Vítkovice – Bohemians 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 10:1 (kon.) | Chodov – Sparta 8:4 (kon.)
Tatran – Česká Lípa 11:4 (kon.)
koniec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
11:4 (2:3, 6:1, 3:0) Stav série: 1:0
FBC 4CLEAN Česká Lípa
cz Utorok 12.03.2024, 19:35 • UNYP ARENA • Livesport Superliga (CZ) • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    56:47
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran zvyšuje na rozdíl sedmi branek! TOMÁŠ HANÁK si skvěle sběhl na nahrávku od Matěje Havlase, opřel se do střely a vymetl pravý horní roh branky Jana Dvořáka! Asistence: Matěj Havlas.
     
    52:33
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran nakonec využívá i druhou přesilovou hru! Martin Šindelář zpoza branky dokázal přesně zamířit na TOMÁŠE HANÁKA, kterého si nikdo nehlídal a bez problému dokázal dostat míček do branky Jana Dvořáka! Asistence: Martin Šindelář.
     
    51:33
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran využívá přesilovou hru 5 na 3! Marek Beneš si zkušeně počkal až se mu udělá místo přes kros, to se mu udělalo, přihrál na volného MILANA MELIŠE, který dokázal z první poslat míček do branky Jana Dvořáka! Asistence: Marek Beneš.
     
    34:18
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa dává čtvrtý gól! Antonín Stárek poslal míček na RADKA KRAJCIGRA, který ještě musel reagovat na směr pohybu míčku a poté dokázal dostat do branky! Asistence: Antonín Stárek.
     
    32:55
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran přidává další branku! Tomáš Hanák skvěle narýsoval míček až před branku Jana Dvořáka, kde byl dobře postavený MATĚJ HAVLAS, který zasunul míček do branky! Asistence: Tomáš Hanák.
     
    29:25
    Tatran právě vstřelil branku!
    Už je to o čtyři branky! Jonáš Kreysa krosovou přihrávkou dokázal přesně najít na druhé straně hřiště volného ADAMA TLAPÁKA, který zamířil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Jonáš Kreysa.
     
    26:09
    Tatran právě vstřelil branku!
    A je tu další branku Tatranu Střešovice! JAKUB JIRSA se velmi nešťastně trefil svou obuví do míčku, který měl velkou rychlost a zaplaval až do branky České Lípy! Bez asistence.
     
    26:04
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran jde do dvoubrankového vedení! Marek Beneš dokázal skvěle krosovu přihrávkou dostat míček na levou stranu, odkud dokázal přesně MILAN MELIŠ vystřelit do branky Jana Dvořáka! Asistence: Marek Beneš.
     
    24:34
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran jde poprvé v zápase do vedení! Matěj Havlas dokázal přesně najít volného MARTINA KISUGITEHO, ten se opřel do střely a s velkým štěstím jeho střela prošla teploměrem Jana Dvořáka! Asistence: Matěj Havlas.
     
    21:03
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran využívá chyby soupeře! Martin Čermák se dostal k odraženému balónku, vzápětí dokázal dostat míček na volného JAKUBA BOČKA a ten bez větších problémů posunul míček do odkryté klece! Asistence: Martin Čermák.
     
    18:36
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran opět dotahuje na rozdíl jedné branky! Adam Tlapák přihrál na JONÁŠE KREYSU, který se skvěle uvolnil od hráče České Lípy a dokázal dostat míček jen tak tak za záda Jana Dvořáka! Asistence: Adam Tlapák.
     
    17:12
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    A je z toho další branka České Lípy! Antonín Stárek skvěle vyslal VLADIMÍRA TRČKU, který skvěle zamířil z levé strany na vzdálenější tyč a dává svému týmu opět dvoubrankové vedení! Asistence: Antonín Stárek.
     
    14:59
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran snižuje na rozdíl jedné branky! Matěj Havlas dokázal ve stoje dostat míček na MARKA BENEŠE, který sice dostal míček na tělo, ale dokázal ho dostat do branky Jana Dvořáka! Asistence: Matěj Havlas.
     
    9:59
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa jde do vedení 2:0!! Ladislav Pekárek z protiútoku dokázal přesně přihrát milimetrovou přihrávku na ALBERTA KOUBU, který dokázal míček zavěsit přesně pod horní tyč! Asistence: Ladislav Pekárek.
     
    7:28
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa jde do vedení možná trochu překvapivě! Albert Kouba skvěle vysunul RADKA KRAJCIGRA, který nádherně dokázal jednou rukou zasunout míček za Tomáše Jurca! Asistence: Albert Kouba.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 15. Mare. Beneš (Havlas), 19. Kreysa (Tlapák), 22. J. Boček (Mar. Čermák), 25. Kisugite (Havlas), 27. Meliš (Mare. Beneš), 27. Jirsa (vla.), 30. Tlapák (Kreysa), 33. Havlas (T. Hanák), 52. Meliš (Mare. Beneš), 53. T. Hanák (Šindelář), 57. T. Hanák (Havlas) – 8. Krajcigr (Kouba), 10. Kouba (Pekárek), 18. Trčka (Stárek), 35. Krajcigr (Stárek)


    Využitie: 3:0. Zásahy brankárov: 14:23.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Körber (Jurco) – F. Eliáš, Tlapák, M. Mühlfait, Sládeček, Kisugite, Meliš – Malhocký, J. Boček, Kreysa, Mar. Čermák, Sádlo, Mare. Beneš (C), Havlas, Vavroušek, T. Hanák, Bureš, Čelakovský, Šindelář.
    Tréner: Martin Pánek

    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (Jukl) – Seibert, Mlejnek, Stárek, Slaný, F. Šedivý, Křenek – Dzierža, Pekárek, Vavruška, Trčka, Kouba, Pšenička, Jirsa, Loubek, Krajcigr (C).
    Tréner: Vladimír Trčka

    Rozhodca: Josef Monzer a Lukáš Procházka

    Diváci: 212
    Tatran 4 0 Česká Lípa
    #1 Utorok 12.03.2024 • 19:35
    Tatran - Česká Lípa 11:4
    #2 Streda 13.03.2024 • 19:00
    Tatran - Česká Lípa 7:3
    #3 Sobota 16.03.2024 • 19:00
    Česká Lípa - Tatran 6:13
    #4 Nedeľa 17.03.2024 • 17:00
    Česká Lípa - Tatran 2:6