Róża Gumiennová - Lucia Szabová sk Vítězka: Szabová (kon.) | Jakub Bahník - Wahid Najand Vítěz: Najand (kon.)
Karol Ryšavý - Arijan Topallaj sk Vítěz: Topallaj (kon.) | Christian Jungwirth - Robert Pukač sk Vítěz: Jungwirth (kon.)
koniec udalosti
Karol Ryšavý - Arijan Topallaj

Vítěz: Topallaj

Sobota 23.03.2024, 21:29 • Hanns-Martin-Schleyer-Halle, Stuttgart • Oktagon MMA
     
    To je pro tento zápase vše. My ovšem ještě dnes nekončíme, protože ještě přineseme přenos z hlavního zápasu Jungwirtha proti Pukačovi. (21:35:45)
     
    Po 36 sekundách je hotovo neskutečnou výhru na svou stranu připisuje Arijan Topallaj.

    Arijan vlétl do duelu s neskutečnou energií, kterou využil na tvrdou palbu úderů, jenž procházely přesně na hlavu Ryšavého. Po jednom z nich byl slovenský borec vyslán k zemi a sudí Václav Přibyl musel střetnutí okamžitě ukončit.

    Samozřejmostí je, že Topallaj v rozhovoru děkuje svému týmu a také svým fanouškům.
     
    Vítěz: Arijan Topallaj (KO)
     
    00:36
    Konec zápasu.
     
    00:36
    Wau, tohle je neskutečně rychlý konec! Již od úvodních sekund do toho Arijan Topallaj vlétl v neskutečné dynamice úderů na bradu. To s Karolem hodně otřáslo, až ho jedna z ran u pletiva poslala bezvládně k zemi a je po zápase.
     
    00:01
    Začátek 1. kola.
     
    Duel začne o chvilku déle, protože zatím není k dispozici doktor.
     
    Zápas přímo v kleci bude řídit Václav Přibyl.
     
    Plně soustředěn přichází na scénu Karol Ryšavý.
     
    Za neskutečně energické hudby přichází do klece jako první Arijan Topallaj.
     
    Vážení

    Ani zde nedošlo k nějakým problémům, protože Karol navážil 70.8 kilogramů, jeho protivník Topallaj měl o 100 gramů méně.
    Staredown rozhodně nebyl v rukavičkách, když Arijan měl nějaké řeci, kterým se ovšem Ryšavý jen pousmál.
     
    Karol "Bomby" Ryšavý
    MMA bilance: 13 výher / 6 porážek (OKTAGON: 9 výher / 4 porážky)


    Třicetiletý slovenský bojovník už je brán jak veterán OKTAGONu. Stal se totiž šampionem 3. série Výzvy a nastoupí ve Stuttgartu do svého 14.střetnutí pod žlutočernými barvami. Posledních pět bitev je pro Karola velice nevyrovnaných, jelikož střídal výhry a porážky, nutno podotknout, že padli s opravdou špičkou (Lengál, Legierski). Ovšem jeho silná stránka je v postoji, kde dokázal ukončit zápas již sedmkrát, což potvrdil i naposledy. Na nohy postavil celou O2 arénu, když k zemi poslal bezradného Madureiru a před německé publikum jede s výhrou v zádech.

    Připíše si Ryšavý druhé vítězství v řadě za sebou?
     
    Arijan Topallaj
    MMA bilance: 5 výher / 0 porážek / 1 remíza (1 výhra / 0 proher / 0 remíz)


    Talentovaný německý bojovník překvapuje téměr celý svět MMA. Ze šesti profesionálních duelů dokázal pětkrát vyhrát a jednou se rozdělil se soupeřem o remízu. Všechna vítězství byla navíc připsána v prvním kole a hned čtyři z nich KO nebo TKO. Svůj debut v OKTAGONu má již za sebou, když ke konci minulého roku v Kolíně položil k zemi Romana Pauluse. Slovák je shodou okolností týmový parťák Ryšavého, takže Arijan může seknout dva velké kamarády v řadě.

    Zvítězí opět Topallaj v úvodním kole?
     
    Krásný sobotní večer z německého Stuttgartu! Od 18:00 v Hanns-Martin-Schleyer-Halle bude vůbec poprvé k vidění turnaj OKTAGONu 55. Pro tuto příležitost byla sestavena velice atraktivní karta s několika domácími borci, ale samozřejmě nechybí bojovníci z Čech a Slovenska. K vidění bude celkem 12 zápasů rozdělených na půl do Prelims a Main Card. My vám přineseme hned čtyři atraktivní bitvy. Ve třetím se podíváme do lehké váhy, kde se představí Karol Ryšavý proti vycházející německé hvězdě Arijanovi Topallajovi.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 21:00.

    Dávid Švec

    Václav Přibyl