Sparta – Chodov 6:9 (kon.) | Česká Lípa – Tatran 6:13 (kon.) | Bohemians – Vítkovice 5:6 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 4:5 (kon.)
koniec
ACEMA Sparta Praha
6:9 (0:1, 5:3, 1:5) Stav série: 0:3
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Sobota 16.03.2024, 15:30 • UNYP ARENA • Livesport Superliga (CZ) • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze třetího zápasu čtvrtfinále mezi týmy ACEMA Sparta Praha a FAT PIPE Florbal Chodov . Utkání začíná v 15:30.
     
    Formát play-off

    Play-off hrají týmy od 1. do 10. mista v tabulce, hned prvních 6 týmů hraje rovnou čtvrtfinále a ostatní zbylé čtyři týmy se poperou v předkole na dva vítězné duely o další dvě místa v TOP osmičce. Poté se dále postupuje čtvrtfinále i semifinále – na 4 vítězné zápasy a finále se hraje pouze jeden zápas v O2 Aréně 14. dubna.

    Play-down horší týmy v tabulce, tedy 11. až 14. tým tabulky podle umístění svedou souboje o udržení, dva vyhrané týmy se zachraňují a končí pro ně sezóna ostatní dva týmy spolu opět bojují už o záchranu alespoň o baráž, proherní tým sestupuje do 1. ligy vítěz hraje baráž s vítězem v play-off 1. ligy mužů
     
    Jak si vedly týmy v základní části

    ACEMA Sparta Praha

    Sparta se po základní části umístila na páté pozici s 51 body a při výběru soupeřů bylo jasné, že na ní zbyde poslední tým, který byl čtvrtý Chodov. Svěřenci trenéra Marka Vojty odehrály průměrnou sezónu, ale až v play-off se ukáže jestli byla úspěšná a nebo nikoliv.

    FAT PIPE Florbal Chodov

    Jak už bylo zmíněno, Chodov si vybíral jako poslední a musel sáhnout tedy po Spartě. Svěřenci trenéra Davida Podhráského měli velmi dobrou základní část a naháněli ty největší favority na titul, na první místo ztratily pouze 6 bodů, což v porovnání s jinými ročníky je skvělé.
     
    Nejproduktivnější hráči obou týmů v základní části

    Nejproduktivnější hráči domácího celku byli – Jiří Curney s 78 kanadskými body, za ním Mikuláš Krbec s 58 kanadskými body a na třetím místě s 54 kanadskými body Robert Košir.

    Nejproduktivnější hráči celku Chodova byli – Tom Ondrušek s 53 kanadskými body, na druhé místě Marek Vávra s 51 kanadskými body a na třetím místě Mikuláš Komárek se 47 kanadskými body.
     
    Probíhající série

    Máme za sebou první dva duely mezi Chodovem a Spartou, první nabídl velmi ofenzivní florbal, spoustu šancí a hlavně 12 branek, radovat se mohli z vítězství hráči Chodova, který jakožto mírný favorit vyhrál 8:4

    Druhé utkání už bylo spíše defenzivní, viděli jsme o polovinu méně branek, tedy 6. Sice střel na branku bylo poměrně dost, ale oba brankáři předváděli skvělé výkony, nakonec to stačilo domácímu Chodovu na výhru 4:2 a vede tak v sérii 2:0 na zápasy.
     
    Rozhodčími dnešního zápasu jsou pánové Pavel Kačer a Ondřej Vašíček.
     
    Úvodní sestavy

    Sparta: Mart. Beneš (Hejna) – Pražan (C), Marvánek, Wertheim, J. Sedláček, Kareš, Pruner – Juha, Kos, Košir, Ujhelyi, Zouzal, Curney, Fišer, Peška, Šváb, Mat. Čermák, Krbec.
    Trenér: Marek Vojta

    Chodov: Hodík (Dittrich) – Tichý, M. Šmíd, Slunečko, Sýkora, J. Bauer, Matoušek, Horký – Komárek, Vošta, Vávra, Skřivánek, Ondrušek (C), Kafka, V. Petráň, Eremiáš, J. Dufek, V. Klápa, Votava.
    Trenér: David Podhráský

    Rozhodčí: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček
     
    Zdravím všechny florbalové příznivce! Dnes se podíváme na třetí duel mezi Spartou, která oblékne na domácí půdě rudé dresy a Chodovem, který si zvolil dresy bílé barvy a dnes může už odskočit do vedení 3:0 na zápasy! Přeji všem příjemnou zábavu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:01
    Úvodní buly vyhráli hráči domácího celku.
     
