NHL
Ottawa – Arizona 3:5 (kon.) | Washington – Philadelphia 5:2 (kon.) | Anaheim – NJ Devils 4:3 (kon.)
Carolina – Winnipeg 3:5 (kon.) | Detroit – Florida 0:4 (kon.) | Seattle – Edmonton 1:2 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
3:5 (1:3, 2:0, 0:2)
Arizona Coyotes
cz Sobota 02.03.2024, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Matias MACCELLI - 3:5
     
    58:45
    Arizona právě vstřelila branku!
    Za vyhozeným pukem vyrazil MATIAS MACCELLI, díky čemuž se nejednalo o zakázané uvolnění. Maccelli nebyl v podstatě nikým stíhán a v poklidu zakončil do prázdné klece. Asistence: Barrett Hayton, JJ Moser.
    44:18 Dylan GUENTHER - 3:4
     
    44:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona se vrátila rychle do útočného pásma po jeho ztrátě a DYLAN GUENTHER využívá přesilovku svého týmu! Jeho střela zpoza kruhů propadla Forsbergovi mezi betony do sítě. Asistence: Nick Schmaltz, Matias Maccelli.
    35:52 Shane PINTO - 3:3
     
    35:52
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators se vrátili do útočného pásma a SHANE PINTO střelou z pravého kruhu k levé tyči vyrovnává na 3:3! Asistence: Vladimir Tarasenko, Tim Stützle.
    33:49 Drake BATHERSON - 2:3
     
    33:49
    Ottawa právě vstřelila branku!
    DRAKE BATHERSON si své střídání výrazně prodloužil a udělal dobře! Napřed tečoval střelu od modré čáry, načež se k němu puk odrazil od Vejmelky zpět a po kličce do pravé strany obhodil beton hostujícího gólmana! Asistence: Jacob Bernard-Docker, Tim Stützle.
    18:09 Vladimir TARASENKO - 1:3
     
    18:09
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Chychrun viděl dobře postaveného VLADIMIRA TARASENKA v pravém kruhu. Poslal mu nahrávku, kterou domácí forvard využil ke střele z první na blížší tyč. Vejmelkovi puk propadl za záda. Asistence: Jakob Chychrun, Shane Pinto.
    15:37 Nick SCHMALTZ - 0:3
     
    15:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes dvojnásobnou přesilovku využívají takřka okamžitě! Maccelli křižným pasem pasem z pravé strany našel NICKA SCHMALTZE na levé straně, jenž z ostrého úhlu prostřelil Forsberga. Asistence: Matias Maccelli, Sean Durzi.
    12:39 Janis MOSER - 0:2
     
    12:39
    Arizona právě vstřelila branku!
    JJ MOSER dostal přihrávku na okraj levého kruhu, odkud vypálil na vzdálenější tyč a Forsberg kapituluje! Arizona vede už 2:0! Asistence: Dylan Guenther, Michael Carcone.
    07:31 Michael CARCONE - 0:1
     
    07:31
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se vrátili do útočného pásma a obrana Ottawy teď poněkud zaspala. Kesselringovu střelu totiž mohl dorážet O'Brien a následně se k další dorážce procpal MICHAEL CARCONE, jehož střela z pravého kruhu už skončila za zády brankáře Forsberga. Bez asistence.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 19. Tarasenko (Chychrun, Pinto), 34. Batherson (Bernard-Docker, Stützle), 36. Pinto (Tarasenko, Stützle) – 8. Carcone, 13. Moser (Guenther, Carcone), 16. Schmaltz (Maccelli, Durzi), 45. Guenther (Schmaltz, Maccelli), 59. Maccelli (Hayton, Moser)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (Korpisalo) – Sanderson, Zub, Chabot (A), Bernard-Docker, Chychrun, Brännström – B. Tkachuk (C), Pinto, Tarasenko – Batherson, Stützle, Giroux (A) – M. Joseph, Greig, Kubalík – Kelly, Kastelic, MacEwen.
    Tréner: Jacques Martin

    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Moser, Dumba, Durzi, Kesselring, Välimäki, Stecher – Kerfoot (A), Hayton, Schmaltz (A) – Maccelli, Bjugstad, Crouse (A) – Zucker, L. Cooley, Guenther – Carcone, McBain, O'Brien.
    Tréner: André Tourigny

    Rozhodca: Dunning, Hebert – Barton, Nansen

    Diváci: 17734