K. Vary – Motor ČB 0:3 (kon.) | Kladno – Třinec 5:2 (kon.) | Liberec – Vítkovice 3:4 (po pr.)
Mladá Boleslav – Pardubice 1:4 (kon.) | Litvínov – Sparta Praha 3:8 (kon.) | Hradec Králové – Olomouc 2:4 (kon.)
Kometa Brno – Plzeň 5:1 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
HC Škoda Plzeň
cz Nedeľa 25.02.2024, 17:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga (ČR) • 49. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    HC Kometa Brno: 

    Brněnský tým se do domácího prostředí vrací po třech odehraných duelech na půdách soupeře. Kometě se dařilo především v soubojích s pražskou Spartou a Olomoucí, kde sice duely po základní hrací době nepoznaly vítěze, ale Brňané si ověřili, že před blížícím se play-off mají specialisty na samostatné nájezdy. Stejně jako v Praze i v pátečním derby na ledě Olomouce rozhodl nájezdovou loterii Jakub Flek, ten v obou sledovaných duelech zaznamenal celkem 4 vstřelené branky a momentálně je jeho příspěvek pro Kometu činí už 16 vstřelených branek a k tomu 26 asistencí, což je nejlepší počin mezi brněnskými útočníky.

    Kometa se může spolehnout před závěrem sezony i na formu Kristiána Pospíšila, který se 17 brankami vede střeleckou listinu Brňanů. Stejně jako Flek vstřelili po 16 brankách i Steve Moses s Danielem Gazsou, jenž může čtyři kola před koncem základní části stále pomýšlet na dorovnání extraligového rekordu, který činí 18 branek v průběhu základní části. Výraznou podporu produktivní činnosti pro Kometu zajišťuje i obránce Jan Ščotka (4+27) a s formou se na jihu Moravy potkal také slovenský forvard Lukáš Cingel (12+19).

    V Olomouci dostal po delší odmlce prostor mezi třemi tyčemi juniorský brankář Jan Kavan a po zápase si mohl vychutnat oslavy s brněnskými fanoušky. Kavan kryl úspěšně 35 střeleckých pokusů kohoutů a i díky jeho výkonu Kometa drží pozici v elitní čtveřici. O přímý postup do čtvrtfinále se však svede ve zbývajícím programu základní části ještě tuhý boj. Kometě pro nedělní utkání s Plzní hraje do karet fakt, že všechny tři letošní duely proti Škodovce zvládla na výbornou a neztratila s Plzní jediný bod. Bude to platit i v závěru víkendu?
     
    HC Škoda Plzeň:

    Škodovce chybí už jen krůček k jistotě předkola play-off. Na 13. Mladou Boleslav má Plzeň náskok deseti bodů. O lepší umístění pro vyřazovací část se indiáni přetahují se svým rivalem z Karlových Varů, který je pozadu o tři body na 12. místě. Na to, aby se Plzeň mohla ještě vyhoupnout vpřed by potřebovala vítěznou sérii, na dvojici moravských mužstev z Olomouce a Vítkovic totiž ztrácí šest respektive osm bodů. Poslední čtyři duely odehrála Plzeň na ledech soupeřů a připsala dvě vítězství právě proti dotírajícím Karlovým Varům (5:2) v německém Klingenthalu při speciálním utkáním pod skokanským můstkem. Druhý triumf odneslo Kladno, kde indiáni po přesunu z Německa ztráceli 1:3, ale předvedli charakter a utkání proti poslednímu týmu tabulky získali na svou stranu v prodloužení (4:3). V pátečním kole však tým trenéra Kořínka neskóroval a Vítkovicím podlehl fotbalovým výsledkem 0:1.

    Nejvýraznějšími osobnostmi plzeňského kádru jsou obránce Petr Zámorský a klubový odchovanec útočník Jakub Lev. Zámorský dokonce i z pozice beka vede klubovou produktivitu s bilancí 10+28, jedná se zároveň o druhého nejproduktivnějšího zadáka celé soutěže. Jakub Lev je zase nejlépe střílejícím hráčem Plzně, aktuálně má na kontě 14 branek a 15 nahrávek. Druhou sezonu na západě Čech kroutí slovenský útočník Adrián Holešinský, kterého rovněž můžeme zařadit mezi největší opory Plzně, momentálně má bilanci 12+21. Plzni stále schází zraněný útočník Tim Söderlund, jenž utrpěl nepříjemný zákrok na hlavu od bývalého spoluhráče Michala Houdka v duelu s Pardubicemi.