    0:32
    Hned ze začátku utkání musel krýt střelu svou nohou Karel Hodík, což se mu podařilo, oba týmy velmi rychle střídají.
     
    0:58
    Sparta drží stále míček na své polovině, vzápětí vystřelil Pražan, ale jeho střela nebyla moc dobře umístěná a Hodík opět musel krýt střelu, což se mu povedlo.
     
    1:17
    Ujhelyiho dobrá práce dozadu, dokázal míček odebrat Klápovi, fanoušci hned ze začátku podporují své týmy.
     
    1:54
    Stále Chodov pouze vyčkává na své polovině, poté dobře poslal dopředu svého spoluhráče Juha, ale chodovská obrana bez větších problémů zasahuje.
     
    2:22
    Chodov a jejich první střela na branku Beneše neprošla, protože mířila mimo branku, rozehrávat bude ze své poloviny Sparta.
     
    2:52
    Oba týmy opět střídají a na hřiště se dostávají už opět první formace obou týmů. V držení míčku jsou nyní hosté, kteří jsou napadáni Peškou.
     
    3:29
    Je třeba zmínit, že Jiří Curney je pouze na střídačce a ještě nezasáhl do hry, uvidíme, jestli se dnes vůbec do hry dostane a nebo chce Sparta svého soupeře překvapit!
     
    3:58
    Karel Hodík skvěle vychytal Mikuláše Krbce, který střílel ze středu hřiště, ale napálil pouze levou ruku hostujícího brankáře!
     
    4:35
    Před brankou se ocitl Klápa, ale nedokázal se dostat k balónku, na druhé straně střílel Marvánek, ale ten trefil pouze boční konstrukci Hodíkovy branky!
     
    5:10
    Hraje se ze začátku zápasu ve vysokém tempu, je asi pouze otázkou času, kdy padne první branka, podle mě přijde rozhodně brzy.
     
    5:47
    Votavova dobrá střela, ale mířila pouze těsně vedle levé tyče domácí branky, Martin Beneš zatím nemá moc práce ve svém pracovišti.
     
    6:14
    Ondrušek podržel míček u mantinel a předal ho na Sýkoru, ten pokračuje v dlouhé kombinaci hostujícího celku.
     
    6:48
    Martin Pražan se ocitl sám před Karlem Hodíkem, ale nakonec nedokázal dostat míček za záda chodovského brankáře! Velká škoda pro Spartu.
     
    7:21
    Šmídova pohotová rána, ale mířila mimo branku, poté na druhé straně dohrál brankáře hostů Pruner a Jiří Bauer mu to šel hned vysvětlil! Vylučovat se nebude ani na jedné straně.
     
    7:58
    Tichý drží balónek na své polovině, nemá komu nahrát a tak vystřelil, ale Josef Juha dokázal jeho střelu bez problému zablokovat.
     
    8:16
    Dva těžké zákroky pro Beneše, který musel nejdříve krýt střelu ze středu hřiště a poté ještě z dorážky od Matouška!
     
    8:42
    Ondrušek se už dostal za Martina Beneše a z úhlu střílel na branku Sparty, jenže už se nedokázal trefit do branky a Sparta bude muset uklidnit hru.
     
    9:23
    Chodov nyní drží balónek u poloviny hřiště a je jasné, že nebude hostující celek nikam spěchat, vzápětí šel Vošta na Beneše, ale nedokázal vstřelit branku!
     
    10:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny první třetiny.
     
    10:27
    Po velmi rychlé pasáži máme nyní klidnou pasáž, vzápětí musel zasahovat Beneš, což se mu povedlo, ale Chodov je stále na balónku.
     
    10:47
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov jde jako první do vedení! Martin Skřivánek se dokázal s míčkem dostat až do středu hřiště, periferně viděl volného MILANA TICHÉHO, který dokázal svou střelou na bližší tyč dostat svůj tým do vedení! Asistence: Martin Skřivánek.
     
    11:20
    Nyní se hraje ze strany na stranu, ale v nejdůležitější moment je vždy střela zablokována prvním blokujícím hráčem.
     
    11:57
    Hostující celek nyní dobře kontroluje hru a drží míček na své polovině, Sparta zatím nenapadá a čeká co vymyslí soupeř.
     
