Columbus – Colorado 4:1 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 3:4 (po pr.)
Tampa Bay – Detroit 2:4 (kon.) | Toronto – Florida 6:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 3:2 (po pr.)
Winnipeg – LA Kings 4:3 (kon.) | San Jose – Seattle 2:4 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
2:4 (1:3, 1:0, 0:1)
Seattle Kraken
cz Utorok 02.04.2024, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Jared MCCANN - 2:4
     
    59:53
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hotovo. JARED MCCANN měl sice problémy po najetí do pásma, následně se ale protáhl do zakončení, nejprve trefil tyčku, hned však dorazil puk do sítě.
    25:04 Klim KOSTIN - 2:3
     
    25:04
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Důležitý kontaktní gó! Domácí to v útočném pásmu sehráli výborně, kombinace šla na volného Vlasice, ten se napřáhl a vypálil. Kotouč navíc ještě tečoval KLIM KOSTIN, Philipp Grubauer neměl šanci – 2:3. Asistence: Marc-Édouard Vlasic a Fabian Zetterlund.
    17:06 Shane WRIGHT - 1:3
     
    17:06
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken se vrací do trháku! Hosté dobře přešli střední pásmo a vytvořili zajímavé přečíslení. Přišla výměna puku, SHANE WRIGHT si počkal před bránou a doráží kotouč do sítě – 1:3. Asistence: Jordan Eberle a Jaden Schwartz.
    14:19 Fabian ZETTERLUND - 1:2
     
    14:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Parádní rána! FABIAN ZETTERLUND se napřáhl na pravém kruhu a skvěle trefil do vzdálenějšího růžku, tady neměl Philipp Grubauer nárok. San Jose je zpět ve hře – 1:2.
    11:26 Oliver BJORKSTRAND - 0:2
     
    11:26
    Seattle právě vstřelil branku!
    Další parádní švih, další gól. Tento gól vypadal dost podobně, jako ten první, s tím rozdílem, že tentokrát OLIVER BJORKSTRAND zakončoval z pravé a ne z levé strany. Stále však platí, že na jedovku z kruhu Mackenzie Blackwood znovu nedosáhl a San Jose prohrává o dva góly. Asistence: Eeli Tolvanen a Matthew Beniers.
    00:31 Matthew BENIERS - 0:1
     
    00:31
    Seattle právě vstřelil branku!
    První střela na bránu končí v síti! MATTHEW BENIERS dostal na levé straně trošku prostoru, Oliver Bjorkstrand jej z rohu vybídl na ránu z první z kruhu a hostující lídr parádním zakončením proměnil – 0:1 Asistence: Oliver Bjorkstrand a Eeli Tolvanen.

    Adam Čuba

    Góly a asistencie: 15. Zetterlund (Granlund, Eklund), 26. Kostin (M. Vlasic, Zetterlund) – 1. Beniers (Bjorkstrand, Tolvanen), 12. Bjorkstrand (Tolvanen, Beniers), 18. Wright (Eberle, Schwartz), 60. McCann (Schwartz, Dunn)


    San Jose Sharks: Blackwood (D. Cooley) – Ferraro, Burroughs, M. Vlasic, Addison, Thrun, Rutta – Kostin, Granlund, Zetterlund – Bailey, Kunin, Zadina – Bordeleau, Sturm, Labanc – Eklund, Carpenter, Hoffman – Couture.
    Seattle Kraken: Grubauer (Daccord) – Dumoulin, Larsson, Oleksiak, Borgen, R. Evans, Schultz, Dunn – Tolvanen, Beniers, Bjorkstrand – Schwartz, Wright, Eberle – B. Tanev, McCann, Burakovsky – Kartye, Morrison, Winterton – Gourde.