    S pardubickým Dynamem si v uzávěrce přestupového okna měnila Plzeň i brankáře. Za reprezentačního brankáře Dominika Pavláta získala do svých služeb Milana Kloučka, který se střídá v brankovišti se slovenským brankářem Samuelem Hlavajem. Více prostoru zatím dostává Hlavaj, který drží úspěšnost zákroků na hodnotě 90.84 %.

    Plzni se příliš nedaří hra ve speciálních formacích. V ohledu přesilových her je druhým nejhorším týmem soutěže s procentuálním využitím na hodnotě 16.76. O moc lepší to není ani v oslabení, kde jsou Západočeši rovněž podprůměrní a s hodnotou 78.92 % obsazují 10. místo.
     
    Vzájemné zápasy 2023/2024:

    10. kolo: Plzeň – Brno 1:2 (1:1, 0:1, 0:0)

    23. kolo: Brno – Plzeň 4:1 (1:0, 2:1, 1:0)

    36. kolo: Plzeň – Brno 2:3 (1:2, 0:0, 1:1)
     
    BRNO vs. PLZEŇ

    Hezkou neděli z jižní Moravy! Tipsport extraliga má dnes na programu již 49. kola, ve kterém se znovu na dálku bude bojovat o pozice zaručující přímý postup do čtvrtfinále play-off. Kometa aktuálně drží 4. místo před dotírajícími konkurenty z Litvínova, Liberce a Českých Budějovic. Na domácím ledě může učinit další potřebný krok v cestě k přímému postupu do čtvrtfinále. Plzni se totiž letos na Brňany příliš nedaří, proti Kometě v aktuální sezoně ještě nebodovala.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Furch (Kavan) – Ďaloga, Gazda, Ščotka (A), Holland, Kaňák, Moro, Svoboda – Zaťovič (C), Cingel, Flek – Pospíšil, Marcinko (A), Kos – Kohout, Zbořil, Moses – Vincour, Ekrt, Kollár.
    Trenér: Modrý

    HC Škoda Plzeň: Klouček (Hlavaj) – Malák, Zámorský, Kvasnička, Dujsík, Laakso, Bučko – Holešinský, Indrák, Schleiss (C) – Pour, Benák, Lev (A) – Šiler, Mertl, Rekonen – Straka, M. Soukup, Jansa – Matýs.
    Trenér: Kořínek

    Rozhodčí: Vrba, Jaroš – Klouček, Thuma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Brněnský tým uspěl na vhazování a ihned se tlačí do útočného pásma.
     
    00:37
    Holešinský otočil hru, na modré čáře uvolnil Maláka, jehož první střelecký pokus Furch pokryl betonem.
     
    01:23
    Poprvé zahrozilo také Brno, Kosovo nahození se snažil usměrnit Marcinko, puk se dostal za branku Plzně, kde se ke kotouči dostal Pospíšil a snažil se zasunout za Kloučka, ten se ale včas přemístil.
     
    02:09
    Svižnou jízdu po levém křídle předvedl domácí útočník Kohout, Klouček byl připraven znovu zasahovat proti střele brněnského forvarda.
     
    02:47
    Ščotka z obranného pásma vybídl k jízdě na pravé straně Kollára, ten už měl slibnou palebnou pozici, ale branku Plzně přestřelil.
     
    03:25
    Západočeši se perou o prostor v útočné třetině, obrana Komety je v přístupu aktivní.
     
    04:18
    Plzeň je momentálně častěji v držení kotouče, ale nedostává se k přímému ohrožení Furchovy brány.
     
    04:58
    Další plzeňský útok se rozbil o pevný obranný val domácích, ale ani Brňané se do ohrožení soupeřovy branky teď nedostávají.
     
