Rumunsko – Japonsko 4:2 (kon.) | Taliansko – J. Kórea 8:1 (kon.) | Maďarsko – Slovinsko 2:1 (kon.)
koniec
Maďarsko
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Slovinsko
cz Sobota 04.05.2024, 19:30 • Sparkasse Arena, Bolzano • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A • 5. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:09 Kristof PAPP - 2:1
     
    57:09
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Tak tomu se může skoro říkat zlatý gól! I když do konce ještě zbývají tři minuty. KRISTOF PAPP se prosadil v přesilové hře, když se k brance přihnal ze strany a doklepl do odkryté branky předchozí střelu Vargy, kterou Krošelj srazil právě do strany. Asistence: Balázs Varga, Henrik Nilsson.
    25:37 Rok TIČAR - 1:1
     
    25:37
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Slovinci vyrovnávají na 1:1! Přestože bylo v prvních minutách lepší Maďarsko, Slovinci tlak ustáli a začali také vystrkovat růžky. A tento hodně šťastný gól jde zcela na vrub brankáře Bálizse. ROK TIČAR skončil na břiše na ledě a vleže jen tak naslepo poslal ze strany puk do brankoviště. Bálizs si ho nechal projet k pravé noze a protečoval jej za svá záda. Asistence: Robert Sabolič, Matic Török.
    07:08 János HARI - 1:0
     
    07:08
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    První střela Maďarska na bránu Slovinska a první gól! JÁNOS HARI přijal nahrávku od zadního mantinelu a prudkou střelou se trefil do horní poloviny klece! Asistence: István Terbócs, Akos Mihaly.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 8. Hari (Terbócs, Mihaly), 58. Papp (Varga, Nilsson) – 26. Tičar (Sabolič, Török)


    Maďarsko: Bálizs (Horváth) – Stipsicz (A), Hadobás, Kiss, Nilsson, Garát, Ortenszky, Szabó – Varga, Hári, Sofron – Erdély (C), Sebök, Papp – Nemes, Sárpátki, Galló – Mihaly, Németh, Terbócs (A)
    Tréner: Don MacAdam

    Slovinsko: Krošelj (Pintarič) – Mašič, Magovač, Crnovič, Čošič, Podlipnik, Čepon, Bohinc, Jezovšek – Sabolič (C), Tičar (A), Török – Tomaževič, Macuh, Kuralt (A) – Drozg, Simšič, Mahkovec – Mehle, Beričič, Sodja
    Tréner: Edo Terglav

    Rozhodca: Frandsen (DEN), Langin (CAN) – Laguzov (GER), Niittyla (FIN)