Olomouc B – Jihlava 3:0 (kon.)
koniec
SK Sigma Olomouc B
3:0 (1:0)
FC Vysočina Jihlava
cz Pondelok 04.03.2024, 16:00 • Andrův stadion, Olomouc • Chance Národní Liga (CZ) • 17. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce. Sigma Olomouc ho jednoznačně ovládla, v druhém poločasu přidala ještě dvě branky. Jihlavu dlouho nepustila ani ke střele na branku, na tož tak k nějakému ohrožení. Sigma B tak vyhrála 3:0 a dala narozeninový dárek dnešnímu oslavenci, trenérovi Olomouce Tomáši Janotkovi. (17:51:42)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Standardka Sigmy ze středu neskončila úspěchem. Soupeřova obrana míč jednoduše uklidila. Vysočina se pak snažila sprintovat na druhou stranu, ale po chvíli sama faulovala.
     
    90+1
    Arbitr tohoto utkání nastavil ještě tři minuty nad rámec standardní hrací doby druhého poločasu.
     
    90
    Ještě jeden faul proti Olomouci, a to u rohového praporku. Odtamtud nyní bude domácí tým zahrávat standardní situaci v podobě volného přímého kopu.
     
    89
    Matěj Hadaš sprintoval po levé straně s míčem do zajímavé šance, ale nakonec už neměl rychlost. Chytnul se i trochu za nohu, takže asi ho trochu chytily i křeče. Jihlava přebrala balon
    .
     
    88
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B:
    ze hřiště odchází Daniel Grečmal, přichází Jakub Fabiánek.
     
    87
    Nyní byli faulováni hned dva hráči Olomouce. Zatímco sudí odpískal až druhý faul, první faulovaný hráč je tím, který má potíže s návratem na nohy.
     
    86
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
    ze hřiště odchází Matúš Lacko, přichází Jan Chytrý.
     
    85
    Fanoušci, kteří dnes dorazili, a bylo je jich tu konkrétně 302, si už závěr užívají. Ožila už skoro celá tribuna, tedy aspoň chvílemi.
     
    84
    Nyní se musel proti jednomu centru vytáhnout i Tomáš Digaňa. Ten míč dobře zlikvidoval a odrazil k jednomu ze spoluhráčů v obraně, který už akci uklidnil.
     
    83
    Jihlava si vybojovala rohový kop z levé strany. Toho se ujal Jakub Selnar, ale poslal ho jen na hlavy soupeřovy defenzívy.
     
    82
    Další centr Jihlavy, tentokrát z levé strany. Míč si ale pohotově našel Michal Vepřek, který ho vyhlavičkoval mimo hřiště.
     
    81
    Jihlava se po hodně dlouhé době dostala k míči na útočné polovině, pak předvedla i docela dobrý centr, který ale na poslední chvíli odvrátil Filip Slavíček.
     
    80
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B:
    ze hřiště odchází Adam Uriča, přichází Daniel Grečmal.
     
    79
    Fiala byl podražen na středu. Sigma zůstala u míče, ale průniková přihrávka jí nakonec nevyšla.
     
    77
    Filip Uriča protečoval míč podél pravé lajny, jenže pak jeho spoluhráče předběhl soupeř a míč uklidl svému golmanovi.
     
    76
    Matěj Mikulenka se snažil centrovat od rohového praporku, ale soupeřova obrana ho tentokrát jednoduše obrala a zase míč odvrátila daleko od své branky.

    Jiří Polášek

    Góly: 19. Singhateh, 50. Fiala, 68. Israel

    Karty:   25. J. Spáčil (OLB) – 48. Farka (JIH)


    SK Sigma Olomouc B: Digaňa – Slavíček, Vepřek (C), Elbel, Matys – J. Spáčil, Langer, Israel (72. Mikulenka) – A. Uriča (80. Grečmal, 88. Fabiánek), Singhateh (46. Fiala), Šíp (72. Hadaš).
    Náhradníci: Koutný – Dohnálek.

    Tréner: Tomáš Janotka

    FC Vysočina Jihlava: Mastný – T. Svoboda, Piško (C), Tonbul, Farka – Lacko (86. Chytrý) – Selnar, Shudeiwa (54. Ogiomade) – Křehlík (54. Šancl), Sagna (72. A. Pešek), T. Franěk (54. Peřina).
    Náhradníci: Soukup – Sládek.

    Tréner: David Oulehla

    Rozhodca: Marek Bělák

    Diváci: 302