    12:35
    Pruner se dostal k odraženému balónku a vystřelil ihned z otočky, ale minul těsně pravou tyč domácí branky a nedokázal tak srovnat stav utkání! Velká škoda pro Spartu.
     
    13:03
    Josef Juha se dopustil nedovoleného zákroku, což se mu nelíbí, vzápětí se Fišer dostal ke střele ze středu hřiště, ale nevstřelil branku!
     
    13:36
    V posledních vteřinách je Sparta aktivnější, ale Karel Hodík stále drží důležitou nulu na svém kontě, jeho spoluhráči by mohli vstřelit druhou branku a tím by se výrazně Chodov uklidnil.
     
    14:14
    Na druhé straně drží Sparta, ale ta se zatím nedokázal dostat ani na polovinu soupeře, což hostům vyhovuje.
     
    14:49
    Oba kotle fandí z plných plic svému týmu a v UNYP ARENĚ je skvělá atmosféra. Nyní bude rozehrávat ze své poloviny Sparta po nepřesné přihrávce.
     
    15:28
    Pomalu se nám blíží konec první třetiny, rozhodčí dnešního zápasu zatím nemuseli řešit nic složitého až na potyčku Bauera s Prunerem.
     
    15:59
    Třetí sparťanská formace je většinu času na své polovině a čeká na to co vymyslí soupeř, ale kdo ví, třeba je to jejich úkol od trenéra Marka Vojty.
     
    16:38
    Jiří Curney stále v teplákové soupravě na střídačce Sparty, stále se dívám kdy nastoupí do zápasu, ale v první třetině to nejspíš už nebude.
     
    17:02
    Košir odehrál velmi lacině balónek, ale Sýkora stejně jako Košir nedokázal udržet dlouho balónek na své florbalce.
     
    17:30
    Mikuláš Krbec dostal naloženo u mantinelu a Komárek ho srazil ramenem na zem, pokud dobře vidím na zemi je i krev, za tohle by se dala udělit i červená karta! Rozhodčí vše zkoumají u videa!
     
    17:46
    Rozhodčí mají jasno! K přestupku na červenou karu nedošlo a tak bude hrát z poloviny hřiště Sparta, která bude chtít do konce třetiny ještě srovnat!
     
    18:09
    Pruner s Bauerem opět v dalším souboji, toto je velmi dobrý souboj i pro diváka, někdy si přijdu u těchto dvou borců, že hitují jako v hokeji.
     
    18:26
    Skvělá možnost pro Spartu srovnat ze standardky, ale vzápětí z toho byla akce na druhé straně, Pražan vše rychle vyřešil a stav zůstává 0:1.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:32
    Sparta se stále snaží o vyrovnání stavu na 1:1 těsně před koncem první třetiny, ale už to nejspíše domácí nestihnou, protože je v držení balónku Chodov.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, která přinesla pouze jednu branku a o tu se postaral hostující hráč Milan Tichý střelou k bližší tyči! Sparta nehraje vůbec špatně, ale řekl bych, že jim chybí k dokončení akcí Jiří Curney. Uvidíme jestli nastoupí ve druhé třetině! Stav je po první třetině 0:1.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:08.
     
    Střely v první části: 7:9.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní buly vyhráli hráči domácího celku.
     
    20:30
    Opět vás chci informovat, že Jiří Curney je stále na střídačce Sparty a do hry se v tuto chvíli rozhodně nechystá.
     
    20:42
    Branka neplatí, protože Marek Matoušek nedovoleně posunul míček a je nařízeno trestné střílení pro Spartu!
     
    20:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak nyní už je srovnáno! MAREK ZOUZAL si skvěle počkal, viděl skulinku pod Hodíkovou nohou a obránce Sparty dokázal míček uklidit do branky Chodova! Bez asistence.
     
    21:25
    Chodov kombinuje kolem branky Martina Beneše, který musel řešit složitou situaci, ale zvládl jí, vzápětí bude následovat volný úder z velmi dobré pozice!
     
    21:54
    Chodov nic nevymyslel a Šváb bude moct vyvézt míček na polovinu soupeře, vzápětí má míček na své čepeli Sýkora, který ztratil míček po dalším z tvrdých soubojů.
     
    22:23
    Druhá třetina se opět hraje velmi aktivně a útočně, Sparta srovnávací brankou se může uklidnit, ale ne natolik, aby ihned inkasovali.
     