    06:03
    Gazda si teď neporozuměl se spoluhráči a puk končí až na zakázaném uvolnění, vhazovat se bude před Furchem.
     
    06:37
    Plzni se teď podařilo sevřít domácí tým v obranném pásmu, nápor hostů zakončil prudkou střelou od modré čáry Zámorský, Furch byl připraven kotouč zkrotit a následuje komerční přestávka.
     
    07:02
    Pour poslal puk na modrou čáru, kde měl nyní napřaženo Lev, i jeho pokus Furch zneškodnil, Plzeň je teď v náporu.
     
    08:04
    Indiáni nadále tlačí, další pokus od modré čáry obstaral Kvasnička, Furch zatím bezpečně hlídá čisté konto.
     
    08:55
    Moses se se svými spoluhráči pokoušel o protiútok, ale puk až příliš brzy nastřelil a zakázané uvolnění vrací hru před Furcha.
     
    09:09
    Lev nyní pohlednou přihrávkou od modré čáry našel ve slotu Poura, druhý jmenovaný ale až příliš dlouho váhal, zda zakončí nebo přihraje.
     
    09:46
    Vincour ve spolupráci s Ekrtem osvobodili Brno ze sevření, ale hosté už se znovu chystají k protiútoku.
     
    10:36
    První formaci Brna se po delší době vydala dobývat obranné pásmo soupeře, ale velmi brzy byla odzbrojena. Hosté zatím předvádějí propracovanou defenzívu a směrem dopředu jsou jednoznačně aktivnějším týmem.
     
    11:38
    Plzeň si komplikuje aktivní výkon faulem v útočném pásmu. Dvě minuty nafasoval Jakub Lev za nedovolené bránění.
     
    12:10
    Kometa od startu přesilové hry svírala oslabenou čtveřici hostů, ke střele se dostal Gazda, ale jeho pokus byl zablokován a Plzeň se osvobozuje.
     
    12:50
    Po střílené přihrávce Fleka z pravého kruhu se na hranici brankoviště dostával ke kotouči Zaťovič, ale Klouček předvedl pozorné čtení hry a dostal puk pod kontrolu.
     
    13:00
    Plzeň zásluhou Bučka vyhazuje.
     
    13:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí tým dvě vteřiny po návratu Lva otevírá brankový účet zápasu. Blízko k překonání Kloučka měl už Pospíšil, který se s pukem vytočil na hranici brankoviště, to ale ještě branku přestřelil. Puk se následně dostal přes Zbořila na vrchol pravého kruhu a LUKÁŠ CINGEL přesně zamířil. Asistence: Adam Zbořil, Tomáš Marcinko.
     
    14:17
    Plzeň se v plném počtu hráčů opět tlačí do útočné třetiny a snaží se navázat na nápor, který si vypracovala před vyloučením Lva.
     
    15:05
    Kometa se už ale nechce nechat zatlačit a srovnává tempo hry s aktivně bruslícími hosty.
     
    15:31
    Kos se řítil na Kloučka z levého křídla, pravděpodobně trefil horní tyč plzeňské klece!
     
    16:26
    Snahy o útočné akce jsou k vidění na obou stranách, obě obrany však pracují zodpovědně a blokují střelecké pokusy.
     
    17:07
    První formace Plzně byla ve slibném protiútoku, ale Schleiss s Holešinským akci až příliš překombinovali.
     
    17:27
    Komerční přestávka.
     
    18:23
    Marcinko dostal nabito na osu hřiště, kde se okamžitě opřel do puku, Klouček byl připraven vyrazit a jeho obránci už obstarali zbytek práce s odraženým pukem.
     
    19:14
    Na druhé straně zahrozil individuálně Schleiss, jeho prudká rána však skončila nad brankou Brna.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dějství končí nejtěsnějším možným vedením brněnského týmu. Více ze hry původně měla hostující Plzeň, ale její nápor a prudké rány od modré čáry k překonání Furcha nevedly. Západočeši si zkomplikovali situaci vyloučením Jakuba Lva, kterým se Kometa dostala do početní výhody, tu sice nevyužila, ale dvě vteřiny po jejím konci uspěla, když Kloučka prostřelil Lukáš Cingel, to bylo v čase 13:40. Zbytek první třetiny se nesl ve vyrovnaném duchu. Druhá část zápasu odstartuje v 17:49.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:32
    Kometa se snaží aktivně zahájit druhou třetinu, obrana Plzně je ale zatím ve střehu a neumožňuje domácím zahrozit.
     
