo.
     
    80
    Bancu nabízel míč směrem k Pușcașovi a Drăgușovi. Tito dva si v rychlé souhře v pokutovém území nevyhověli a Rumuni musí budovat akci od nuly.
     
    81
    Sorescu z pořádné dálky nepřekonal hostující bloky. Pokračování útočné akce znemožnil hlavní rozhodčí, který se chce podívat na ležícího Oberwaditzera.
     
    82
    Je to aspoň pošesté, co na hřišti vidíme realizační tým Lichtenštejnska. Znovu tak můžeme čekat, že Antoniou nastaví nad rámec druhé půle větší porci minut.
     
    83
    Pușcaș sklepával centr z pravého křídla pod sebe. Mihăilă si míč vybojoval pro sebe a Büchel měl co dělat, aby jeho razantní ránu vytáhl nad břevno.
    83. Střeleckou krizi Rumunů neukončil ani Mihăilă
     
    84
    Drăguș se uvolnil na levém okraji vápna, ale finální pas před bránu mu zase sebral skvěle chytající Büchel. Domácí kouč Iordănescu na to reagoval ironickým úsměvem.
     
    85
    Wolfinger po špatném sklepnutí Soresca odkopl míč z vápna jen na Stanciua. Bývalá hvězda české nejvyšší soutěže neprodleně vypálila z dálky. Büchel byl ale připraven a po nařízeném rohu zastavil i Manovu střelu z osmnácti metrů!
     
    86
    Mihăilă si špatně přebral přihrávku Bancua. Okolnosti ho donutily vyndat míč před vápno, odkud Stanciu z jedničky minul ze svého pohledu levou tyč.
     
    88
    Denis Drăguș při napadání poslal na zem Oberwaditzera. Benjamin Büchel s postupujícím časem stále více zdržuje při rozehrávce.
     
    89
    Hosté zaspali u domácího nákopu z obrany. Neplatilo to v případě Benjamina Büchela, jenž opět vystartoval z branky a nepustil do šance Mihăilu.
     
    90
    Střídání v týmu Lichtenštejnsko:
    ze hřiště odchází Simon Luchinger, přichází Alessio Hasler.
     
    90
    Střídání v týmu Lichtenštejnsko:
    ze hřiště odchází Fabio Luque-Notaro, přichází Elias Jäger.
     
    90+1
    Nastavuje se 8 minut.
     
    90+2
    Sorescu nemohl nic dělat s nechytatelnou přihrávkou do pravého křídla. Z podobného místa se ještě předtím ke střele prodribloval Man, ale Büchel málo razantní střelu u své levé tyčky lapil.
     
    90+2
    S udělením žluté karty za Büchelovo zdržování si kyperský rozhodčí alibisticky počkal na nastavený čas.
     
    90+3
    Pușcașovo trápení na hrotu útoku neukončila ani další standardka, při které se mu nepovedlo kvalitně umístit hlavičku.
     
    90+4
    Faul na půlce připravil Rumuny jen o pár sekund. Bezprostředně po hostující rozehrávce si vybojovali míč zpět a teď zase posílají všechny jednotky do útoku.
     
    90+5
    Sorescu posadil centr na hlavu Göppela. Okupování vápna pokračovalo až do Mihăilovy střely zpřed šestnáctky, kterou Büchel řešit nemusel.
     
    90+7
    Manovi uletěl centr z pravé strany do autu. Míč se celou dobu pohyboval minimálně metr a půl nad všemi dostupnými hlavičkáři.
     
    90+8
    Ještě jedna žlutá karta na straně Lichtenštejnska. Arona Seleho mrzet nebude, pakliže se jeho týmu podaří ubránit jednu z posledních akcí.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    Lichtenštejnsko má velký důvod k radosti! Jeden z trpaslíků mezinárodního fotbalu se v Bukurešti celý zápas statečně bránil a s účastníkem evropského šampionátu vydřel cennou remízu 0:0. Domácí svého soupeře přestříleli 35:1, ale kvůli bezchybnému výkonu brankáře Benjamina Büchela zůstali v koncovce až do konce impotentní. Pro Rumuny je to dvojnásob alarmující skutečnost, neboť výsledkem 0:0 skončil i jejich úterní souboj s Bulharskem.
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 12:0. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:19.
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:16:29)

    Michal Břuchanský

    Góly:

    Karty:   23. Wolfinger (LIC), 45+4. Kranz (LIC), 69. Luchinger (LIC), 90+2. B. Büchel (LIC), 90+8. Sele (LIC)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 12:0. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:19.
    Rumunsko: Moldovan – Mogoș (58. Bancu), Drăgușin, Racovițan, Olaru (76. Drăguș) – Sorescu, Cicâldău (58. Stanciu), Șut (58. Marin), Hagi (C) (65. Man), Coman (65. Mihăilă) – Pușcaș.
    Náhradníci: Niță, Sava – Bîrligea, Grameni, Nedelcearu, Rațiu, Târnovanu.

    Tréner: Edward Iordănescu

    Lichtenštajnsko: B. Büchel (C) – Wolfinger, N. Beck, Göppel, Oberwaditzer, Kindle (55. Marxer) – Luchinger (90. Hasler), M. Büchel, Sele – Salanović (46. Luque-Notaro, 90. Jäger), Kranz (65. Saglam).
    Náhradníci: Lo Russo, Ospelt – J. Beck, Graber, Weissenhofer.

    Tréner: Konrad Fünfstück

    Rozhodca: Antoniou – Kalogirou, Sokratous (CYP)