    22:42
    Velmi dobrá Peškova rána z levé strany, ale Karel Hodík dokázal míček zastavit na brankovišti a bez větších problémů rozehrál na své spoluhráče.
     
    23:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se dostává poprvé v zápase do vedení! Martin Beneš skvěle našel svým výhozem MATĚJE ČERMÁKA, který byl sice zezadu faulovaný a už byl signalizovaný trest, ale svou kličku dokázal dotáhnou do konce a dostává svůj tým do vedení! Asistence: Martin Beneš.
     
    23:59
    Komárek se dostal ke střele, ale bohužel pro jeho tým jen napálil levou tyč domácí branky! Nyní měl Martin Beneš velké štěstí, ale to k florbalu patří!
     
    24:17
    Domácí brankář se nechává ošetřit, vzápětí už je Martin Beneš zpět na svém pracovišti a budeme moct pokračovat ve hře.
     
    24:49
    Mikuláš Krbec se snažil přihrát na Pešku, který byl nikým nehlídán na zadní tyči, ale prvně jmenovaný hráč na něj míček nedostal a omlouvá se mu.
     
    25:28
    Domácí hráči jsou nyní mnohem aktivnější, vzápětí chybu dělá Tom Ondrušek, který pouze poslal míček na hole Sparty.
     
    25:57
    Ujhelyi byl faulovaný na polovině hřiště a ihned rozehrává na Zouzala, který předává Marvánkovi, domácí by rádi odskočili do výraznějšího vedení!
     
    26:34
    Jiří Bauer se dostal k odraženému balónku, nyní se nám hra trochu uklidnila, což ocení asi oba dva týmy.
     
    27:03
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov se dostává na vyrovnaný stav! Marvánek udělal velkou chybu, přihrál přesně na blokujícího Šmída, který ihned míček předal na ONDŘEJE VOŠTU, který dokázal prostřelit Martina Beneše na vzdálenější tyč! Asistence: Marek Šmíd.
     
    27:36
    Sparťané mohou nyní po nepřesné střele podniknout další útok, ale Komárek dokázal využít chyby, ale minul branku Martina Beneše.
     
    28:05
    Skvělá střela Pražanova rána a Karel Hodík luxusně zasáhl svým ramenem a drží svůj tým na vyrovnaném stavu!
     
    28:39
    Nyní se hraje spíše na polovině Chodova, který se snaží dostat podruhé v zápase do vedení, ovšem zatím se to nedaří a budou se muset soustředit i na obranu.
     
    29:02
    Obrovská šance Eremiáše, kdy padal míček na Martina Beneše, ale míček skončil na brance, odkud si ho vzal pohodlně domácí gólman. Chodov se rychle vrací na svou polovinu.
     
    30:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny dnešního zápasu, mezitím se bojuje u mantinelu, přesněji u střídačky Chodova.
     
    30:34
    V posledních vteřinách vidíme spíše souboj na polovině hřiště, ale Chodov se snaží stále o chlup více vstřelit vedou branku v zápase.
     
    30:54
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov si bere vedení zpět! Karel Hodík výborně vyslal dopředu TOMA ONDRUŠKA, který se dostal šikovně do středu hřiště a přesně zamířil do levého horního rohu domácí branky! Asistence: Karel Hodík.
     
    31:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme opět velmi rychle srovnáno! Jan Marvánek natáhl ke střele z velké dálky, jeho střelu dokázal před sebe vyrazit sice Karel Hodík, ale MATĚJ PRUNER se dokázal dostat k dorážce a dokázal dostat míček přesně pod horní tyč! Asistence: Jan Marvánek.
     
    31:45
    Domácí se stále snaží otočit vývoj zápasu zpět na svou stranu, ale to se jim zatím nedaří.
     
    32:33
    Chodovský Tom Ondrušek kombinuje u levého mantinelu, ale poté jeho kombinaci přerušil Peška, rozehrávat bude z útočné poloviny hostující celek.
     
    32:59
    Blíží se nám konec druhé třetiny a zatím vidíme skvělý florbal z obou stran, v tuto chvíli hraje aktivněji Sparta, který se snaží opět dostat do jedno brankového vedení.
     
    33:33
    Ujhelyi se snažil překvapit Hodíka na přední tyči, ale nakonec vše hostující gólman odhadl a nenechal se nachytat.
     
    34:19
    Chodovský hráč nyní leží na hřišti po střetu s Marvánkem, ale rychle se zvedá a vše rozdýchává na střídačce, byl to nakonec Šmíd.
     
