Sparta – Chodov 6:9 (kon.) | Česká Lípa – Tatran 6:13 (kon.) | Bohemians – Vítkovice 5:6 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 4:5 (kon.)
koniec
ACEMA Sparta Praha
6:9 (0:1, 5:3, 1:5) Stav série: 0:3
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Sobota 16.03.2024, 15:30 • UNYP ARENA • Livesport Superliga (CZ) • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    59:45
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov přidává ještě jednu branku! MAREK ŠMÍD to udělal nyní velmi podobně jako jeho kolega před pár vteřinami a dokázal vstřelit míček přesně do odkryté branky! Bez asistence.
     
    59:27
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tohle je už asi konečná! TOM ONDRUŠEK se dokázal dostat k odraženému balónku a poté míček poslal přesně do branky, která byla prázdná! Bez asistence.
     
    58:41
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov se dostává do vedení! Mikuláš Komárek se dostal k pravé tyči a poté skvěle předal míček na nabíhajícího MARKA ŠMÍDA, který dokázal zakončit k levé tyči domácí branky! Asistence: Mikuláš Komárek.
     
    56:30
    Chodov právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno a možná se podíváme do prodloužení! Jiří Bauer přesně nahrál na střed hřiště, kde se objevil TOM ONDRUŠEK, ten se otočil do střelecké pozice a dokázal přesně zakončit k pravé tyči! Asistence: Jiří Bauer.
     
    55:40
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov snižuje na rozdíl jedné branky! Marek Vávra dokázal přesně nahrát na TOMA ONDRUŠKA, který vyslal na Martina Beneše výbornou střelu, která zamířila přesně do levého horního rohu branky! Asistence: Marek Vávra.
     
    52:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde do dvoubrankového vedení ve hře 4 na 4! Matěj Čermák odebral míček na mantinelu, vzápětí nahrál přesně na MICHALA KAREŠE, který dokázal zakončit do dokryté branky! Asistence: Matěj Čermák.
     
    37:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Velmi bláznivá třetina pokračuje! JAN PEŠKA se velmi dobře zorientoval na brankovišti Karla Hodíka, kterému vypadl míček z výstroje a domácí útočník toho velmi rychle využil! Asistence: Martin Pražan.
     
    37:43
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov srovnává velmi rychle! VOJTĚCH PETRÁŇ dostal milimetrovou přihrávku od Radima Slunečka k pravému mantinelu a dokázal zakončit přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Radim Slunečko.
     
    36:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se dostává zpět do vedení! Matěj Čermák skvěle dokázal najít naslepo z otočky volného LUKÁŠE UJHELYIHO, který dokázal v plném běhu vymést volné místo v brance Karla Hodíka! Asistence: Matěj Čermák.
     
    31:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme opět velmi rychle srovnáno! Jan Marvánek natáhl ke střele z velké dálky, jeho střelu dokázal před sebe vyrazit sice Karel Hodík, ale MATĚJ PRUNER se dokázal dostat k dorážce a dokázal dostat míček přesně pod horní tyč! Asistence: Jan Marvánek.
     
    30:54
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov si bere vedení zpět! Karel Hodík výborně vyslal dopředu TOMA ONDRUŠKA, který se dostal šikovně do středu hřiště a přesně zamířil do levého horního rohu domácí branky! Asistence: Karel Hodík.
     
    27:03
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov se dostává na vyrovnaný stav! Marvánek udělal velkou chybu, přihrál přesně na blokujícího Šmída, který ihned míček předal na ONDŘEJE VOŠTU, který dokázal prostřelit Martina Beneše na vzdálenější tyč! Asistence: Marek Šmíd.
     
    23:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se dostává poprvé v zápase do vedení! Martin Beneš skvěle našel svým výhozem MATĚJE ČERMÁKA, který byl sice zezadu faulovaný a už byl signalizovaný trest, ale svou kličku dokázal dotáhnou do konce a dostává svůj tým do vedení! Asistence: Martin Beneš.
     
    20:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak nyní už je srovnáno! MAREK ZOUZAL si skvěle počkal, viděl skulinku pod Hodíkovou nohou a obránce Sparty dokázal míček uklidit do branky Chodova! Bez asistence.
     
    10:47
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov jde jako první do vedení! Martin Skřivánek se dokázal s míčkem dostat až do středu hřiště, periferně viděl volného MILANA TICHÉHO, který dokázal svou střelou na bližší tyč dostat svůj tým do vedení! Asistence: Martin Skřivánek.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 21. Zouzal (t.s.), 24. Mat. Čermák (Mart. Beneš), 32. Pruner (Marvánek), 37. Ujhelyi (Mat. Čermák), 38. Peška (Pražan), 53. Kareš (Mat. Čermák) – 11. Tichý (Skřivánek), 28. Vošta (M. Šmíd), 31. Ondrušek (Hodík), 38. V. Petráň (Slunečko), 56. Ondrušek (Vávra), 57. Ondrušek (J. Bauer), 59. M. Šmíd (Komárek), 60. Ondrušek, 60. M. Šmíd


    Využitie: 0:0. Zásahy brankárov: 19:22.
    ACEMA Sparta Praha: Hejna (Mart. Beneš) – Pražan (C), Marvánek, Wertheim, J. Sedláček, Kareš, Pruner – Juha, Kos, Košir, Ujhelyi, Zouzal, Curney, Fišer, Peška, Šváb, Mat. Čermák, Krbec.
    Tréner: Marek Vojta

    FAT PIPE Florbal Chodov: Dittrich (Hodík) – Tichý, M. Šmíd, Slunečko, Sýkora, J. Bauer, Matoušek, Horký – Komárek, Vošta, Vávra, Skřivánek, Ondrušek (C), Kafka, V. Petráň, Eremiáš, J. Dufek, V. Klápa, Votava.
    Tréner: David Podhráský

    Rozhodca: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček

    Diváci: 507
    Sparta 1 4 Chodov
    #1 Utorok 12.03.2024 • 19:00
    Chodov - Sparta 8:4
    #2 Streda 13.03.2024 • 19:00
    Chodov - Sparta 4:2
    #3 Sobota 16.03.2024 • 15:30
    Sparta - Chodov 6:9
    #4 Nedeľa 17.03.2024 • 18:00
    Sparta - Chodov 8:7 po s.n. (4:3)
    #5 Utorok 19.03.2024 • 19:00
    Chodov - Sparta 5:3