Columbus – Colorado 4:1 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 3:4 (po pr.)
Tampa Bay – Detroit 2:4 (kon.) | Toronto – Florida 6:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 3:2 (po pr.)
Winnipeg – LA Kings 4:3 (kon.) | San Jose – Seattle 2:4 (kon.)
koniec
Tampa Bay Lightning
2:4 (0:0, 1:1, 1:3)
Detroit Red Wings
cz Utorok 02.04.2024, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Lucas RAYMOND - 2:4
     
    58:57
    Detroit právě vstřelil branku! LUCAS RAYMOND získal po buly, které Tampa vyhrála, kotouč, který dovezl až do prázdné branky. Bez asistence.
    57:20 David PERRON - 2:3
     
    57:20
    Detroit právě vstřelil branku! Hosté se potřetí v zápase dostávají do vedení! Seider pálil z dálky, kotouč se odrazil od Vasilevského před branku. Tam byli dva hráči Tampy, kteří ale neuhlídali DAVIDA PERRONA, jenž kotouč uklidil do branky. Asistence: Moritz Seider a J. T. Compher.
    45:59 Steven STAMKOS - 2:2
     
    45:59
    Tampa právě vstřelila branku! Znovu je srovnáno! Tampa sehrála parádní přesilovkovou kombinaci. Raddysh poslal kotouč Kučerovovi na pravou stranu, ten přesunul po ose na Pointa, který ale kotouč jen lehce tečoval ke STEVENU STAMKOSOVI, který už předvedl svou klasiku, brutální dělovku z první z levého kruhu. Asistence: Brayden Point a Nikita Kučerov.
    43:40 Robby FABBRI - 1:2
     
    43:40
    Detroit právě vstřelil branku! Hosté znovu vedou! Dumba nedokázal ubránit soupeře, který podél levého mantinelu protáhl kotouč až k brance. Následně sice nedokázal vsítit a o puk přišel, ale ROBBY FABBRI si do předbrankového prostoru sjel a kotouč dorazil. Asistence: J. T. Compher.
    28:36 Anthony CIRELLI - 1:1
     
    28:36
    Tampa právě vstřelila branku! Tak tohle je neuvěřitelné! ANTHONY CIRELLI poté, co mu video gól v oslabení vzalo, v oslabení skóruje znovu, a tentokrát už regulérně. Najel si podél pravého mantinelu až na kruh a pálil k zadní tyči. Asistence: Brandon Hagel.
    20:37 Patrick KANE - 0:1
     
    20:37
    Detroit právě vstřelil branku! Hosté z ničeho nic jsou do vedení. PATRICK KANE jen tak bekhendem nahodil kotouč z pravého kruhu na branku, a trefil skvěle volnou část branky. Vasilevskij asi nebude mít úplně čisté svědomí. Asistence: Dylan Larkin a Alex DeBrincat.

    Jiří Polášek

    Góly a asistencie: 29. Cirelli (Hagel), 46. Stamkos (Point, Kučerov) – 21. P. Kane (Larkin, DeBrincat), 44. Fabbri (Compher), 58. Perron (Seider, Compher), 59. Raymond


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Konin) – D. Raddysh, Hedman (A), Černák, Dumba, Perbix, Lilleberg – Kučerov (A), Point, Duclair – Stamkos (C), Cirelli, Hagel – Chaffee, Paul, Eyssimont – Motte, Glendening, Jeannot.
    Tréner: Jon Cooper

    Detroit Red Wings: Lyon (Reimer) – Seider, Walman, Petry, Edvinsson, Gostisbehere, Chiarot – P. Kane, Larkin (C), DeBrincat – Raymond, Compher, Perron (A) – Fischer, Copp (A), Rasmussen – Veleno, Czarnik, Fabbri.
    Tréner: Derek Lalonde

    Rozhodca: S. Kozari, T. Chmielewski – J. Deschamos, M. MacPherson