    21:25
    Snaha Marcinka o rychlou rozehrávku končí zakázaným uvolnění, poprvé v prostředním dějství se tak Plzeň podívá před Furcha.
     
    21:56
    Plzni se podařilo uzamknout domácí v obranném pásmu, ti se osvobozují jen za cenu dalšího zakázaného uvolnění.
     
    23:05
    Moses aktivně forčekoval a narušil rozehrávku Plzně, do náporu se teď dostává pro změnu domácí tým.
     
    23:32
    Jansa obdržel puk na levý kruh a zkusil vypálit, Furch bez větších potíží vyrazil.
     
    24:40
    Plzeň teď propadla v obranném pásmu a Kollár uvolňoval na hranici brankoviště Cingela, tomu se však nepodařilo na Kloučka vyzrát!
     
    25:16
    Další slibná akce Brna! Flek vybídl k jízdě na levém křídle Pospíšila, jeho prudkou ránu Klouček vyrazil a hosté odpalují puk na zakázané uvolnění!
     
    25:30
    Kos nyní přes šíří pásma uvolnil Mora, ten ve slibné pozici minul branku Plzně. Kometa si ve druhé třetině už připravila dostatek šancí, ale na ukazateli skóre to zatím neprojevila.
     
    26:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nápor domácího týmu ale nyní přeci jen vede k navýšení rozdílu ve skóre! Pospíšil si trpělivě počkat na STEVA MOSESE, kterému poslal šikovnou žabičku a americký útočník ve službách Brna z voleje zavěsil. Asistence: Kristián Pospíšil.
     
    26:31
    Oddechový čas pro tým HC Škoda Plzeň.
     
    26:51
    Plzeň se snaží po oddechovém času získat prostor v útočném pásmu, Kometa už dvakrát poslal puk na zakázané uvolnění.
     
    27:08
    Komerční přestávka.
     
    27:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí tým odskakuje do tříbrankového trháku! Úspěšnou akci elitní formace Brna zakončil po výzvě Zaťoviče JAKUB FLEK, pro kterého nebyl problém trefit odkrytý prostor v plzeňské kleci. Asistence: Martin Zaťovič, Lukáš Cingel.
     
    28:49
    Další obrovská příležitost domácího týmu! Kos uvolnil na ose hřiště Pospíšila, jehož střelu dokázal Klouček vyrazit svou holí! Rána byla ale tak prudká, že hokejka vypadla plzeňskému brankáři z ruk.
     
    29:49
    Kometa je nadále při chuti a krouží v útočném pásmu.
     
    29:57
    Jakub Flek byl blízko druhé trefě v utkání! Když narušil rozehrávku hostů a obral o puk Holešinského, dostal se až k provedení bekhendového blafáku, který však tentokrát pozorný Klouček zneškodnil a podržel hosty!
     
    30:22
    Furch po delší době musel zasahovat, když se do puku na modré čáře opřel z voleje Kvasnička, brněnský brankář vyrazil do rohu pásma.
     
    30:35
    Píská se zakázané uvolnění Brna, vhazovat se bude znovu před Furchem.
     
    30:51
    Kristián Pospíšil předvádí velký hlad po vstřelené brance, nejprve individuálně vypálil skrz bránícího hráče, aby odražený puk od plexiskla ještě zkusil dorazit za Kloučka, plzeňský brankář však dokázal včas sklepnout betony k sobě.
     
    32:09
    Plzni se teď vůbec nedaří přechody přes střední pásmo, Brno pohodlně kontroluje tříbrankový náskok. Následuje komerční přestávka.
     
    32:24
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Jakub Šiler.
     
    33:20
    Gazda jen těsně minul branku Plzně, Kometa stále drží oslabené hosty pod tlakem.
     