    34:47
    Votava byl v obrovské šanci, když šel z levé strany na branku Martina Beneše, ale ten si zkušeně počkal a dokázal zasáhnout svou výstrojí a drží stav nerozhodný 3:3!
     
    35:24
    Tomáš Sýkora byl Peškou zahnán až za svou branku, ale tam se už hra uklidňuje a to vidíme snad poprvé v zápase.
     
    36:00
    Ani jeden z týmů nechce riskovat, když je nerozhodný stav na světelné tabuli. Nyní jsou na míčku hosté, kteří postupně střídají a nikam se neženou.
     
    36:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se dostává zpět do vedení! Matěj Čermák skvěle dokázal najít naslepo z otočky volného LUKÁŠE UJHELYIHO, který dokázal v plném běhu vymést volné místo v brance Karla Hodíka! Asistence: Matěj Čermák.
     
    37:24
    Peška byl v dobré pozici a mohl zakončovat, ale ještě zpět přihrával před branku, což už bylo navíc a Chodov tuto situaci dokázal přežít bez obdržené branky!
     
    37:43
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov srovnává velmi rychle! VOJTĚCH PETRÁŇ dostal milimetrovou přihrávku od Radima Slunečka k pravému mantinelu a dokázal zakončit přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Radim Slunečko.
     
    37:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Velmi bláznivá třetina pokračuje! JAN PEŠKA se velmi dobře zorientoval na brankovišti Karla Hodíka, kterému vypadl míček z výstroje a domácí útočník toho velmi rychle využil! Asistence: Martin Pražan.
     
    38:37
    Pražan se dostal do skvělé příležitosti ze středu hřiště, ale nedokázal trestuhodně zamířit do branky Karla Hodíka!
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:34
    Domácí celek drží míček na své polovině a už rozhodně nikam spěchat nebude, jednobrankový rozdíl Spartě v tuto chvíli stačí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhá třetina, která přinesla osm branek! Týmy se celou třetinu přetahovaly o vedení, viděli jsme spoustu šancí, gólů a osobních soubojů, ovšem stále čekáme na prvního vyloučené ho hráče utkání. Stav utkání je tedy po druhé třetiny 5:4.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:54.
     
    Střely ve druhé části: 11:7.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Úvodní buly vyhráli hráči domácího celku.
     
    40:30
    Podávám informaci o Jířím Curneym, který je stále na střídačce v teplákové soupravě a nezapojí se minimálně ani ze začátku třetí třetiny.
     
    40:59
    Sparta má na svém kontě o jeden gól vstřelený více, což by mohlo hrát velkou roli do konce základní hrací doby dnešního zápasu.
     
    41:38
    Urputný boj o míček na polovině hřiště, vzápětí si ho vzal Pražan a na své polovině velmi rychle uklidňuje hru, což oceňuje půlka haly.
     
    42:16
    Sražená Pražanova rána, Hodík nemusel zasahovat, Chodov drží míček na své polovině a zatím nikam nespěchá s kombinací, chce si vše důkladně přesvědčit.
     
    42:57
    Domácí tým se po většinu času brání, což by rozhodně mohlo vyhovovat Chodovu, ten se je snaží co nejvíce zatlačit.
     
    43:23
    Vávra se dostal do dobré střelecké pozice, ale jeho střela byla sražená mimo branku Martina Beneše!
     
    43:57
    Robert Košir se dvakrát dokázal dostat ke střele z dobré pozice, ale vždy byl pouze zablokovaný prvním blokujícím hráče.
     
    44:33
    Opět Košir, který se řítil sám na Hodíka, ale ten si zkušeně vyjel až na hranici velkého brankoviště a míček skryl do své výstroje!
     
    44:59
    Matěj Čermák dostal namazáno od Prunera, ale bohužel pro něj netrefil ideálně míček a to znamenalo nepřesnou střelu!
     
    45:42
    Třetí třetina je už v plném proudu a stále je vše otevřené pro obě dvě strany, na otočku pro Chodov zbývá spousta času.
     
    46:18
    Matěj Čermák opět musel zakončovat ze vzduchu a opět se mu to vůbec nepovedlo, rozehrávat ovšem bude z útočného rohu jeho tým.
     
    46:57
    Domácí drží míček na své polovině a nikam se nežene, přeci jenom se čas velmi rychle blíží k závěrečnému hvizdu.
     
