St. Louis – Chicago 5:2 (kon.) | Edmonton – Vegas 5:1 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:4 (po pr.)
koniec
St. Louis Blues
5:2 (4:0, 0:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
cz Štvrtok 11.04.2024, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:51 Landon SLAGGERT - 5:2
     
    56:51
    Chicago právě vstřelilo branku! Chicago se dočkalo snížení! V dobrém světle se ukázal čtvrtý útok. Donato se po nahrávce Entwistleho protáhl podél mantinelu, a pak nabil do mezikruží LANDONU SLAGGERTOVI, který rychlou ranou ze slotu prostřelil Hofera. Asistence: Ryan Donato a Mackenzie Entwistle.
    50:01 Robert THOMAS - 5:1
     
    50:01
    St. Louis právě vstřelilo branku! Domácí zase vedou o čtyři góly. ROBERT THOMAS uspěl střelou ze slotu, kam mu puk nabil Schenn a Thomas svou střelou nedal šanci Söderblomovi na jakýkoliv zákrok. Asistence: Brayden Schenn a Zachary Bolduc.
    28:40 Philipp KURASHEV - 4:1
     
    28:40
    Chicago právě vstřelilo branku! Chicago se poprvé prosazuje. Schenn trefil tyčku hostující brány a hosté se vydali vpřed a pěknou akcí se dostali do útočného pásma. Korchinski vypálil z mezikruží a jeho vyraženou střelu si dojel PHILIPP KURASHEV a rychlou dorážkou překazil Hoferovi čisté konto. Asistence: Kevin Korchinski.
    06:57 Zachary BOLDUC - 4:0
     
    06:57
    St. Louis právě vstřelilo branku! Domácí hrají v první části zatím fantasticky a pro Chicago to zavání debaklem. Tentokrát se dostali domácí do útočného pásma a Thomas krásnou křižnou nahrávkou u pravé tyčky stojícího ZACKA BOLDUCA, který už pouze doklepl puk do odkryté části branky. Asistence: Robert Thomas a Brayden Schenn.
    04:37 Torey KRUG - 3:0
     
    04:37
    St. Louis právě vstřelilo branku! St. Louis má střelecký apetit opravdu vysoký, protože už vede o tři góly! Celá akce začala za brankou, odkud Alexandrov nahrál Kesselovi na modrou čáru. Kessel našel na stejné čáře volného TOREYHO KRUGA, jehož tvrdá rána skončila za zády Mrázka. Ten se z branky pakuje a do brány místo něj míří Söderblom. Asistence: Matthew Kessel a Nikita Alexandrov.
    02:46 Jordan KYROU - 2:0
     
    02:46
    St. Louis právě vstřelilo branku! Druhý gól domácích v rychlém sledu. Bučněvič našel Saada, který v přečíslení 2 na 1 vyrazil dopředu. Celou akci ještě vyšperkoval nahrávkou na levý kruh, kde JORDAN KYROU, jehož rychlá rána prošla Mrázkovi nad betonem. Asistence: Brandon Saad a Pavel Bučněvič.
    02:04 Jordan KYROU - 1:0
     
    02:04
    St. Louis právě vstřelilo branku! První gól utkání! Hofer rozehrál od branky na levý mantinel, kde byl Leddy. Ten následně našel přesnou nahrávkou za obranou JORDANA KYROUA, který se z úniku nemýlil a poslal puk nad beton Mrázka. Asistence: Nick Leddy a Joel Hofer.

    Mateo

    Góly a asistencie: 3. Kyrou (Leddy, Hofer), 3. Kyrou (Saad, Bučnevič), 5. Krug (Kessel, Alexandrov), 7. Z. Bolduc (R. Thomas, B. Schenn), 51. R. Thomas (B. Schenn, Z. Bolduc) – 29. Kurashev (Korchinski), 57. Slaggert (Donato, Entwistle)


    St. Louis Blues: Hofer (Binnington) – Parayko (A), Perunovich, Kessel, Krug, Tucker, Leddy – B. Schenn (C), R. Thomas (A), Z. Bolduc – Kyrou, Bučnevič, Saad – Kapanen, Dean, Toropčenko – Blais, Alexandrov, N. Walker.
    Tréner: Drew Bannister

    Chicago Blackhawks: Mrázek (5. Söderblom) – A. Vlasic, S. Jones (A), Korchinski, Megna, Tinordi, Zajcev – Reichel, Bedard, Kurashev – T. Johnson, Athanasiou, T. Raddysh – Blackwell, Dickinson (A), Joe. Anderson – Donato, Entwistle, Slaggert.
    Tréner: Luke Richardson

    Rozhodca: O´Rourke, Syvret – Kovachik, Cormier

    Diváci: 18 096