    34:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využívá přesilovou hru a navyšuje svůj náskok na luxusní rozdíl čtyř branek. Kometa dlouze svírala oslabenou čtveřici Plzeňských až Ščotka na modré čáře nabil na volej DANIELU GAZDOVI, jenž svou 17. trefou v sezoně překonal Kloučka. Brněnskému zadákovi v tuto chvíli chybí už je jediná trefa k dorovnání extraligového rekordu. Asistence: Jan Ščotka, Martin Zaťovič.
     
    35:20
    Domácí nemají dost! Kohout nabral rychlost na levém křídle a na hranu brankoviště posílal výzvu pro Mosese, ten se sice trefil kotouče, ale zamířil těsně mimo branku indiánů!
     
    36:11
    Další pohledná pohledná akce Brna! Tentokrát obranu Plzně zcela vyšachovla dvojice Zaťovič – Flek, prvně jmenovaný si se svým spoluhráčem narazil a už se zdálo, že se bude radovat z páté branky Brna, ovšem na poslední chvíli zasáhl rukavicí Klouček!
     
    37:43
    Plzeň se snaží zabojovat a zmírnit už tak vysoké brankové manko, obrana Komety však nepřipouští vážnější ohrožení brankáře Furcha.
     
    38:59
    Plzni to příliš nelepí, z ostrého úhlu zkusil vystřelit Schleiss, ale puk z hole plzeňského kapitána pouze proletěl předbrankovým prostorem Brna.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina byla zcela v režii domácího týmu, který odskočil do čtyřbrankového náskoku a to si ještě Kometa tvořila i další slibné příležitosti! Brňané si vypracovali drtivý nápor, který nejprve využil Steve Moses, za dalších 62 vteřin Kometa odskočila do tříbrankového trháku po trefě Jakuba Fleka. Tlak domácích nebral konce a Moravané získali díky tomu i druhou přesilovou hru v utkání, kterou využil dělovou ránou do růžku plzeňské klece Daniel Gazda. Kometa je tak na nejlepší cestě k přiblížení se přímému postupu do čtvrtfinále play-off. Třetí třetina odstartuje v 18:47.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté zahajují třetí třetinu nadějně a ihned z první akce slaví první trefu v utkání! Po nahození plzeňského obránce si puk zpracovával na hranici brankoviště Schleiss, ale na Furcha nevyzrál, k důrazu Plzně však přispěchal do situace TOMÁŠ MERTL a procedil puk pod tělem brněnského brankáře. Asistence: Jan Schleiss.
     
    41:37
    Moses poslal přihrávku mezi kruhy, kde se do střely opřel Zbořil, Klouček byl připraven úspěšně zasáhnout.
     
    43:11
    Plzeň si poprvé v utkání zahraje přesilovou hru, menší trest za vysokou hůl obdržel domácí obránce Rhett Holland.
     
    43:31
    Marcinkovo vyhození osvobozuje Brno.
     
    43:48
    Po přihrávce Schleisse se ve slotu ocitl zcela osamocen Rekonen, slibnou příležitost však nevyužil a zamířil nad branku Komety!
     
    44:42
    Furch teď podržel brněnský tým, nejprve si poradil se střelou Zámorského a poté úspěšně čelili i šanci Holešinského, jenž zakončoval ze slotu!
     
    44:55
    Ščotka se po vhazování dostal ke kotouči, který okamžitě odpálil do bezpečí pro domácí tým.
     
    45:11
    Kometa hraje v plném počtu.
     
    46:10
    Plzeňský tým ve třetí třetině rozhodně nic nebalí, hosté jsou aktivní a snaží se najít cestu ke zdramatizování utkání.
     
    46:38
    Komerční přestávka.
     
    47:20
    Brno se po komerční přestávce snaží srovnat tempo hry a zamezit kroužení plzeňských hráčů ve vlastním pásmu.
     
    49:30
    Hra teď nepřináší příliš atraktivní podívanou, Brno se snaží kontrolovat tříbrankový náskok a Plzni se nedaří vyzrát na organizovanou defenzívu domácího mužstva.
     