    47:28
    Budu se znovu opakovat, ale ve třetí třetině vidíme velmi opatrný průběh, což jsem vzápětí zakřikl, protože Martin Beneš vytáhl skvělý zákrok a drží svůj tým ve vedení!
     
    47:49
    Nyní střílel Komárek ze středu hřiště, ale našel pouze nataženou pravou ruku domácího gólmana, hosté budou rozehrávat z útočného rohu za brankou Sparty.
     
    48:27
    Košir při snaze dostat míček na Jana Pešku ho odpálil pouze za mantinel, což je velká škoda pro jeho celek, hosté se budou moct dostat do nějaké nebezpečné akce.
     
    49:06
    Následující gól bude velmi důležitý z obou stran a pokud ho vstřelí Sparta, mohla by se uklidnit a dojít si i pro první bod v sérii, což by domácí potřebovali.
     
    49:35
    Martin Pražan opět dostal míček do velmi dobré pozice, ale nakonec opět trestuhodně minul branku Karla Hodíka, který nic neviděl, rozehrávat bude Chodov od své branky.
     
    50:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny třetí třetiny.
     
    50:32
    Marek Šmíd se dostal ke střele, ale Marvánek se dobře postavil do střely a zablokoval jí, Martin Beneš nyní nemusel zasahovat, vzápětí domácí drží míček než všichni hráči vystřídají.
     
    50:57
    Připravený Sýkora na své polovině hřiště vzal míček a rychle ho posílá přes půlku hřiště, aby Chodov neztrácel čas.
     
    51:23
    Tak tohle bych možná nazval i bitkou, Jiří Bauer poslal k zemi Marvánka! Za tohle bych já už tahal červenou kartu pokud bych byl rozhodčí na hřišti!
     
    51:23
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha:
    Jan Marvánek – 2 min., Hrubost.

    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
    Jiří Bauer – 2 min., Hrubost.
     
    51:54
    Sparta drží míček ve hře 4 na 4, ta by právě měla vyhovovat spíše hostujícímu celku, především Tomu Ondruškovi.
     
    52:19
    Zatím sledujeme velmi opatrnou hru z obou stran, stačí jedno zaváhání a celý zápas může rozhodnout jedna malá chyba.
     
    52:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde do dvoubrankového vedení ve hře 4 na 4! Matěj Čermák odebral míček na mantinelu, vzápětí nahrál přesně na MICHALA KAREŠE, který dokázal zakončit do dokryté branky! Asistence: Matěj Čermák.
     
    53:23
    Oba týmy hrají v plném počtu, tuto herní situaci dokázali nakonec využít domácí hráči Sparty, kteří budou mít mnohem lepší pozici před koncem základní hrací doby.
     
    53:51
    Chodov hraje na své polovině, stále jim chybí dvě branky a ve florbale se může stát cokoliv za takový časový úsek o tom jsme se mohli přesvědčit na konci druhé třetiny.
     
    54:26
    Pražan se dostal k odraženému balónku a Kareš se Zouzalem uklidňují hru na své polovině, Oba týmy postupně nyní střídají.
     
    54:58
    Karel Hodík musel zase zasahovat proti střele ze střední vzdálenosti, což se mu povedlo, sám jsem zvědavý kdy půjde Chodov do šesti.
     
    55:40
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov snižuje na rozdíl jedné branky! Marek Vávra dokázal přesně nahrát na TOMA ONDRUŠKA, který vyslal na Martina Beneše výbornou střelu, která zamířila přesně do levého horního rohu branky! Asistence: Marek Vávra.
     
    56:30
    Chodov právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno a možná se podíváme do prodloužení! Jiří Bauer přesně nahrál na střed hřiště, kde se objevil TOM ONDRUŠEK, ten se otočil do střelecké pozice a dokázal přesně zakončit k pravé tyči! Asistence: Jiří Bauer.
     
    57:22
    Nyní střílel Vošta, ale nakonec jeho střela šla příliš nad Benešovu branku, domácí gólman nemusel zasahovat a rozehrávat bude tým v rudých dresech.
     
    57:55
    Stále se pokračuje za nerozhodného stavu, Tom Ondrušek je stále velmi aktivní a rád by rozhodl už v 60 minutách, které se blíží ke konci.
     
    58:32
    Chodov se stále snaží o vedou branku na 7:6, Sparta je po dvou obdržených gólech opařená!
     
    58:41
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov se dostává do vedení! Mikuláš Komárek se dostal k pravé tyči a poté skvěle předal míček na nabíhajícího MARKA ŠMÍDA, který dokázal zakončit k levé tyči domácí branky! Asistence: Mikuláš Komárek.
     
    58:41
    Oddechový čas pro tým ACEMA Sparta Praha.
     
    59:01
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny, Martin Beneš rychle odbíhá na svou střídačku, Sparta je v šesti!
     
    59:14
    Matouškův důležitý blok před svou brankou, vzápětí střílel Košir, ale trefil pouze Hodíkovu výstroj!
     
    59:27
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tohle je už asi konečná! TOM ONDRUŠEK se dokázal dostat k odraženému balónku a poté míček poslal přesně do branky, která byla prázdná! Bez asistence.
     
    59:45
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov přidává ještě jednu branku! MAREK ŠMÍD to udělal nyní velmi podobně jako jeho kolega před pár vteřinami a dokázal vstřelit míček přesně do odkryté branky! Bez asistence.
     
    Konec zápasu.
     
    ACEMA Sparta Praha – FAT PIPE Florbal Chodov 6:9
    Branky a nahrávky: 21. Zouzal (TS), 24. Mat. Čermák (Mart. Beneš), 32. Pruner (Marvánek), 37. Ujhelyi (Mat. Čermák), 38. Peška (Pražan), 53. Kareš (Mat. Čermák) – 11. Tichý (Skřivánek), 28. Vošta (M. Šmíd), 31. Ondrušek (Hodík), 38. V. Petráň (Slunečko), 56. Ondrušek (Vávra), 57. Ondrušek (J. Bauer), 59. M. Šmíd (Komárek), 60. Ondrušek, 60. M. Šmíd. Rozhodčí: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:0. Diváci: 507. Zásahy brankářů: 19:22. Po třetinách: 0:1, 5:3, 1:5.
     
    Je konec! Už to vypadalo, že Sparta bude brát první bod v sérii, ale Chodov odvolal brankáře a dvěma góly při hře v šesti dokázal srovnat, poté přidal rozdílovou branku a další dvě trefy zamířily do odkryté branky Martina Beneše! Chodov nyní vede v sérii 3:0 na zápasy!
     
    To je ode mě vše a pokud budete chtít, můžete se mnou zůstat i na další duel, kterým je play-down mezi Pardubicemi a Black Angels! (17:32:28)

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 21. Zouzal (t.s.), 24. Mat. Čermák (Mart. Beneš), 32. Pruner (Marvánek), 37. Ujhelyi (Mat. Čermák), 38. Peška (Pražan), 53. Kareš (Mat. Čermák) – 11. Tichý (Skřivánek), 28. Vošta (M. Šmíd), 31. Ondrušek (Hodík), 38. V. Petráň (Slunečko), 56. Ondrušek (Vávra), 57. Ondrušek (J. Bauer), 59. M. Šmíd (Komárek), 60. Ondrušek, 60. M. Šmíd


    Využitie: 0:0. Zásahy brankárov: 19:22.
    ACEMA Sparta Praha: Hejna (Mart. Beneš) – Pražan (C), Marvánek, Wertheim, J. Sedláček, Kareš, Pruner – Juha, Kos, Košir, Ujhelyi, Zouzal, Curney, Fišer, Peška, Šváb, Mat. Čermák, Krbec.
    Tréner: Marek Vojta

    FAT PIPE Florbal Chodov: Dittrich (Hodík) – Tichý, M. Šmíd, Slunečko, Sýkora, J. Bauer, Matoušek, Horký – Komárek, Vošta, Vávra, Skřivánek, Ondrušek (C), Kafka, V. Petráň, Eremiáš, J. Dufek, V. Klápa, Votava.
    Tréner: David Podhráský

    Rozhodca: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček

    Diváci: 507
    Sparta 1 4 Chodov
    #1 Utorok 12.03.2024 • 19:00
    Chodov - Sparta 8:4
    #2 Streda 13.03.2024 • 19:00
    Chodov - Sparta 4:2
    #3 Sobota 16.03.2024 • 15:30
    Sparta - Chodov 6:9
    #4 Nedeľa 17.03.2024 • 18:00
    Sparta - Chodov 8:7 po s.n. (4:3)
    #5 Utorok 19.03.2024 • 19:00
    Chodov - Sparta 5:3