    51:23
    Kometa nadále kontroluje své vedení, čas pomalinku ale jistě blíží, domácí nechtějí nic riskovat a už se příliš nikam neženou.
     
    52:09
    Plzeň jde teď domácím snahám naproti, když puk odehrála pouze na zakázané uvolnění.
     
    52:41
    Přeci jen chvíle vzruchu pro brněnské fanoušky! Ďaloga se vřítil do útočného pásma po levé straně a našel ve slotu Mosese, ten však těsně minul ve vyložené pozici!
     
    53:33
    Kometa teď důrazně zmáčkla hosty v obranném pásmu, ti mají trochu štěstí, že nápor rozhodčí přerušuje pro posunutou branku Milana Kloučka.
     
    53:45
    Marcinko vypracoval slibnou pozici pro Denise Svobodu, střelu brněnského zadáka nakonec zachytil Klouček v lapačce, ale musel řádně protáhnout. Následuje poslední komerční přestávka.
     
    53:45
    Dnešní utkání sleduje 7039 diváků.
     
    54:16
    Kometa si při své útočné aktivitě zkusí ještě třetí přesilovou hru v utkání. Jejím strůjcem je Miroslav Indrák, který si půjde sednout za podrážení.
     
    55:18
    Plzni se podařilo osvobodit.
     
    55:59
    Plzni se znovu podařilo vyhodit.
     
    56:16
    Škodovka hraje v plném počtu.
     
    57:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnská arena se raduje z páté branky domácího týmu! Rychlý protiútok Komety zakončil z hranice brankoviště JAKUB FLEK, který stejně jako v pátek na ledě Olomouce i dnes slaví druhou trefu v utkání. Asistence: Lukáš Kaňák, Jan Ekrt.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    59:16
    Plzeň se ještě nevzdává, Benák šikovně z rohu pásma uvolnil Indráka, který se snažil vykoupat Furcha, ale plzeňský útočník byl při zakončení faulován.
     
    59:21
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Greg Moro – 2 min., vysoká hůl.
     
    59:40
    Brněnskou halou už jede mexická vlna, domácí fanoušci začínají slavit důležité vítězství Komety.
     
    Konec zápasu.
     
    Kometa Brno zvládla na výbornou domácí duel se Škodou Plzeň a upevňuje pozici v elitní čtveřici, která zaručuje přímý postup do čtvrtfinále play-off. Plzeň sice hned na startu závěrečného dějství snížila zásluhou Tomáše Mertla, ale Kometa pak dalším západočeským snahám o úpravu skóre úspěšně odolávala. Navíc Brňané ještě v závěru zatlačili na hostující defenzívu a brankový účet zápasu uzavřel druhou trefou v utkání Jakub Flek. Z mé strany je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost při sledování přenosu a z Brna vám přeji příjemný zbytek nedělního večera.

    Nejlepšími hráči byli vyhlášeni:

    Adrián Holešinský (PLZ)

    Jakub Flek (KOM) (19:23:11)

    Jan Tajzler

    Góly a asistencie: 14. Cingel (Zbořil, Marcinko), 27. Moses (Pospíšil), 28. Flek (Zaťovič, Cingel), 35. Gazda (Ščotka, Zaťovič), 58. Flek (Kaňák, Ekrt) – 41. Mertl (Schleiss)


    HC Kometa Brno: Furch (Kavan) – Ďaloga, Gazda, Ščotka (A), Holland, Kaňák, Moro, Svoboda – Zaťovič (C), Cingel, Flek – Pospíšil, Marcinko (A), Kos – Kohout, Zbořil, Moses – Vincour, Ekrt, Kollár.
    Tréner: Modrý

    HC Škoda Plzeň: Klouček (Hlavaj) – Malák, Zámorský, Kvasnička, Dujsík, Laakso, Bučko – Holešinský, Indrák, Schleiss (C) – Pour, Benák, Lev (A) – Šiler, Mertl, Rekonen – Straka, M. Soukup, Jansa – Matýs.
    Tréner: Kořínek

    Rozhodca: Vrba, Jaroš – Klouček, Thuma

    Diváci: 7039